Tipy na trendy darčeky pre novorodencov
Ahojte, kamoške sa narodilo bábätko a tak by som sa Vás chcela opýtať, aký darček je vhodný doniesť. Nemám absolútne žiadne skúsenosti s niečím takýmto a nakoľko dieťa nemám absolútne netuším čo je ,,trendy” a čo teraz letí . 🙂 uvítala by som keď tak konkrétne značky/produkty ale aj akékoľvek tipy ,prípadne čo určite nekupovať 🙂 veľká vďaka vopred.
@romana_h2000 mňa by potešil poukaz do DM, prípadne poukaz na bábätkovske fotenie. Alebo pekný fotoalbum. Lebo väčšina mamičiek už veci pokupene má, prípadne preferuje určitý typ kozmetiky alebo plienok. Nemusela by si sa trafit. Takže za mňa tak...
Puffy deka
@romana_h2000 nenapíšem len pre malé, no poradím ti z vlastnej minuloročnej skúsenosti:
- ja by som jej pre malé kúpila Lindex pyzamko na zips (kľudne aj troska vacsie pre istotu - 62/68 - dorastie), tým určite nic nepokazis, dobrá kvalita a dá sa vybrat pekný kúsok.
- Tiež plienky - normálne by som sa spýtala akú konkrétnu značku/typ používajú (ale žiadne plienkové torty ani gycoviny).
- A doniesla by som jej napecene/navarené niečo čo ma rada a pripadne si vie uskladniť, to isto v tomto období ocení. Mna po pôrode potešila aj kvalitná hroznova stava/mušt a pletova maska 😉.
Nenosila by som jej haldu hračiek ani oblečenia a rôznych babatkovskych drobnosti - človeku to pripadá ako dobrý napad, lebo to isto treba, no my sme tak dostali 3x Oball loptičku a 3x rovnaké hryzatko (akože obe super no napadlo to každého, kto bol v DM ;)) a o nevyuzitom oblečku a rôznych podarovanych cumloch a flaškách ani nehovorím …
@romana_h2000 Hrkalku. Urcite nie plienky a kozmetiku pre babatko. To si mamka vyberie sama.
@romana_h2000 mňa by potešil poukaz do DM, prípadne poukaz na bábätkovske fotenie. Alebo pekný fotoalbum. Lebo väčšina mamičiek už veci pokupene má, prípadne preferuje určitý typ kozmetiky alebo plienok. Nemusela by si sa trafit. Takže za mňa tak...
@jaja1979 Fotoalbum je haraburda. Netrafis rozmer fotiek a malokto si dava vyvolavat fotky. Ten poukaz na fotenie tiez nie. Jednak je to suma cez 100 eur a ani nemusia mat naladu ist sa fotit. A väcsinou uz ma kazdy svojho fotografa vybraneho.
@romana_h2000 nenapíšem len pre malé, no poradím ti z vlastnej minuloročnej skúsenosti:
- ja by som jej pre malé kúpila Lindex pyzamko na zips (kľudne aj troska vacsie pre istotu - 62/68 - dorastie), tým určite nic nepokazis, dobrá kvalita a dá sa vybrat pekný kúsok.
- Tiež plienky - normálne by som sa spýtala akú konkrétnu značku/typ používajú (ale žiadne plienkové torty ani gycoviny).
- A doniesla by som jej napecene/navarené niečo čo ma rada a pripadne si vie uskladniť, to isto v tomto období ocení. Mna po pôrode potešila aj kvalitná hroznova stava/mušt a pletova maska 😉.
Nenosila by som jej haldu hračiek ani oblečenia a rôznych babatkovskych drobnosti - človeku to pripadá ako dobrý napad, lebo to isto treba, no my sme tak dostali 3x Oball loptičku a 3x rovnaké hryzatko (akože obe super no napadlo to každého, kto bol v DM ;)) a o nevyuzitom oblečku a rôznych podarovanych cumloch a flaškách ani nehovorím …
@mirkam3 pises nevyuzite oblecko, ale sama radis Lindex. Ale ano, Lindex potesi a je teraz aj in.
