icon

Valentínska večera: Stoja ceny naozaj za to?

14. feb 2025

Dobrý večer,boli ste niekde na Valentína na večeru? Mi sme aj plánovali,no ale keď sme si pozreli ponuku v okolí a dať 56€ za dve večere čo inokedy by vyšlo možno 40€ mi prišlo cez čiaru. To čo,bolo robené z nejakej inej panenky?alebo ten plyn na ktorom sa to robilo dnes syčal 5x toľko a sa ho viac minulo?alebo kuchár ktorý bol dnes v práci mal za smenu 205€?neverím tomu..
To gastro chce naozaj tak dopadnúť? Majitelia si naozaj nevedia zrátať koľko je dva a dva?

Strana
z2
deti95060810
14. feb 2025

najlacnejšie máš Valentína ani neoslavovať...

balerina2025
14. feb 2025

ale vedia si zratat a az velmi dobre.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
kavasmliekom
14. feb 2025

Pozri sa na to z druhej strany, kúp to isté, čo si kúpila minulý rok o tom čase a porovnaj ceny, plus si pozri vyúčtovanie za energie. Ty si zaspala dobu?? Nevšimla si si, že išlo všetko hore?
A zase, aspoň ste ušetrili. Ja by som za jedlo tiež nedala 60e
Radšej kúpim nejaky masazny olej a urobíme si doma pekný večer. 🙂

minenkaa
14. feb 2025

Prečo chceš ísť dnes na večeru ,však chod inokedy

mamamasama
14. feb 2025

A čo tak ísť do kina? Za 20€ máš lístky aj s popcornom.

huginko
14. feb 2025

U nás v jednej restike večera za dvoch cca 128 euro

nekonecna_katastrofa
14. feb 2025

Boli sme na obed pred 2 týždňami v reštike ani nie super drahej, ani super lacnej. Polievka +hlavne+ dezert a víno 70e ako nič.

dzulli1980
14. feb 2025

Však si mala doma navariť, či? ... je to biznis, chcú na to vytĺcť čo najviac, proste tak to je, s tým treba rátať ... a sú mrte ľudí, ktorým nevadí, že dajú 200 EUR za večeru lebo Valentín ... za mňa osobne sú to zbytočne vyhodené peniaze, za to by som aj navarila, aj sexy prádielko aj darček mužovi kúpila 🙂

katica06
14. feb 2025

Nie, mužovi končila smena o21:30, došiel domov pred pár minútami ľahol do postele a spí. Dokonca ani dcéra nešla von s priateľom. (Boli včera)Je to deň ako každý iný, svet sa nezrúti, že ste nešli na večeru

simona1998
14. feb 2025

Bože tak nechoď , či radšej vyplakávať na koňovi ? Keď nato človek nemá , tak nech sedí doma .

riyadh
14. feb 2025

A kde je problem,? Resp aky mas problem?

vanilkovazmrzka
14. feb 2025

No dobre ranko ze cez sviatky obzvlast tie komercne ludia zarabaju 😀

hankab
14. feb 2025

My sme boli. 50€ pre 2. Deci sampusu pre kazdeho, cviklovy tartar, panenka so slaninou a 1 obrim zemiakom. Chutovo velmi dobre. Ale teda mimo valentina by som za to nedala tolko prachov 😅

ceresnicka_cervena
14. feb 2025

My sme boli, platili sme cez 80e, večera bola vynikajúca, reštaurácia bola plná, všetko na rezervačky, takže ľudia o to majú záujem. My nechodíme len na Valentína, ideme hocikedy, len niekedy si dáme iba hlavné jedlo, inokedy komplet. Ale máš pravdu, je to drahé, ale ak máš dobrú reštauráciu tak niet o čom a raz za čas si treba dopriať, keď teda sú na to financie

balerina2025
14. feb 2025

@ceresnicka_cervena cudujem sa ze ludom nie je luto penazi. ale kazdy mame ine preferencie, ja som skor za cestovanie nez za to, co aj tak o par hodin najdem ...

