Svadna a hostina až dva dni po

7. apr 2022

Je blbost mat svadbu a male posedenie dat az o dva dni? Ide o obed s najblizsou rodinou a nas datum v restauracii maju obsadeny.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
7. apr 2022

@viestta ziadna ina v okoli sa mi nepozdava :/ svadba bude na dedine a moznosti su obmedzene. Prinajhorsom sa da aj do mesta, ale planovala som to mat vsetko pokope.

banalu
7. apr 2022

Ak na obrade budu vsetci co aj na hostine, tak to trosku blbe je. A nemozete posunut obrad, alebo vybrat inu restauraciu?

surama
7. apr 2022

Je to blbost. Radsej ist hoci aj dalej do restiky. Ked uz sa neda inak, tak urobte obed doma alebo nech vam catering prinesie navarene.

pribinak
7. apr 2022

2x sa budeš dávať maľovať a cesat? Svadobné šaty môžeš mat tak dlho požičané?

Za mna veľmi nepraktické, hľadala by som inú restiku.

tosomja
7. apr 2022

No záleží či budeš mať veľkú oslavu a či je ochota hostí prísť na repete. Ja by som presunula obrad. Keď ti nevadí mať hostinu v pondelok, tak ani vydávať sa nemusíš v sobotu.

1lucinka123
7. apr 2022

Sestra tak mala. Sobáš mali v pondelok na úrade a oslava bola v piatok.

autor
7. apr 2022

Och no len ja premotivovana uz mam pozvanky vytlacene,nejako som necakala ze bude problem s mini skupinkou. Ale dakujem za vratenie do reality :D a popozeram moznosti v tom meste teda, prinajhorsom catering tiez neznie zle

autor
7. apr 2022

@1lucinka123 ano? Tak aspon niesom jedina co spekuluje.. zvazim moznosti a uvidime co z toho vyjde

kliatana
7. apr 2022

fuha to je take zvlastne by som povedala, ze s tymto som sa este nestretla, ked uz tak aspon v inom meste sa fakt neda nieco najst co by ta oslovilo?

janinah
7. apr 2022

Je to blbosť,ja ako hosť by som šla len na sobáš,na hostinu o dva dni už nie.Hlavne,ak by som nebývala v tej vašej dedinke.

rachel36a
7. apr 2022

Za mna tiez blbost...na oslavu uz by som nesla..

pinkgirl
7. apr 2022

Je to tvoj deň, tak prečo ho trhať na kusy. To čaro zo sobášu sa oddialením posedenia vytratí.
To je ako u mojej švagriny - neboli sa fotiť v exteriéri v deň svadby - nemohol ich fotograf, že cez týždeň po svadbe pôjdu.... doteraz to neurobili, sú svoji už 4 roky.

ejanjelik
7. apr 2022

Catering domov?

autor
7. apr 2022

@pinkgirl ano to je pravda ze to nebude ono... pisala som uz do inych, tak snad bude nieco volne 🙂

evkamotka
7. apr 2022

V dnesnej dobe nie je ziadny problem sa presunut. Dala by som to v ten den. Aj hostia budu v den sobasu vychystani, je to ako pat a mat sa chystat o dva dni znova. Aj ty aj hostia. Ked sa staci len presunut do vedlajsieho mesta, je tam toho. Obzvlast ked ste mala skupina

autor
7. apr 2022

@evkamotka ano, ked som si predstavila ze by som ja mala ist takto niekomu, tiez by som frflala asi. Iba mi je luto tych priestorov, ale nevadi, nemozem mat vsetko. 🙂

sim_simonka
7. apr 2022

Veď a presunúť sobáš? Na ten deň kedy mate mat hostinu?

autor
7. apr 2022

@sim_simonka uz mame oznamka a u nas len soboty sobasia