Tipy na darčeky pre bohatú bio eko ženu
Príde muzova sesternica zo zahraničia... Videla som ju len raz, on asi naposledy tiež pred 10 rokmi. Nestretávame sa takmer vôbec, príde sem na pár dní... Ona je taká typická bohatá "bio eko" žena. Čo kúpiť ako darček? Niečo do tých 50-70€... Máte nejaké tipy a nápady?
Ak príde autom tak napr rastlinné terarium 🙂 je to pekné ako dekorácia
ľanové oblecenie- saty,kosela,sortky, niečo z toho 🙃
Darčekový kôš s eko bio raw pochutinami. 🙂
Hmm, len také zamyslenie🤔 Keď vás príde niekto navštíviť zo zahraničia, nemal by niečo priniesť on vám? Však vy ju pohostíte a budete sa jej venovať. Prečo niečo kupovať ako darček? Či má práve vtedy nejaký sviatok? Alebo som úplne mimo ja, keď takto uvažujem? Lebo my keď chodíme na SK, tak prinesieme každému niečo (vieme, čo kto chce a čo má kto rád), ale ja teda od nikoho nič neočakávam.
@sisa_s ručne vyrábaná kozmetika?, @123miaa123 rastlinné terárium?, @lenuska1907
ľanové oblečenie? pre človeka, ktorého vlastne vôbec nepoznám (videla ju raz pred 10 rokmi)? Kočky, to fakt myslíte vážne?
@sovica jednoduchá biela lanová košeľa, sa verím páči každému, ale samozrejme to bol len navrh, chcela tipy dala som tip, môže ale samozrejme nemusí sa inspirovat tym mojim 😉
neviem, ale na to, ze ste sa videli iba raz, tak mas celkom velky budget na darcek pre nu 😀 ja by som veru tolko do nej neinvestovala 😉
Ako mám kúpiť oblečenie, terarium a kozmetiku niekoho, koho som videla jeden krát v živote? Baby prosím rozmýšľajte.... 🥹🥹 Veď neviem veľkosť ani štýl čo používa...
@sovica tak ja som zvyknutá keď niekto príde sem, a všetkých nás obdaruje to nejak aj vrátiť, nie len brat tak preto som chcela niečo darovať aj ja
@opuska to nerieš čo a prečo, ja som chcela nápady
Nič nekupuj, pohostíš ju.. Nikdy nikomu nič nekupujem keď ku mne príde 😁 kupujem len keď ja idem k niekomu na návštevu
Okik chcela som len pomôcť, ved nemusíš sa hneď vysmievat, ze nerozmýšľame. Brala som to ako brainstorming, kopa báb niečo napíše a jedno sa ti zapáči.
Ja by som, uz ked tak velmi chces (mam za to, ze to ma byt naopak, vy ju predsa pohostite, ona pride na navstevu) podarovala nieco typicky slovenske. Mozno aj nejaku flasku, hoci nie som za alkohol ale pride mi to celkom vhodne. Ten financny limit by som ale skresala... A to nie som skrob. Pride mi to ale prehnane.
Ja by som kúpila nejaký darčekový set zo včelích produktov:
https://www.apimed.sk/eshop/darcekove-sety
Tak si porad sama, ked vsetky napady ofrfles
@sisa_s nie všetky, ale prepáč ako mám kúpiť niekomu kozmetiku a oblečenie o kom nič neviem ani ako vyzerá poriadne
Ťažké niečo kupovať pre takmer neznámeho človeka 🤔, možno nejaké slovenské bio koreniny v darčekovom košíčku? Ani neviem či také niečo sa dá kúpiť 🤣, no koreniny používa asi každý človek
Kup nieco slovenske jedle. Med, ovocne stavy, mozno nejake syry. Fermentovane potraviny. Nech to krici ze to doma niekto vyraba
inak tie včelie veci sú zaujímavé - taká materská kašička alebo propolisová tinktura .. lesný medovicový med ... a tak ...
Hlavne nic co zaberie vela miesta. A teda ja uz rokmi som radsej aby mi nikto nic nedaroval - nakoniec sa ti kopi mnozstvo sprostosti doma co v zivote na nic nebudes pouzivat a dekoracne sprostosti do baraku neznasam. Ak ide lietadlom tak ma asi aj kg limit na prepravu, cize naozaj by som nekupovala v podstate nic. Presne ako hovoria ty pohostisa budes sa jej venovat naozaj nepotrebujes davat viacej.
Ja sudim podla seba, mna by napriklad najviac potesili take tie nase kadejake veci z medu. To som dostala aj naposledy ako darcek, velmi som sa tomu vytesovala 😀 V balicku bol med, propolis, tinktura, materska kasicka a este nejaky balzam na pery. 😍
pokial je za prirodne produkty mozem ti odporucit
prirodnu kozmetiku od kremikov az ku kozmetike
dekorativnej urcite si vyberies ako aj tu https://zerotoxic.sk/
Co mate všetky s tým lanovým oblečením? Ja napr. lan neznášam. Ani náhodou by som to nechcela dostať do daru...
@bielasovicka Ja tomu taktiez akosi nerozumiem 😀 A ani mi nepride uplne ok ako darcek.
Autorka, úprimne, načo si zakladala túto diskusiu, keď tu frfleš na odpovede? Ja neznášam ľan, kozmetika je nevhodný dar pre mňa, pretože používam len to čo si ja vyberiem, detto produkty z medu sú pre mňa nepoužiteľný darček. Ale každá napísala to, čo by ju potešilo, čo sa jej páči. Ženy si dali námahu, aby ti dali typy. Keď už nevieš poďakovať, tak aspoň nefrfli. Sama nevieš, čo dotyčnej kúpiť, tak iní ti môžu poradiť iba v rámci vlastného vkusu.
ja by som jej darovala ručne vyrobené čokoládové pralinky
@bielasovicka a si taká eko bio žena?
Kupovať oblečenie by som sa neodvážila ani mame s ktorou bývam od narodenia, nieto ešte úplne cudzej osobe. Však nevie ani jej vkus ani veľkosť.
Vy jej ponúknete ubytovanie, jedlo a spoločnosť to by mi ako návšteve úplne stačilo. Keď už tak niečo na jedenie, nezje môže posunúť ďalej.
ak chceš trafiť "do čierneho", tak nie je bio ako bio. kúp len s certifikátom DEMETER. pozri stárnku: www.prírodny.raj a nešliapneš vedľa. toto naozaj ocení