icon

Tipy na rozlúčku so slobodou a vhodné darčeky

pavla013
16. mar 2025

Ahojte. Chystám rozlúčku so slobodou a keďže to robím prvýkrát, bola by som rada za nejaké nápady alebo niečo čo ste mali vy a bolo to podľa vás super, páčilo sa vám to, prípadne čo sa vám nepáčilo alebo keď ste boli na nejakej rozlúčke a nebolo podľa vás niečo vhodné.
A samozrejme aký darček by bol vhodný okrem nejakých "tradičných" tričká, korunky.... čítala som niekde, že náušnice a myslím si, že je to pekný darček mňa by to určite potešilo od kamaratiek, prípadne nejakú poukážku a nech si sama vyberie, ale myslím si, že skôr kúpiť nech už má ten darček.
Ďakujem 🙂

denkabemommy
16. mar 2025

Ja som dostala náramok na rozlúčke, to bolo pre mňa top. Milujem šperky. Švagrinej sme kúpili poukážku na spodné prádlo, lebo to raz spomenula medzi rečou. Takže kľudne od nevesty nenapadne zistite, po čom túži

janinah
16. mar 2025

Dcera dostala biely satenovy župan s jej menom vyšitym na chrbte.a boli s kamoškami kdesi v tokajskej oblasti na vikend.

bg92
17. mar 2025

co sa tyka tipov na samotnu rozlucku jediny rozhodujuci je nazor nevesty a to aku si predstavuje - naozaj si daj zalezat aby si od nej zistila ako si to predstavuje 🙂 napriklad moja bola jeden den s babami v meste - boli sme spolocne na kurze malovat obrazy a potom na vceru a nejake drinky. t.j. nieco totalne pre mna, ja som po rozlucke popravde vobec netuzila a povazujem to za zbytocnost
moja kamoska ale mala rozlucku v style vikendovy party vylet do CZ (jej tuzba), pricom mna by z takeho niecoho porazilo :D takze zalezi od nevesty.
k darcekom - ja nie som za darceky na rozlucke (ani sama som ich nechcela). manzelia dostanu na svadbe svadoby dar. ako keby kamosky nemali uz dost vydavkov so svadbou a samotnou rozluckou, este aj darcek "k rozlucke" kupovat. ale to je moj nazor.

pavla013
autor
21. mar 2025

Ďakujem všetkým 🙂