Ja by som kúpila nejakého latkoveho mojkacika a deku. A mamke tiež niečo.
Poukážka do DM isto poteší a zíde sa. Mozno aj poukážka do Dr.Max, vitaminové doplnky sa zídu. Popripade by son sa oytala čo potrebujú. My sme doma často využivali hraciu deku s hrazdickou.
Za mna? Top obed pre maminu, poukazka do dm a kolac
@mirkam3 pises nevyuzite oblecko, ale sama radis Lindex. Ale ano, Lindex potesi a je teraz aj in.
@anonym_2a36dc tak konkrétne Lindex sme my využili vždy. Ako píšem, za mna dobrá kvalita a pekne kusky (in - nie in - neriešim ;)). Ale priznávam,podostavali sme aj rôzne (5-kusové!) súpravy Pepco a to putovalo na charitu, za mna otras, v ten cene kľudne mohol niekto kúpiť radšej jedno “poriadne” bodycko lepšej kvality keď už chcel, mne vôbec nevadi keď návšteva príde iba s cokoladkou…
@anonym_2a36dc tak konkrétne Lindex sme my využili vždy. Ako píšem, za mna dobrá kvalita a pekne kusky (in - nie in - neriešim ;)). Ale priznávam,podostavali sme aj rôzne (5-kusové!) súpravy Pepco a to putovalo na charitu, za mna otras, v ten cene kľudne mohol niekto kúpiť radšej jedno “poriadne” bodycko lepšej kvality keď už chcel, mne vôbec nevadi keď návšteva príde iba s cokoladkou…
@mirkam3 Ano, zial to ludom nevysvetlis. Niekto by najradsej doniesol 30 kusov za euro, namiesto kvalitneho kusu za 30 eur. A este kazdy kusok treba aj zvlast zabalit.
Dones nieco pre kamosku, co ma rada, co jej chuti.
Pre babo, mozno kniha svojtka edicia minipedia.. to su perfektne knihy, vyuzije od 7-8mes, mozno aj skor na ukazovanie.. ak chces oblecko, tak ten lindex pyzamo jedno staci. To sa zide vzdy. A vacsiu velkost radsej.
Alebo poukazka do dm.. viac netreba. Hlavne dones jej nieco
Mozes napriklad pyzamko alebo body kludne aj vacsiu velkost a nie nemusi to byt lindex 😀 alebo hrkalku. A maminku urcite potesis akymkolvek jedlom alebo kolacom 😀
@evcagabi teba chcem za kamosku 😉😂
@mirkam3 za mňa je otras lindex. Ja neviem ale v tom pepcu majú velmi pekne veci a aj kvalitné.. dostali sme kopu pri krste a v živote by ma nenapadlo to dať na charitu práveže som bola vďačná že mi to oblečenie niekto kúpil keďže take maličké ake sme potrebovali sme doma ani nemali..
@mirkam3 za mňa je otras lindex. Ja neviem ale v tom pepcu majú velmi pekne veci a aj kvalitné.. dostali sme kopu pri krste a v živote by ma nenapadlo to dať na charitu práveže som bola vďačná že mi to oblečenie niekto kúpil keďže take maličké ake sme potrebovali sme doma ani nemali..
@anonym_05d5d9 lindex je kvalitou o 100mil dalej ako pepco. Ja som dostane z pepca nedarovala ale vyradila po 3-4pouzitiach. Ale take lindex 74 nosi aj ked ma 84cm a nohavice ma fajn dokonca 68 - co inak nosi 86 🤷♀️ ale ako kto chce
@anonym_2a36dc nechcem byt za nevdacnu suku ale v tomto vidim niekoho z mojho okolia
@evcagabi
to ano nie je o nevdacnosti, ja tiez obcas kupim v pepcu, hkavne male veci. Dvojrocny syn zababre kopu veci neda sa vyprat kolkokrat. Tam mi aspom nie je luto tyc 3 e za tricko.
