icon

Tešíte sa na Vianoce alebo prežívate stres?

18. dec 2023

Buďte úprimní. Tešíte sa na Vianoce? Je to pre Vás naozaj oddych alebo iba totálny stres? Pred pár dňami sme to riešili s kamošmi - čo si a mužom dávame pod stromček. Vravíme si, že nič, že dary nás dvoch vôbec nezaujímajú (reálne, dary si dávame k narodeninám), ale že sa extrémne tešíme na oddych. Ideme za rodinou, vyložíme si nohy, dáme si koláčiky, úplný relax... raz do roka... a nejako sme sa dopracovali k tomu, že pre nich sú sviatky chaos. Vkuse niečo, vkuse niekto. Tak mi to príde zvláštne - ľudia nevedia zastaviť alebo v čom je problém? Oni zas nechápali, že toto je pre nás taky brutálny oddych :D ako to máte vy?

Strana
z3
kik2022
19. dec 2023

Áno, teším sa na Vianoce. Vždy som ich mala veľmi rada a ani teraz, keď už mám dieťa sa nič nezmenilo. Žiadny zhon. Postupne si upratujem po troške (veď na Vianoce nepríde hygiena). Darčeky som väčšinou objednávala z internetu, takže som sa vyhla preplneným nákupným centrám. Piecť plánujem pár dní pred Štedrým dňom.

konikmodry111
19. dec 2023

Absolútne sa nestresujeme, z nás žiadny zhon. Jedine mi vadí že budeme obaja v práci a mladý sám doma 🙈 takze u nás sa ani žiadne oddychovanie nekoná 😅

1ryba
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3