Tipy na darček pre manželský pár
Ahojte.
Sme pozvaní na dvojitú oslavu 60ky manželského páru.
Fľaša, kvety a kartón pečenia (koláče a slané) je samozrejmosť.
Ale zvažujem nad nejakým spoločným darom.
Poprosím návrhy. Každý nápad je dôležitý.
Ďakujem.
vynechala by som ten karton pecenia a zlozila sa na tyzden v kupeloch s niekym
skús kúpiť erotickú hru, ak sa im nebude páčiť, necháš si ty
mozno nemusi byt tyzden, staci predlzeny vikend podla preferencii na peknom mieste
alebo, my sme dostali k inemu jubileu degustacnu veceru pre oboch, bolo to super
Jo, nieco v ich okoli co sice mozno prehliadaju ale zaroven na to mozu byt zvedavi- ochutnavka vin s vecerou niekde ked tam je vinarstvo alebo nejaku taku aktivitu co sami nevymyslia do konca
Koláče by som nebrala, určite na oslave nejaké budú, ďalšie meviem načo.
Ja by som dala poukážku pre dvoch na wellness, masáž, alebo zaujímavú večeru, teraz napr. bývajú také na Chopku. Alebo lístky na koncert {podľa vkusu}
Kartón pečeného je nejaká tradícia? Že oslávenci s tým rátajú? Lebo ak nie, tak by som určite nenosila, skôr možno darčekový kôš s pochutinami, keď už... a potom už záleží od toho ako dobre oslávncov poznáš, aké majú záľuby a aký máš rozpočet 🙂 my sme teraz oslávencom v tom veku kupovali sadu kufor + batoh s rozmermi vhodnými do lietadla, lebo sa rozcestovali, ale tam sme vedeli, že nemajú, že sa im bude hodiť a naplno využijú 🙂
Nejaký týždňový pobyt v kúpeľoch
@pribinak cena je asi 1600 eur🤣
Ja som za peniaze a nech si kúpia čo maju radi.Nie všetci majú radi wellnes, cestovanie.
Ja by som dala fľašu mužovi, žene kvety a telegram s 200€. Nech už použijú ako chcú. Kartón nejakého pečenia mi príde zbytočný nosiť na oslavu. U nás sa také dary nenosia 🙂
@anonym_autor Tiež by som nejaký pobyt,aje určite víkendový pobyt. Keďže tp je riadna pálka.
@pribinak my sme akol svadobný dar Wellness pobyt iba na dve noci, degustačná večera, prípitok, wellness po 2h na deň a hneď vyše 500€ A týždňový si neviem ani predstaviť. Teda u nás sa také drahé nedáva. Mame sme sa zložili na okrúhle na zlaté náušnice.
Aaa presne ako odznelo som ešte chcela dopísať a potom mi to nejak vypadlo, že keby som nevedela, tak nevymýšľam a dám peniaze
@anonym_101c9b daj im čo chceš ….my sa na drahšie darčeky skladáme
@pribinak trt vieš koľko stojí liečenie a sekas frajerku
Kebyže mam plno koláčov a ešte mi donesú koláče asi ma drbne.