cyberk
14. feb 2025

No, ked ti hento pride vela, tak neviem co by si robila, keby si videla ten nas ucet z pred 3 tyzdnov 😅 150e jak nic, ale zas my sme taki, ze ked uz ideme na to rande, tak nech to stoji za to.
Btw. Pozri sa na to z pohladu majitela, tiez by si vyuzila tento den

marca12
14. feb 2025

Zrejme to nebola len vecera,ale bolo tam viac chodov,nie? Aspon u nas ponukali valentinske menu a skladalo sa z viacero chodov a drinku. Ja by som tolko za veceru dala. Mam rada dobre jedlo a ked je vynimocne,specialne,rada ochutnam a aj si priplatim. Samozrejme raz za cas,nie kazdy mesiac. A ked tu uz ides vyplakavat,mala si ist do inej restauracie urcite ich mate v okoli viacej a nie kazda ponuka valentinske menu.

lucia13022023
14. feb 2025

@cyberk hahah to ako my 🤣 ved len dobrý steak stojí takmer 70€ a kde je dezert, príloha atď 🤣 my sme typ ľudí čo si radi pochutia

ceresnicka_cervena
14. feb 2025

@balerina2025 každý nech si robí čo má rád a čo ho robí šťastným 🥰 my aj radi cestujeme, neznamená, že ak raz za čas ideme na drahšiu večeru, tak celý rok sedíme doma 🙂

lucia13022023
14. feb 2025

@balerina2025 no a potom sú tu ľudia čo aj cestujú a aj sa radi dobre najedia😁

liusa82
14. feb 2025

@balerina2025 mne napríklad keď sme už pri tom, ani nikdy nechutí ak niekto iný navarí ako my doma alebo ja.Alebo ešte od našich zjem.V živote mi v reštike nechutilo.Ani v drahej ani lacnej

bolarazjedna
14. feb 2025

My sme boli v estike, kde valentinske menu stalo 45eur na osobu.... Bolo v tom prosecco a 5 chodov, servírované moderne, elegantne s fantaziou. My sme síce objednali niečo ine, ale išli sme tam preto, aby sme si užili chutné jedlo (kvalitné pripravený steak) s dobrým vínom, v príjemnom prostredí. Keby na to nemáme, tak tam neideme, oslávili by sme aj doma alebo by sme šli na pizzu, ale pre nás je to výnimočný deň a radi to oslávime výnimočne. Mimochodom, keď manžel rezervoval miesto pred par dňami, tak rezervoval predposledné miesto na celý večer, čiže bola plná reštaurácia a všetci tam šli na to valentinske menu, čiže záujem je, aj napriek cenám. Vsak jazdy ma iné priority a je to v poriadku. Láska sa dá osláviť aj inak a netreba k tomu ani veľa peňazí.

siska53
14. feb 2025

My to neoslavujeme. Ide len o dalsi biznis, ako z ludi vytiahnut peniaze.

jana35798
14. feb 2025

@riyadh tiez mi to uniklo, ze o co vlastne ide 😅

ivik4
14. feb 2025

Chodime stale , aj dnes

tiezjedna
14. feb 2025

my sme boli dnes na obede, nie kvôli priblblému sviatku, ale ako minimálne 3x do týdžňa, a jediný rozdiel bol v tom, že bolo viac rezervácií... Cena stále rovnaká, 3x vynikajúca pizza, malé pivo, uhorková limonáda a jedno pistáciové tiramisu = v prepočte 50 €.

andreatytler
14. feb 2025

Nie je to spravne. Ale tak nejak to uz k tomu patri.
Restauracia vie ze ludia za to zaplatia aj napriek tej cene, lebo je ten sviatok a tak to vyuziju. Napriek tomu je tu natrieskane v dobrych restauraciach cez sviatky. Treba rezervovat dopredu.
Tu kde zijem su aj napriklad kvety 2x take drahe na den matiek.

faith6
15. feb 2025

My sme boli dnes na večeri platili sme 19,90 za dve hlavné jedlá pivko a kofolu,najedli sme sa do sýta🙂 a to v hlavnom meste BA

petamich
15. feb 2025

@balerina2025 to sa predsa nevylucuje 🙂 ist raz za x na drahsiu veceru neznamena, ze necestujeme a sedime doma, aj cestujeme aj obcas ideme na dobru veceru, ak by som si mala vybrat bud alebo, tiez radsej cestujem

Autorka: ano dnes sme boli, dohodli sme sa s priatelmi, ze pojdeme do lepsej restauracie a potom sa zabavit, tato restauracia ale ceny neupravovala, lebo Valentin

Strana
z2