Švagriná má na svadbu prehnane výstredné šaty
Ahojte,
v septembri máme naplánovanú svadbu. Malú, na uráde potom hostina v reštaurácii, 18 ľudí. Ja budem mať biely nohavicový kostým a včera mi svokra ukázala aké šaty si na svadbu kúpila švagriná a skoro ma vykotilo 😢 Brutálna plesová róba takej akoby striebornej lesklej farby.
Čo mám robiť ženy? Ja síce nie som typ ktorý potrebuje všetku pozornosť ale na tento deň som sa ozaj tešila že bude náš. Predpokladám že si dá spraviť ešte aj brutálny výčes a rovno si môže za vrch stola sadnúť ona ...
Aaaale no tak... Inokedy tu napíše nevesta, že svokra chce mať biele šaty či švagriná veľké princeznovske na svadbe a ide sa mudrovat, čo sa smie od hostí a co nie. A tu sa bavíme o obyčajnom obede, mini svadobnej oslave, o dennej akcií, a priamo tu napíšete, ze tá strieborná večerná róba je vhodná, a že aspoň švagriná sa vie obliecť na tu svadbu. Áno, autorka si zvolila aj podľa mňa jemne nešťastnú formu šiat (teda kostým, ak chce zažiariť), a musí s tým počítať, že bude trošku nevýrazná (na druhej strane strane v takom menej tradičnom oblečení možno ako nevesta vynikne) ale tak zase netvarme sa už, že na takúto konkrétnu akciu, akú popísala autorka, sú tie večerné šaty od švagrinej dobrý vyber. Na bezne veľke svadby už nechodia ženy v takýchto mega šatách, nie že na obed. Nie, nebola by ta, čo sa aspoň vedela obliecť poriadne, ale tá, čo vyzerá smiešne a pomýlila si akciu.
Aaaale no tak... Inokedy tu napíše nevesta, že svokra chce mať biele šaty či švagriná veľké princeznovske na svadbe a ide sa mudrovat, čo sa smie od hostí a co nie. A tu sa bavíme o obyčajnom obede, mini svadobnej oslave, o dennej akcií, a priamo tu napíšete, ze tá strieborná večerná róba je vhodná, a že aspoň švagriná sa vie obliecť na tu svadbu. Áno, autorka si zvolila aj podľa mňa jemne nešťastnú formu šiat (teda kostým, ak chce zažiariť), a musí s tým počítať, že bude trošku nevýrazná (na druhej strane strane v takom menej tradičnom oblečení možno ako nevesta vynikne) ale tak zase netvarme sa už, že na takúto konkrétnu akciu, akú popísala autorka, sú tie večerné šaty od švagrinej dobrý vyber. Na bezne veľke svadby už nechodia ženy v takýchto mega šatách, nie že na obed. Nie, nebola by ta, čo sa aspoň vedela obliecť poriadne, ale tá, čo vyzerá smiešne a pomýlila si akciu.
@oblecenie99 aspoň niekto to chápe 👍
Takýto kostým? Však to je nič moc, obyč do kancelárie na meeting
@sisska96 Však ty si kľudne taký obleč na meeting, ja ho chcem mať na svojej svadbe 😉
@oblecenie99 Ďakujem za pochopenie. Ja som vyššie písala že som bola aj šaty skúšať ale rozhodla som sa tak ako som sa rozhodla.
Hej tiez čítam ze co za blbosť ze od toho dňa nezáleží manželský život 😀. Tak sa na to každá nevesta môže rovno vykašľať. Ved je to len obyčajný deň. A ze tam nechceš švagrinu? Kks dva dni sa to tu rozobera ci ako dlho a ona napise toto 😀.
Inak ja naozaj žasnem kolko je tu žien, ktore nepoznajú základnú svadobnú módnu etiketu. Ja som si myslela ze toto skutocne každá ovláda. Bohužiaľ som sa veľmi mýlila 🙂.
podstrčila by som jej v nejakej vhodnej chvíli svadobný dress code, kde si prečíta, že žiadny hosť nemá zatieniť nevestu, nemá sa obliecť slávnostnejšie ako ona a ženy si nemajú vziať biele šaty, resp. zameniteľné šaty s nevestou. Prípadne by som ju na to ešte upozornila, že mám pocit, že toto a toto sa deje a rada by si sa tejto situácii vyhla, lebo ti je nepríjemná. Keď nemáte konflikt, tak by to mohla pochopiť a zmieriť sa s tým, že je to tvoj deň a nie jej.

Takýto kostým? Však to je nič moc, obyč do kancelárie na meeting