V akom veku ste sa vydávali?
Ahojte zienky, u mňa to bolo v 35 a to som si pripadala strasne stara😉😋Ako to mate Vy ?
18 🙂 ja som zas všetkým pripadala hrozne mladá 🙂 akoby existuje na svadbu ten správny vek, čo niečo zaručí 🙂

Mala som 31, mesiac do 32. narodenin. Tiez som si pripadala stara. Ale teraz mam 34 a ked sa obzriem spätne, nemyslim si, ze som bola taka stara ako sa mi to vtedy zdalo 🙂
Ja v 36 r som sa vydávala vraj stará.... Veľa ľudí bolo toho názoru 🤔..... Keď sme boli zajednat svadobnú hostinu opýtala sa nás pani za komu vybavujeme svatbu dcére či synovi.... Vedela koľko mame rokov.... V ďalšej sme podobne dopadli..... Nakoniec všetko dobre dopadlo sme spolu 12 r... Vek je len číslo ja som sa už ani neplánoval vydávať muža som poznala len rok pred svatbou....
Prvykrat 18-cele zle😄
Druhykrat 42-a to bude kym nas smrt nerozdelí,to viem naisto😊
@radacak aj my tak od 16 mojich on mal 20 chodili sme spolu 8 rokov minuly rok svadba, takze teraz 9rokov spolu a rok manzelia
Boli sme svoji prvi (nehovorim frajeri ale vsetko ostatne ano) 🫶🏻 Drzim palce
Vydávala som sa v júni a mám 34. "Ušli sme" sa zobrať do zahraničia a vôbec neľutujem, že sme nemali veľkolepú svadbu.
V 26 a cítila som sa staro... Ale muža mám o 5rokov staršieho, tak som sa "poťapkala" po pleci, že on je väčší starý mládenec ako ja 😂

27