icon

Váš názor na meno Nathanael

kikataldikova
30. sep 2016

Ahojte, čo poviete na meno Nathanael? 🙂
Chceli by sme dať dve mená, aké by ste k nemu navrhli? 🙂 Už máme Ivana Svätopluka 🙂

Strana
z11
diaa88puppe
21. jún 2019

@kikataldikova meno je super a pasuje k priezvysku perfektne 🙂 len druhe by som tam uz nedavala ale inac top mne sa paci Nathaniel ❤️

vilma7
Autor odpoveď zmazal
lucia132
16. nov 2019

Ahojte, vyskocilo to tu na mna, tak prispejem. My mame syna Nathanaela, kt. ma dnes 5 rokov. Avsak sme francuzsko-slovenska rodina, teda mame francuzske kratke priezvisko, ku ktoremu sa nathanael hodi. S vyslovnostou nie je ziadny problem. Decká , jeho kamarati to zvladnu hned, dospelí obcas tym ze nepoznaju su vystrasení a boja sa. V skole uz su vsetci zvuknutí a Zvykol si aj pradedo. A pride im to ako uplne klasicke meno. 🙂 zatial zijeme na sr, vo fr sa nad tym nezamyslaju. Dcera je Hana, tam zase ked sme vo fr nevedia povedat H dobre 🙂)).

Aby som to zhrnula , je to nadherne meno, uzasny chlapec ktory ho hrdo nosi. Avsak keby sme mali slovenske priezvisko, toto meno by som nevolila. Mala by som Mateja, Eduarda alebo Jonáša. Slovenske priezvisko, slovenske meno.

Tymto tiez pozdravujem tie maminy na ihriskach s čudesnym a opovrhnutia hodnym vyrazom tvare kt. Po mne kedy vtedy zazerali ked som na syna volala menom. 🙂))

pavol16
10. jan 2020

@ilaryja mohli by ste mi napísať pre aké meno ste sa nakoniec pre synčeka rozhodli, zvažujeme Nathaniel, ale píšete že sa Vám tiež podarilo vybrat pekne🙂 Ďakujem

Strana
z11