Tešíte sa na Vianoce alebo prežívate stres?
Buďte úprimní. Tešíte sa na Vianoce? Je to pre Vás naozaj oddych alebo iba totálny stres? Pred pár dňami sme to riešili s kamošmi - čo si a mužom dávame pod stromček. Vravíme si, že nič, že dary nás dvoch vôbec nezaujímajú (reálne, dary si dávame k narodeninám), ale že sa extrémne tešíme na oddych. Ideme za rodinou, vyložíme si nohy, dáme si koláčiky, úplný relax... raz do roka... a nejako sme sa dopracovali k tomu, že pre nich sú sviatky chaos. Vkuse niečo, vkuse niekto. Tak mi to príde zvláštne - ľudia nevedia zastaviť alebo v čom je problém? Oni zas nechápali, že toto je pre nás taky brutálny oddych :D ako to máte vy?
Absolútne sa nestresujeme, z nás žiadny zhon. Jedine mi vadí že budeme obaja v práci a mladý sám doma 🙈 takze u nás sa ani žiadne oddychovanie nekoná 😅

Áno, teším sa na Vianoce. Vždy som ich mala veľmi rada a ani teraz, keď už mám dieťa sa nič nezmenilo. Žiadny zhon. Postupne si upratujem po troške (veď na Vianoce nepríde hygiena). Darčeky som väčšinou objednávala z internetu, takže som sa vyhla preplneným nákupným centrám. Piecť plánujem pár dní pred Štedrým dňom.