Tradície pred svadbou
Ahojte. Budem sa vydavat. Take zakladne veci ovladam. Ale zaujimaju ma "babske rady", ked viete co tym myslim. Uz mi bolo povedane, ze musim mat nieco darovane. No fajn 😎 Chcem vediet viac takychto tradicii. Viem, ze ma polovicka nesmie vidiet pred svadbou vo svadobnych satach. Pomote mi to dat dohromady. A este otazocka 🙂 Ake piesne mi poradite pocas obradu? Taktiez ocenim dobry recept na tortu 🙂 Dakujem krasne za kazdu radu!
Baby preco by sa nemalo povedat kvetinarke ,ze kytica ma byt svadobna?ja som bola na svadbe kde mali profi starejsieho a ceru volam aj na moju svadbu..dost programu spravil. Program bol vopred dohodnuty s mladomanzelmi,takze oni sa len bavili 🙂
@147789laska do roka a do dna od rozvodu? tak to mi uz usiel vlak 😀
@melisssssa o kytici sa nesmie hovorit, ze je svadobna, lebo ti nabiju cenu de luxe...ja som chcela druhy krat kyticu z bielych orgovanov a kaliny. pytala som sa kolko by taka velka stala..a oni, ze 15 euro..a ja, ze nech mi ju daju da nejakeho fajnoveho bieleho omotku, lebo to bude svadobna...a oni, ze: svadobnaaaa???? tak to bude 70 euro 😲 a ja, ze co taky rozdiel. tak hovorili o niecom, ze ich musia nejako zabalzamovat, aby boli krasne a hovadiny..proste na vsetko, co obsahuje slovo svadobna, sa plati vysokohorska prirazka..nakoniec som kupila kyticu na trznici za 10 e a bola prenaaadherna 🙂
@mawka aktualizujem teda udaje 🙂
odo dneska 🙂)
takze na svadbu ma pozyvas presne 3.8.2016 🙂
@melisssssa ja som isla do kvetinarstva kupit si jednu bielu ruzu a ked sa ma kvetinarka spytala ze ci mi ju nema ozdobit tak som jej povedala ze netreba, to mam svadobnu, tak skoro umrela 😀 nakoniec mi ju vycifrovala, ze to predsa nemozem len s jednou bielou ruzou naklusat na vlastnu svadbu 😀
@libka1
@tomiholjubavi hej, ja som mala biele kralovske lalie, ktore milujem s brectanom, pozerali na mna ako na pripecenu, ze brectan do kytice? tiez bola draha jak hovado a aj tak zdochla za par hodin, aj ked bola urobena, aby nezdochla. na dalsiu svadbu by som si vzala kyticku bielych tulipanov bez kadejakych caciek maciek. lebo aj tie lalie mi prezdobili. nemam rada gycove kytice. v jednoduchosti je krasa.
@mawka ja som mala takuto. kvietky od pani zo zahradky. rychlo zacali vadnut ale nadherne vonali 🙂 za 10 e a nic jej nechyba 🙂 inak na fotke to tak nevidno, ale bola fakt velka a ten orgovan robil padavy efekt zo vsetkych stran. bola som nadsena..pacila sa mi ovela viac ako ta z prvej svadby - obrovska padava z malickych bielych cajovych ruzi.
@tomiholjubavi ahaa ja som myslela,ze iny dovod🙂 no to som citala,ze nevesty sa cuduju,ze preco svadobna je taka draha ,ale zevraj preto ,lebo ju nejako specialne vystuzuju ci co aby vydrzala dlho pekne,ze ked s nou behas od rana do rana🙂
@jana_eyre ja som mala biele saty na obidvoch svojich svadbach 😀 ale aby sa nepovedalo, prvy krat som mala saty vysivane bordovou nitou a druhy raz striebornou. 😀 a len by skusil mat niekto blbe kydy... 😀
@tomiholjubavi ale 70€ je ozaj prehnana suma za kyticku 🙂 ja chcem zo slnecnic :') tak asi skocim len niekde na pole a bude 🙂
@libka1 hihii dobree🙂 a bola nakoniec len jedna??🙂
@melisssssa ano 😀
Svadba je taka na aku su peniaze a rozhoduje ten kto plati, co tam bude, kto tam bude, ako to bude, co sabude jest.vacsinou pkatia rodicia, tak aj urcite veci presadia. My sme si platili sami, ostatni mozu byt radi, ze su pozvany. Viem di predstavit tych par tisic minut ucelnejsie. Svadba ani zvyky nezarucuju dlhe manzelstvo.
@tomiholjubavi no, mna to teda dost zarazilo, ked to tam zacali tety mojho muza riesit.. dokonca svokra sa ma zastala 😀 ale ja som akosi stratila slova, ked som si po nete hladala vhodne saty ani ma nenapadlo hladat inej farby ako bielej..
@tomiholjubavi nadherna, moj styl. hlavne biele. ja som proste zatazena na biele kvety. ale nie ruze. neviem preo, ruze mi neprirastli k srdcu. skor mi pridu ako klise. ruze ruze ruze. milujem lalie, pivonie, orgovan, tulipany, margarety, gerbery, frezie... hlavne biele a prirodzene vonave. ale top vona je jednoznacne orgovan a pivonia. lalie su dost silne na vonu. ale aj tak ich milujem. krasne velke kralovske biele 🙂
@tomiholjubavi inak fakt krasna kytica.. ja som mala biele karafiaty, co sa tiez kazdy cudoval, preco "komunisticke karafiaty".. ale premna to bolo symbolicke, pretoze ked som sa narodila, tak moj oco doniesol mame do porodnice biele karafiaty a potom som ich od neho dostavala kazde narodky.. kazdy surodenec dostaval ine kvety :D inak vysla ma 25e, a podla mna bola krasna..
fíha, už sa tu pridávajú svadobné fotky, tak to ja prchám 😀 😀 😀
@elise pekna nevesta si bola 🙂
@elise ahoj, pekná fotka tipujem ze ty si tá siedma prípadne tá v strede 🙂
@147789laska na skupinovej foto nie som , len sa mi to pacilo, ja som na hornej foto. Alev jednoduchosti je krasa
@tomiholjubavi dakujem 😊
@elise k tej hornej fotke sa nevyjadrujem este si po mna pride tvoj muzicek takze ti jasne ze nenapisem aka si pekna 🙂

@zana7 chod pozriet na www.mojasvadba.sk
vies sa tam prihlasit aj s udajmi, ktore mas tu a najdes odpovede na vsetko ohladne svadby