Syn bude mať oslavu. Pozvali by ste rodinu i napriek tomu, že sa nerozprávate?
Baby, syn bude mať oslavu, mám brata,istý čas sa nerozprávame ,kvôli tomu že švagriná mi závidela vzťah s rodičmi a snažila sa ich poštvať proti mne, hrozné veci mojej mame povypisovala, čítala som to..úplne bludy , brat sa postavil na jej stranu,keď som to riesila a ani ma nezdravi..môj muž sa nechce stretnúť ani s jedným z nich , ale moji rodičia nech ich zavolám , maly má oslavu za dva týždne a neviem čo robiť ..majú dve deti , tie som plánovala nech prídu s našimi , tie nemienim vynechať, ak ich dajú ..ak nie prídu o oslavu ..ale neviem, že mám ustúpiť..ustúpila som asi 1000krat,už má nebaví ustupovať ..čo by ste spravili ?
Koľko má syn rokov?
A ty ich chceš pozývať na oslavu? To ako prečo?
@doriiis môj 6
@gejb ja nechcem avšak váham,len kvôli našim
@autor....no ja na toto pozerám takto: 6 ročné dieťa už vie určiť,koho chce a nechce na svojej oslave.
Prečo keď sú to JEHO narodeniny,pozyvas ty a nie oslávenec? Čo keď on tam chce mať úplne niekoho iného?
Choré je robiť oslavu a pozývať za oslavenca
bože to je debil ten tvoj brat. Povedz mame, nech si uprace synáčika.
My sme inak robievali oslavy u našich rodičov, naši majú 7 vnúčat a oni majú väčší dom a deti tam chodili radi. Keď tak mama na tom trvá, nebolo by lepšie urobiť oslavu u nich?
Vieš, mame ide o to, mať všetky vnúčence pokope. Toto by bol maximálny kompromis z mojej strany, že urobme oslavu u rodičov. Domov by som hentaké ofučané huby nevolala.
Nie, nepozvala by som, deti keď chcú, nech prídu s Vašimi
11 rokov doma? to čo robí, však sa musí unudiť k smrti...
Ale to nie je oslava tvojej mamy. Ona keď chce nech ich pozve ku sebe. Ste hadam už dospelí a môžete rozhodovať koho u seba doma chcete hostiť. Ci to je mamin dom? Mama plati oslavu?
@doriiis malému to je jedno , on si rozkaze tortu , rozkaze si tému akú chce, darčeky povie aké by sa páčili ,ale kto príde nerieši 😅 možno v škole ,ešte je škôlkar
určite ich nepozvi. Takéto vzťahy sú ako odistený granát, nie je otázka, či vybuchne, otázka je len, kedy. Nechceš predsa synkovi pokaziť oslavu hádkou
@deti95060810 áno nudí , zato robí takéto rozbroje, veď mňa by to ani nenapadlo , nemám čas popritom všetkom ,ona ráno vstane asi s tým že čo by som si dnes vymyslela..horšie je ,že ona je chronická klamárka .
@gejb nie máj dom a neplatí nič mama..všetko je naše
@danica2711 veď áno ,inak ja už mám tiež pred výbuchom ..ja som sa k celej udalosťi nemala šancu ani vyjadriť, oni len kričali a nadávali ,na mňa😏mojej mame
Tak ja sa skor cudujem, ze ju tvoji rodicia neupratali. A ten tvoj brat, to co si dovoluje? Velmi by som zvazovala akykolvek kontakt, ale u mna doma by sa uz neukazali.
@ropucha6 ono mi ani nemáme kontakt, naozaj čo sa musíme pretrpieť u našich ze sa stretneme , tak to ale hovorím bez reakcie
Tak potom neviem co riešiš. Nepozvat a hotovo.
ale akože začo nadávali na teba tvojej mame? Za to, že sa máš finančne lepšie od nich? Za to sa nadáva? Ja vôbec nechápem takéto vzťahy.
nehnevaj sa ale koľko máš rokov? to pri tých všetkých argumentoch čo si napisala ešte fakt akože rozmýšľaš o pozvaní na oslavu??🙄 ja nie som konfliktny typ, veľa pretrpim, ale to ako sa správa tvoj brat so svojou ženou voči tebe….akože odtiaľ potiaľ. trocha sebaúcty by nezaškodilo, nie si handra na pozametanie.
ešte čo také by museli spraviť aby ten pohár naozaj prekypel??
@78787878 presne tak
@kristinka92 ani ja nie som konfliktna , ono aj toto je pre mňa na príťaž
Ale on už prekypel , naozaj ja sa nemienim udobriť vôbec
@ropucha6 ona sa aj postavila , bola som pri Tom , keď sa to odohralo ,ale nevedeli o Tom že som pri Tom
@ropucha6 oni ma proste nenávidia ,hlavne ona ..ona ich presviedčala nech napíšu tento majetok na nich a tamten majetok na nich a mne nič nedajú
Nepozvala by som ich - ak to nechce tvoj muz a ani ty tomu niesi naklonena, tak nie je o com. Bolo by ine ak by ste sa vy dvaja nevedeli rozhodnut, ale kvoli rodicom, ze oni chcu, by som to nerobila.
Po tom co si tu vsetko napisala, je myslim si dost jasne, ze v zivote nepotrebujes takyto toxicky vztah... jedine, ze mas rada dramu v svojom zivote.
@banalu nemám,nemám na ňu ani čas ani energiu..pre mňa je dráma strašné zaťažujúca v živote, ona je taká dramaqueen
Tak potom co riesis? Odstrihnut a dividenia... moja mama sa so sestrou nerozprava/nestretava desatrocia a je to nejlepsie rozhodnutie 🤷♀️
Nech sa paci, tak najvyssi cas, aby si im ukazala ich miesto. Rodicom vysvetlit, ze toto teda nie. U nas nastastie nie je co dedit, inak by sme to mali asi velmi podobne 🙂
@banalu raz mojich rodičov svetosvete ,presviedčala že som povýšenecka harpia ..

@0silvia0 akoze on bol aj preč tým dosť zavislivy na niektoré veci , a ona to ešte 1000krar zhorsila