Tipy na vianočný darček pre 30-ročnú dcéru
Ahojte čo by ste kúpili 30 ročnej dcére ako darček na Vianoce? Problém je v tom že si môže dovoliť kúpiť čo chce, ale ja moc nezarobim. Viem dať tak do 200-250 na darček, ale naozaj neviem čo by ju potešilo. Veľa krát mi velmi pomohla, a chcem sa jej aspoň nejako odvďačiť.
Ďakujem za každú radu.
Naco drahe darceky? Daj jej nejalu drobnost od srdca - knihu, kozmeticky balicek, hrncek alebo sviecku a k tomu pripadne poukazku do nakupneho centra alebo drogerie.
mna by potesil nejaky vikendovy pobyt, ale nepozname jej preferencie
Nám (mne aj bratovi a švagrinej) dáva mama vždy peniaze a nejakú drobnosť, snažíme sa ju od toho už dlho oducit, ale bezúspešne 🙈. Mňa, nie len konkrétne na Vianoce, ale hocikedy počas roka, najviac vždy poteší výlet, ktorý si spolu naplánujeme. Spoločné zážitky nenahradia žiadne materiálne darčeky. Tak asi týmto smerom by som sa uberala, keď už tak veľmi chceš investovať do darčeku, ale rataj s tým, že dcéra sa nemusí cítiť pri drahšom darčeku od teba komfortne.
Upec jej tortu. Inak ked moja mama sa mi snazi nieco kupit tak vie ze hocico z harry pottera ma potesi. A to su pri tom take blbosti ako nalepky, mikina, tricko, omalovanky... Mna by ziadne sperky ani kozmetika nepotesili lebo nepouzivam.
Mňa od Maminy potešila kniha na recepty , kde mi ručne napísala jej obľúbené recepty , čo pečie na Vianoce, Veľkú noc atd - na začiatok mi napísala krasne venovanie od srdca a nalepila našu spoločnú fotku
No mne by bolo ako dcere blbé prijať drahý dar od mami keď viem že nemáš veľa peňazí 🙈🙈 Ja odkedy zarábam nechcem veľké dary ale naopak snažím sa ja kupovať rodičom drahšie veci ako poďakovanie 🥰Možno by ju potešil dáky spoločný výlet 🥰
A naco jej niečo kupovať? Veď navar, napec a je vybavené. A nekde spolu chodte. Mna poteší vzdy najviac to, keď prídem k nasim. A to som už o dosť staršia ako 30 rokov.

Mna by viac od maminy potesilo napr spolocny wellness, babsky den ze obed kino, alebo daka galeria.
Nie je to o hodnote daru a keby viem ze mama nepa peniaze a kupila mi daco (mozno aj mimo mojgo vkusu) za paniaze co ledva naskrabala ani by som sa nepotesila.
Ked tak ja som uz v tomto veku za zmysluplne darceky, takze bud tie veci co som pisala alebo nech si sama vyberie co potrebuje. Robim to tak s muzom ja poviem on kupy a ja som stastna z toho co som chcela