V akom veku ste sa vydávali?
Ahojte zienky, u mňa to bolo v 35 a to som si pripadala strasne stara😉😋Ako to mate Vy ?
20 😄 ako to v tych pesnickach byva 😁
21 a sme manželia 23 rokov 🙂
Mala som 9 dni 26 rokov.
34 a 45
18 🙂 ja som zas všetkým pripadala hrozne mladá 🙂 akoby existuje na svadbu ten správny vek, čo niečo zaručí 🙂

2tyzdne po 27
23😊
Mala som 31, mesiac do 32. narodenin. Tiez som si pripadala stara. Ale teraz mam 34 a ked sa obzriem spätne, nemyslim si, ze som bola taka stara ako sa mi to vtedy zdalo 🙂
Ja v 36 r som sa vydávala vraj stará.... Veľa ľudí bolo toho názoru 🤔..... Keď sme boli zajednat svadobnú hostinu opýtala sa nás pani za komu vybavujeme svatbu dcére či synovi.... Vedela koľko mame rokov.... V ďalšej sme podobne dopadli..... Nakoniec všetko dobre dopadlo sme spolu 12 r... Vek je len číslo ja som sa už ani neplánoval vydávať muža som poznala len rok pred svatbou....
O chvíľu mame 3. výročie a mala som 22 😇
1x v 23 a druhy v 37
Prvykrat 18-cele zle😄
Druhykrat 42-a to bude kym nas smrt nerozdelí,to viem naisto😊
36 🤭
33, synček mal 10 mesiacov. Po roku od svadby mu pribudol braček.
22
Mala som 21. Už sú to 4 krásne roky. 🥰😊
@radacak aj my tak od 16 mojich on mal 20 chodili sme spolu 8 rokov minuly rok svadba, takze teraz 9rokov spolu a rok manzelia
Boli sme svoji prvi (nehovorim frajeri ale vsetko ostatne ano) 🫶🏻 Drzim palce
22 ❤️
29
Prvýkrát v 29 a druhý krát v 32 veku
22rocna. Bude to 12 rokov♥️
@lucmirka124 takze môžte oslavovať až do 1.1. 😁
Vydávala som sa v júni a mám 34. "Ušli sme" sa zobrať do zahraničia a vôbec neľutujem, že sme nemali veľkolepú svadbu.
26, v máji to bude 10 rokov čo sme manželia ❤️
32
19
28
V 26 a cítila som sa staro... Ale muža mám o 5rokov staršieho, tak som sa "poťapkala" po pleci, že on je väčší starý mládenec ako ja 😂

27