icon

Syn bude mať oslavu. Pozvali by ste rodinu i napriek tomu, že sa nerozprávate?

8. aug 2023

Baby, syn bude mať oslavu, mám brata,istý čas sa nerozprávame ,kvôli tomu že švagriná mi závidela vzťah s rodičmi a snažila sa ich poštvať proti mne, hrozné veci mojej mame povypisovala, čítala som to..úplne bludy , brat sa postavil na jej stranu,keď som to riesila a ani ma nezdravi..môj muž sa nechce stretnúť ani s jedným z nich , ale moji rodičia nech ich zavolám , maly má oslavu za dva týždne a neviem čo robiť ..majú dve deti , tie som plánovala nech prídu s našimi , tie nemienim vynechať, ak ich dajú ..ak nie prídu o oslavu ..ale neviem, že mám ustúpiť..ustúpila som asi 1000krat,už má nebaví ustupovať ..čo by ste spravili ?

autor
8. aug 2023

@ropucha6 u našich práveže je, a to bude ešte peklo ..

autor
8. aug 2023

@ropucha6 aj to im vykrikovali majetky🤦🤷 ja neviem čím som si toto zaslúžila .som sa tak snažila ,s ňou vychádzať aj s ním kvôli našim ,potom už len kvôli našim

kristinka92
8. aug 2023

autorka nie len že by som ich nepozvala na oslavu, ale skončili by u mna na plnej čiare. naozaj chceš mat vo svojom živote niekoho, kto by ta najradšej utopil v lyzicke vody? to nemáš za potreby.
chápem mamu že ju mrzi ake vzťahy majú medzi sebou jej deti, ale bohužiaľ aj take veci sa stavaju…slusne by som vysvetlila mame, že aj teba to mrzi, ale brat ta sklamal na plnej čiare. sú veci ktore nie sú akceptovateľné. snáď to vidia aj vaši rodičia, že tí dvaja nie sú na poriadku a nedajú sa obalamutiť časom.
pre svoje vlastne psychické zdravie skončite tuto kapitolu. brat keď si chce soptiť ako je život nefér a ty sviňa, nech…ale tak aby sa to teba už netýkalo

valeria_h
8. aug 2023

Ty chceš mať na oslave takú osobu?? Vážne?

autor
8. aug 2023

@kristinka92 máš pravdu na plnej čiare

autor
8. aug 2023

@valeria_h nie nechcem ,len som chcela ,kvôli našim ,lebo už aj otec začal a šak pozvi ich ,uvidíš či prídu a aspoň budeš mať čisté svedomie..no ja nemám ho nemám nečisté

autor
8. aug 2023

@valeria_h nie ze chcela kvôli našim ,ale rozmýšľala som nad tým

valeria_h
8. aug 2023

@autorka Stoj si za svojím. Ty takú osobu ako je Tvoja švagriná naozaj k životu nepotrebuješ. Pre Teba toxický človek, rodina nerodina. Škoda, že Vaši to nevidia.

simca06022011
8. aug 2023

je to oslava vasa, tvojho syna. Pozvi koho chce. Ich nechces, nepozvi. Ja by som s kludom anglicana neriesila ani deti. Oslava je pre dieta, nech si uzije, aj rodicov nech sa zabavia... nic ine. Keby moj surodenec mne vykrikoval taketo veci, tak dovi, normlane by som mu/jej povedala, nech nezavidi a spravi si poriadok doma. Ved aj mozu mat tiez:D
Ty nemas mat preco problem so svedomim, ty si na nikoho nic nerozpravala. Ak sa uvedomi, ospravedlni, zacne spravat normalne, mozes porozmyslat nad zmenou nazoru. Inak by som ich vobec neriesila.

minenkak
8. aug 2023

Nepozvala by som,rodičom je to určite ľúto ale musia pochopiť,že ste už dospelí a toto by švagriná inak schytala keby bolo na mne

autor
8. aug 2023

@simca06022011 jasné ,mohli by sa mať lepšie, aj lepšie ako ja...veľmi je sklamaný, a flustrovany životom aký žije, tak do.mna kope , kde sa dá ..

simca06022011
8. aug 2023

no tak ho neries, iba by som mu povedala,ze za jeho problemy ja vobec nemozem, tak nech sa so zenou ukludnia.

autor
8. aug 2023

@minenkak ono ešte príde k tomu ,že to aj schyta, a bojím sa ,aj to že môj brat od môjho muža, ručne .. , ten má čo robiť ,aby mu nevyletela ruka ..
Oni sú schopný vykrikovať mojej mame, koľko krát ide ku mne na návštevu, dospelí ľudia 🤦

autor
8. aug 2023

@simca06022011 to už mu povedali aj naši , žiadny účinok ..