Ale minuke som dostala cervene body ze to aj plienku na ruzovo zafarbilo. Ten kto daroval to zle nemyslel, hold stalo sa.
Ja vacsinou kupujem hm a next, su fajn. Ale to fakt nevysvetlis a pikial je to raz za rok, nestojo to ani za to.
@evcagabi
to ano nie je o nevdacnosti, ja tiez obcas kupim v pepcu, hkavne male veci. Dvojrocny syn zababre kopu veci neda sa vyprat kolkokrat. Tam mi aspom nie je luto tyc 3 e za tricko.
Ale minuke som dostala cervene body ze to aj plienku na ruzovo zafarbilo. Ten kto daroval to zle nemyslel, hold stalo sa.
Ja vacsinou kupujem hm a next, su fajn. Ale to fakt nevysvetlis a pikial je to raz za rok, nestojo to ani za to.
@svetlonos mne nevadia veci z pepca. Ako pisem vyssie, ta kvalita je... ale ked sa s niekym dohodnem na konkretnom darceku a potom sa tam najde "20" co by sa po zratani vyrovnali za viac ako sme boli dohodnute 🤷♀️
@anonym_05d5d9 v poriadku, keď je pre teba Lindex otras, kupuj úplne pokojne Pepco, ved ja ta predsa nejdem presviedčať. Ja dávam na charitu všetko, čo neplánujem využiť/nepotrebujem. Nevidím na tom nic zle, ved nech to teda niekto využije. A pod charitou nemyslím kontajner Humana, ale nejdem zbytočne rozpisovať…
@romana_h2000
ja som tiez za jednu kvalitnejsiu hracku. Nasi sa napriklad radi hraju s vlacikom od Little Dutch, kde nasuvas tie kocky. Zahra sa 5 aj 2 rocny a ta 8 mesacna tiez. Alebo napriklad drevene kocky od Grimm's alebo Glükskäfer. Su krasne farebne a velke hlavne! Niekde mas aj moznost perzonifikacie 🙂 Maju pekne a kvalitne hracky, ale je aj vela inych znaciek s fajn vyberom.
Z oblecenia je znacka Next celkom dobra.
A pokojne dones aj nieco pre mamu, ten kolac je suoer napad. A podla toho ako to ma kamoska - kludne aj nieco uvar po dohode s nou 🙂.
Mne nedavno kamoska doniesla cokoladu, keksyva salku s kavou, body s nohavicami a poukazku 10e do deckeho obchodu. Ta kava ma zachranila minule, ked mi doma dosli kapsule 😁.
@svetlonos mne nevadia veci z pepca. Ako pisem vyssie, ta kvalita je... ale ked sa s niekym dohodnem na konkretnom darceku a potom sa tam najde "20" co by sa po zratani vyrovnali za viac ako sme boli dohodnute 🤷♀️
@evcagabi
achvjaj, tak to potom strateny pripad, chapem. To by aj mna nastvalo.
@romana_h2000 mna ked sa pytali na darcek, povedala som nech daju darcekove poukazy. Niekto pocuvol, niekto nie (lebo ze to je neosobny darcek). Darcekovym poukazom som sa potesila, vacsina vecnych darov zas lezi v skrini - bud to boli za mna absolutne nevkusne veci (nie som nevdacna, ale proste je to tak..), alebo nieco podostava dcera aj od inych a napriklad mojkacikov mala na kazdy den na vyber tolko ich bolo..
Plienkovym tortam tiez velmi nerozumiem.. absolutny gol bola navonana plienkova torta…

@romana_h2000 nekupuj kopec haraburd za 3 eura typu Pepco, Sinsay, Kik atd. Skus pozriet hracky Little Dutch