icon

Tipy na darčeky pre ročné dievčatko

emeridiam
27. júl 2025
selena_luna
27. júl 2025

@emeridiam a velky ci maly? Trvacny a vzacny alebo hracka co potesi rocne dieta?

martinmmartin
27. júl 2025

rocnemu je nejaky darcek uplne sumak, radsej sa orientuj na rodicov

anonym_82aa31
27. júl 2025

Idealne opytat sa rodicov.

lucia13022023
27. júl 2025

Zvukové knižky, odrazadlo, bazén s gulickami,... Je toho veľa.

emeridiam
autor
27. júl 2025

Niečo hodnotné...poraďte

selena_luna
27. júl 2025
@emeridiam

Niečo hodnotné...poraďte

@emeridiam hodnotne, to moze byt nejaky sperk na neskor, privesok, nausnice, alebo pamatna ci investicna minca. Alebo nieco na rozvoj, moja trieska do maleho eletrickeho klavira uz mesiace ( rok a 5 mesiacov) . Alebo naozaj to konzultovat s rodicmi, lebo mozno by ich najviac potesila kazdodenna pomoc: mna napriklad vzdy potesili darcekove karty do dm, kde som si nakupila plienky a vyzivky.

evcagabi
27. júl 2025
@selena_luna

@emeridiam hodnotne, to moze byt nejaky sperk na neskor, privesok, nausnice, alebo pamatna ci investicna minca. Alebo nieco na rozvoj, moja trieska do maleho eletrickeho klavira uz mesiace ( rok a 5 mesiacov) . Alebo naozaj to konzultovat s rodicmi, lebo mozno by ich najviac potesila kazdodenna pomoc: mna napriklad vzdy potesili darcekove karty do dm, kde som si nakupila plienky a vyzivky.

@selena_luna posles mi link, prosim, na ten klavir? Blbin pre malu mame doma malo, zislo by sa nam aj toto 😅😅😅

anonym_d2caa0
27. júl 2025

Kniha slušného správania. Prosím, ďakujem, uniká mamičke, tak nech učí dieťa odmala. To je to najhodnotnejsie

evcagabi
27. júl 2025

@anonym_d2caa0 tak to si jej dala dobry tip. Ja ho doplnim este aj hrackou, ak by nechcela knihu 😅

haraburdova
27. júl 2025

Moja dcera dostala stan na hranie (byvaju v nom plysaci) hojdacieho kona, kopec kniziek a bubon. Vsetkemu sa tesila a hra sa s tym doteraz (19m).