Svadobné šaty s odkrytými plecami v kostole
Ahojte, chcela by som pocut vas nazor.ide o to, ze budeme mat svadbu v kostole, nie preto, ze to je trend, ale preto ze pana boha milujem a ctim si miesto bozieho stanku. Preto sa chcem opytat, ci môžem mat saty, ktoré maju odkryte plecia. Ja si skor myslim ze nie. Saty su jednoduché a tak rozmyslam nad prekrytim pliec. Ďakujem

Určite by som šla do iného typu šiat, čo sa týka odhalenia ramien, aj kvôli postave "nesedia" ti hole ramena. Chod do salónov, odskusaj rôzne šaty, poradia ti tam, ale toto na fotke určite nie!Taky strih "morská panna" sedí asi jedine na dosť vysokej stihlunkej postave.
Ja si myslím že na tvoj typ postavy by bol korzet a kruh ideálny. Nič v zlom, ale tieto šaty fakt nie
@leknolina Tie saty ti ozaj nesedia, nechcem ta urazit, ale isto sama vies, ze mas kilecka navyse a tieto saty ti bohuzial este kila a vek pridavaju…
@leknolina
Ten vystrih ti nesadne, lebo saty nie su na teba usite... vystrih musia zacinat hned nad prsiami... u teba je prilis vela latky nad prsiami. Ale zase neviem ci by nizsie vystrihy nerobili faldiky v okoli pazuch... podla mna sa halter vystrih nehodi pre tvoju postavu. Mas urcite velmi pekny dekolt a tieto saty ti uplne zarkyvaju dekolt a naopak davaju do pozornosti plecia.... Ja by som zvolila V vystrih.
Mne sa ale saty celkove pacia. Az na ten vystrih ti pekne sedia a su skvele pre tvoju postavu. Mas velmi peknu postavu presypacich hodin. Potrebujes zdoraznit stihly pas a tieto saty to robia.
Mne sa tiez pacia satenove svadobne saty.
@leknolina A este k tvojej otazke...
Ja by som sa opytala vasho farara, aky ma nazor na odhalene plecia.
@andreatytler Kruh na spodok neodporúčam. Dosť to rozširuje, hlavne ak nemáš 170cm a užší pás (vid fotky).
Vyskúšaj si v salóne aspoň päť šesť šiat. Uvidíš ktoré ti nakoniec budú sedieť. Ja som si nemyslela ze mi bude sedieť typ, ktorý som si nakoniec kupovala. 😄 Na vešiaku sa mi vôbec nepozdávali ale sedeli najlepšie.
Ja som tiež silnejšia, a mala som úplne jednoduché šaty, boli saténové, a mali viac vrstiev, šnurovacku a mala, som krátke saténové bolerko. V každom prípade zakryť ramena (silnejšie), skúsiť pevnú snurovacku a bez kruhu, aby si nespôsobila ako torta.Alebo skúsiť lodickovy výstrih, toto odpúta pozornosť od pliec. Najlepšie v salóne skúsiť viac druhov šiat.
Treba si vybrať aj správnu veľkosť kruhu, nie ten najväčší, s ktorým neprejdete ani cez dvere 🤦♀️Určite iné šaty, a na prekrytie stačí aj stola, bolerko, pelerinka.
@majkappp preto, lebo sa to nehodi, etiketa, slusnost a podobne. Ani do divadla nejdes v rifliach, ci? Je doducho sa to nehodi. Ano, vacsinou farar nepovie nic, ale moze si pomysliet svoje. Chodia nevesty aj v korzetovych satach s vystrihmi, zato ze in to nikto nepovie otvorene, je to neslusne. Aspon na tu polhodinku v kosotle si treba zakryt ramena potom uz je to jedno.
@andreatytler dakujem velmi pekne
Uplne uprimne, nehodia sa Ti a na fotkach by vyzerali zle. Do kostola tiez nie. Radsej iny strih. Toto mozu mat take velmi chude postavy, prave by som tie ruky elegantne zahalila, aby to vyzeralo dobre.
Určite prekryté plecia. Oni v salónoch mávajú kadejaké pekne bolerka určite vyberieš niečo. Inak je fain nechať si poradiť ale aj ty sa v šatách musíš cítiť dobre a aj sama pri pohľade do zrkadla musíš byť spokojná... Ja mám tiež divní postavu a dosť som pochodila salónov aby som bola spokojná lebo problém niekedy býva že v každom salóne majú veľa podobných typov šiat a vždy im trochu hrozí že ťa budú chcieť napchať práve do tých svojich...
@leknolina Este k tomu kruhu... viem ze sa ti to nepaci... ale je to uzasne, lebo ti to drzi suknu prec od noh. Nielen ze sa v tom lahsie chodi ale v lete mas tym padom pod suknou uzasne vetranie a ver mi ze v satenovych dlhych satach je teplo.
@jaskolka Velmi pekne.👍
@leknolina Videla som v kostole aj nevesty v korzete, ale v Tvojom prípade by som plecia prekryla napr. štólou. Aj keď, ako píšu kočky vyššie, tieto strih šiat Ti nesedí. Ja by som zvolila niečo strihnuté pod prsiami, jemne padavý strih, aj rukáv padavý. Niečo takéto (viď foto nižšie)... Ináč, tieto šaty som našla aj tu na MK: https://www.modrykonik.sk/market/saty/t7g6vc/si...
Alebo niečo takéto:
https://www.gracia-eshop.sk/Biele-elegantne-sat...
Dakujem vam pekne mile damy, z vašich nazorov som si uz urobila aku taku predstavu..ďakujem

@majkappp aj mne to prislo divne ked som bola tinedzerka, nepacilo sa mi to. Teraz do kostola nechodim vôbec ale respektujem ze maju taky dresscode. Su restauracie kde nemozes prist bez saka, v teniskach.. Do opery tiež mas nastaveny dresscode.