icon

Syn bude mať oslavu. Pozvali by ste rodinu i napriek tomu, že sa nerozprávate?

8. aug 2023

Baby, syn bude mať oslavu, mám brata,istý čas sa nerozprávame ,kvôli tomu že švagriná mi závidela vzťah s rodičmi a snažila sa ich poštvať proti mne, hrozné veci mojej mame povypisovala, čítala som to..úplne bludy , brat sa postavil na jej stranu,keď som to riesila a ani ma nezdravi..môj muž sa nechce stretnúť ani s jedným z nich , ale moji rodičia nech ich zavolám , maly má oslavu za dva týždne a neviem čo robiť ..majú dve deti , tie som plánovala nech prídu s našimi , tie nemienim vynechať, ak ich dajú ..ak nie prídu o oslavu ..ale neviem, že mám ustúpiť..ustúpila som asi 1000krat,už má nebaví ustupovať ..čo by ste spravili ?

Strana
z4
cacianka
9. aug 2023

Tí dvaja na teba nadávajú a ty máš byť rozumnejšia, ty máš ustúpiť prvá ?; 🤦🙈
Robíš ty zle im alebo oni tebe. ?!
Snažiš sa v kľude ,ale keď by mne takto rodičia dohovárali, manipulovali, už by si vypočuli aj hlasnejšiu odpoveď a potom aj krik. Nech dohovoria svojmu nepodarenemu synovi,
keď toto dopustia aj by som im vytkla, že už ani slovo na brata a švagrinú alebo nemusia chodiť ani oni

katarinka89
9. aug 2023

Takéto výlevy a vydieranie počúvam aj ja a u nás je to dosť identické s tvojim príbehom. Niesi v tom sama. Závisť ma svoje ,,čaro,,

Strana
z4