simca06022011
8. aug 2023

no vidis, tak neries. Nepotrebujes takych ludi v zivote.

autor
8. aug 2023

Vtip je to,že s nimi je oveľa častejšie 😅 ja moc času na návštevy nemám,robota,dom , deti , a všetko okolo toho 😅 švagriná sa nudí tak ide na kávu a fajčiť niekedy aj niekoľkokrát za týždeň ..keď už ide mama ku mne ,už je zle🤦

januska12323
8. aug 2023

Nepozvala by som a ani o tom neuvažovala. Mama nech si pozýva k sebe.

tykat
8. aug 2023

Tu nie je problem svagrina, s tou to mas "vyjasnene". Ona nepozyva ani vase deti.
Tu je problem tvoja mama. Nechapem preco ti vravi koho mas pozvat. Ved ked bude robit oslavu ona tak nech vas pozve vsetkych. Jej oslava, jej hostia.

Ak pozves ich deti tak sa kludne moze stat ze svagrina veselo dojde s nimi akoby nic. Poznam take povahy.

bykaterina
8. aug 2023

Pozri buď tvoja mama vie čoa v tebe alebo bohužiaľ. čas je pridraha komodita aby sme s ňou mrhali a stretávali sa s ľuďmi ktorí nás majú v paží. Jasné nie je to ľahké ale načo sa stretávať? Kvôli comu? Aby vás rodičia videli spolu? No tak by som sa stretla Max na Ich oslavách a viem že môžeš odísť kedy ja chcem.. doma to urobiť nemôžeš keď budeš mať toho plné zuby

nikdenikto
8. aug 2023

Nepozyvaj určite. Je to oslava tvojho syna, v tvojom dome, urob si podľa seba.

Rodičom rázne vysvetli že proste nie, nebudeš k sebe volať niekoho kto ťa uráža a podobne.

autor
8. aug 2023

Ďakujem baby nebola som si ísta, lebo už rodičia začali , aby som ich zavolala, že mám byť rozumnejšia, že mám len jedného súrodenca, že deti sa majú radi a mám ustúpiť prvá atď ..tak som zostala taká na pochybách

bykaterina
8. aug 2023

Ver že sused to skôr pomôže alebo kamoš ako takáto rodina. Zober si situáciu že rodinu nemáš lebo už sú mŕtvi.. kto ti pomôže? Aj takýto ľudia žijú že žiaľ sú bez rodiny alebo žijú tisíce km od rodiska... Tým tiež nepomôže ich krv. Jediné čo veľakrát urobia je že rozhadzu dedičstvo po nich ak je nejaké a ešte budú frflat že iba toľko 🤦

lubkovaandrejka
8. aug 2023

Keby som mala takych rodicov, ktori by mi vnucovali koho pozvat ci nepozvat na oslavu,tak by som im ppvedala tiez na rozum, ze by s tym raz dva prestali. NEPOZYVAJ ICH. Uplne totalne toxicke osoby. Tvoj brat je tvoj pokrvny pribuzny,ale sprava sa horsie podla mna,ako hocijaky neznamy clovek na ulici. Nekaz synovi oslavu.

mamina7070
8. aug 2023

a svagrina s bratom byvaju u tvojich rodicov ?

erickatt
8. aug 2023

Nepozvala

autor
8. aug 2023

@mamina7070 nie bývajú sami

lunademonica
8. aug 2023

Nepozyvat..ak by vobec prisli, tie kysle ksichty vam pokazia oslavu, oslavte synceka v peknej atmosfere. ;)

alickapusinka
8. aug 2023

Určite by som ich nepozvala.

cacianka
8. aug 2023

Mama trpí takú nevestu, aby k nej chodila na pokec a pofajcit ? Keby bola čo k čomu, tak jej ak začne vyryvat odsekne, keby si tu toľko krát nesedela ale išla robiť tak ako moja dcéra a zať, tak by ste mali aj vy viac . Aj synovi by mohla povedať, narob si poriadky so ženou, keď budete obaja robiť ako tvoja sestra a jej muž, tak tiež zarobíte a budete mať hojno, nie ako keď tvoja žena 11 rokov sedí na riti a máte hovno.
v mojom dome si na sestru hubu neotvárajte ani jeden, tam sú dvere a príďte ako slušní ľudia. To by mama a otec museli vydržať aj bez vnúčat, a nepovoliť.lebo takto ich len podporujú v tom obtierani hubami o vás dvoch.
A kľudne daj máme prečítať túto diskusiu, si tu anonymne, nikto netuší kto ste,odkiaľ ste, nikto vás nepozná, lebo takýchto ľudí je po celom Slovensku mrte.

katarinka89
8. aug 2023

Žiješ s mužom a nie s tvojou mamou. Takže koho názor máš vráť do úvahy? Tadaaaaaaa.....logicky MYŽOV