icon

Váš názor na takýto dar?

januska20
16. okt 2016

Ahojte,
moja známa bude oslavovať v novembri 40-tku. Veľmi premýšľam čím ju obdarovať.
Podotýkam,že viem,že jej určite nič nechýba ( čo sa týka šperkov,atd..)
má jednu "úchylku", je veľmi poriadkumilovná, preto uvažujem ,že jej urobím darčekový kôš s čistiacimi prostriedkami..
Snáď sa neurazí,určite je za každú srandu,ale ako by ste reagovali ,keby Vás čakal takýto dar?
🙂

Strana
z2
katarinapekna
16. okt 2016

Určite nie! Je to absolútne nevhodné.

januska20
autor
16. okt 2016

@lolalita dakujem aj za tvoj nazor, akurat pozeram po nete aj uterakove torty,mozno by som jej taku mensiu urobila a aj s tym pradlovym kosom je to dobry napad.. 😉

januska20
autor
16. okt 2016

@aktaktak tak to nie 😀 ,praveze by som jej povedala,ze jej chcem upratovanie ulahcit, tak jej darujem kvalitne prostriedky 😉

stolvertka
16. okt 2016

Mne by sa tiez taky darcek pacil..🙂..alebo mozno nieco zazitkove a k tomu tortu vo forme lopatky a smetaka..peniaze sa mi ako darcek (okrem svadby) nepacia..pride mi to, ako keby som dotycnemu nestala za namahu porozmyslat, co by ma potesilo..

papricka33
16. okt 2016

@januska20 otázne je, ako sa ona sama vníma a či je s tou svojou poriadkumilovnostou stotožnená. Ak to berie ako bežnú poriadnumilovnost ale okolie ju vníma inak, mohlo by sa jej to dotknúť. Hádam ma aj iné túžby, koníčky... či? Neviem koľko do toho chceš vraziť, ale taký let balonom, či vyhliadkový let lietadlom ponad Tatry tiež nie je zlý 😉

aktaktak
16. okt 2016

@januska20 jasnacka - veď sa dobre poznáte - tak áno ... ale kebyze ho dostanem od niekoho s kým nemám blízko tak by som mala dilemu ... že ako si to asi myslela 😉

kp7333
16. okt 2016

Za mna v pohode. Rada dostavam aj davam vtipne darceky. A ked je navyse aj prakticky,
preco nie? Vzdy lepsie ako klasicky darcekovy kos. Mozno by sa aj torta dala spravit na temu upratovanie alebo hygiena - nieco ako byvaju plienkove torty, ale bola by z uterakov, utierok, pripadne prachoviek a navrch nejake drobnosti. Osobne darceky ako sperky, ci parfemy si radsej vyberam sama, kedze je to vec vkusu a ten mame rozny.

dorotka202
16. okt 2016

Moj muz raz dostal na narodeniny od kamaratov cistiace prostriedky na auto.neboli to sice okruhle narodeniny.a bolo to uplne v pohode a iny kamarat zas dostal vedra.pridala by som este nejaky pekny kvet a podla mna ked to pekne zabalis,dozdobis tak to je dobry napad.

cattleya22
16. okt 2016

Mne sa tento nápad páči, ako bolo napísané vyššie, ak je ona s tým stotožnená a je za každú srandu. Ale asi by som brala do rezervy nejakú dobrú fľašu alebo niečo sladké "ku upratovaniu". Ja som strašný maniak na kancelárske veci - perá, zošity, zakladače a nič ma nepoteší viac, ako keď dostanem nejaký štýlový blok na písanie a pre niekoho to môže byť somarina 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
vejapa76
16. okt 2016

Podľa mňa tiež nie ...

rebeka7501
16. okt 2016

@januska20 a prečo nie ? Radšej niečo praktické ako lapač prachu. A z farebných švédskych utierok by som urobila kyticu 😀
Ak má kamarátka zmysel pre humor a svoju "úchylku" netají, resp. vie o tom aká je určite sa pobaví. A radšej úprimné kamarátstvo na veky ako šperk, ktorý spí na dne skrine nepovšimnutý

adeli79
17. okt 2016

Mne sa ako darcek paci toto. A mesiac sa da zmenit podla narodenia kamaratky. 🙂

januska20
autor
17. okt 2016

@cattleya22 samozrejme bez flase a miecoho sladkeho to nejde.. to tam takisto nabalim 😉

domini4
2. okt 2019

Ja milujem upratovanie a poriadok,mna by taketo niečo potešilo viac ako nejaký šperk,či drahý parfúm 👍🏻😁

lenqua_12325
2. okt 2019

Mňa by to veľmi potešilo hlavne čistiace prostriedky ktoré používam. Sú drahé a ušetrím. Ja som na Valentína dostala nový mop. Na den matiek chnapku. Taky kos by ma potešil 🙂

miriam11
Odpoveď bola odstránená
sandra163
2. okt 2019

ja som asi divná, ale mňa by kôš plný čistiacich prostriedkov veľmi potešil 🙂

barborkab
2. okt 2019

Mna by potešilo 🙂 ale nie take bežne , že cif / domestos... ale možno nejaké špecialitky, co bežne nekupujem , ale pelne voňajú , prípadne ku tomu vonné sviečky , olejceky atd

lenqua_12325
2. okt 2019

@sandra163 je náš viac 🙂

domini4
2. okt 2019

@sandra163 nieste divná,len čistotná 😂
Ved aj čistiace prostriedky si človek musí kupovať a vždy sa zídu..lepšie ako nevhodný darček dat.. 🙂

mimer
2. okt 2019

moja mam dala sestre takyto dar...akoze bola paf z neho..tak proste ju to vystihuje 😂🙈

marcelkaemmka
2. okt 2019

Asi som cudna ale ja som takyto dar dostala a do dnes to bol pre mna ze TOP darcek pretoze tiez som v stadiu ze "mam vsetko" a upratuje sa v kazdej domacnosti stale a veru tie cistiace niesu lacne zalezitosti ja som ho mala asi v hodnote 100 eur a do poslednej blblosti co v nom bolo som spotrebovala vsetko a urcite lepsie takyto darcek ako nejake mydlove kytice alebo bonbonierove kose plne plastu

elviku11
2. okt 2019

@januska20 má rada keď je upratané alebo rada sama upratuje? Lebo by si jej mohla kúpiť poukážku od nejakej upratovačiek firmy na kompletné čistenie. Jednorázovo alebo možno to dávajú aj ako permanentky, že jej pravidelne budú chodiť upratovať ;)

Strana
z2