V akom veku pozvať domov Mikuláša?
Dobrý deň, v akom veku ste si zavolali domov mikuláša, prípadne aj anjela a čerta? Dcérka bude mať v decembri 2,5roka a chceli by sme ju takto prekvapiť, nebude mať z toho strach?
3 rocny, dohodli sme sa tri susedy. Synovi sa to ale nepacilo, a to nebolo ziadne strasenie ani nic
@as1184 keď som bola dieťa ja ( ja som mala 8 rokov brat 6 rokov sestra 4 roky Mikuláš anjela aj čerta nám urobili bratranci a sesternica ja som vedľa že sú to o i sestra brat nie mali znich strach a bežné sme v dedine čakali kedy prejde cez dedinu na koči a hodí cukríky (ku nemu sme nechodili matka nám balíčky nikdy nedala zaplatiť na obci tak sme nechodili ani na rozšírenie stromčeka keďže to bolo spojené .
Ale ségra mám traumu z Mikuláš keď bola 9 na ZŠ sa stala cez tento program na dedine nehoda a jej dve najlepšie kamarátky sa škaredo zranili odviezla ich sanitka ségra so to stim spája a stále preto nemá rada Mikuláš
Mám dcéru 4,5 ročnú od cca jej roka sa chodíme pozrieť do mesta keď je Mikuláš namesti ak chce môže ak nechce nemusí ale moja sa boji Mikuláša má rada čerta a anjela .
Minuli rok mali škôlke mala 3,5roka ona a chlapček boli jediné dve deti čo sa báli Mikuláša a nie čerta anjelika iné deti sa báli čerta učiteľka im dala na výber keď nechceli šiť si sami po balíček išla sními ak by chceli ísť mohli ja som ucitleku spolu srsťou mamičkou chlapca upozornilii sa deti sa ho boja
Môj brat prišiel oblečený ako Mikuláš ku nám, ked mala dcéra 3 roky , neboli sme dohodnutí , takze aj pre mna prekvapenie . Mala sa z neho veľmi tešila , pol hodinu mu sedela na kolenách a rozprávala , čo všetko si želá pod stromček a chválila sa , ako bola cely rok poslušná 🤣 . Žiadna trauma sa nekonala . Ty si poznáš dieťa , vidíš ako vníma tieto postavičky , podľa toho by som sa zariadila .

@as1184 Veľmi skoro, vyhodené peniaze lebo z toho nebude mať nič iba ak možno traumu ak sa zľakne. Za mňa vek 4+ kedy už tie postavičky bude poznať a pochopí ak jej povieš že dnes chodí po meste/dedine Mikuláš a že príde aj k Vám a budete ho spolu čakať, teda žiaden šok urobiť dieťaťu 2 očnému čo ledva ešte spoznáva len svojich rodičov.