Veľká noc a odmena za šibanie pre 7 mesačného synovca
Mam 7-mesacneho synovca. Blizi sa Velka noc a ja neviem co mu dat za sibanie a polievanie. Na cokoladky je malicky. Kupit mu skor nejaku hracku alebo dat peniaze? Co davate alebo davali ste baby? Dakujem za rady.
Ja som dávala ovocie a malú hračku, peniaze nie.
Mne príde priskoro dávať peniaze aj pre 8-ročného chlapca. Ale proti gustu žiadny dišputát. My sme v obchodnom reťazci kúpili pohybujúceho sa veľkonočného zajačika, síce drží v rukách balíček sladkostí, ale to zjedia asi rodičia 😀 (ja som tiež proti sladkostiam pre prckov).
ja mám 10 mesačného syna, ale nemala som v pláne niečo mu kupovať, ak ale áno, tak by som možno urobila nejaký balíček z hračky, detskej výživy alebo niečo podobné
no neviem,mne ako rodičovi by prišlo trápne ísť so 7mes. chlapčekom akože polievať,ešte netuší o čo ide,treba rok počkať,nič neutečie...normálne prísť na návštevu a symbolicky ak chceš mu daj keksík macko Brumík alebo niečo také malé,určite nie peniaze,načo?
bude mu to šum a fuk :D . Kup mu nejaku malicku hracku, pokial to vo Vasej rodine niekto ocakava....ja som toto teda v takom veku vobec neriesila.
Aj mne vzdy prislo max. trapne ked prislo sibat chlapatko co nestoji na valstnych nohach ockovi v naruci.
Ale tak dostal by stuzku na sibak. 😉
pozrite, aj keby to bola len navsteva, bude mu to sum a fuk. Ja ak by som vedela, ze pride, prichystam nejaku drobnost - hrkalku alebo hryzatko. Cokoladu nie, Brumika niektore deti vobec nechcu jest - napriklad aj moj maly. Alebo aj nic a dobre pohostit tatina. Tak to bolo casto aj u nas a boli sme vsetci spokojni. Neslo o to, ze maly bol polievat, slo o to, ze konecne stretol celu rodinu a ked siel tatino, tak vzal aj maleho. Neviem, co je na tom trapne. Vsetci boli radi, ze ho konecne videli. Mal vtedy len 4 mesiace.
😀 😀 😀 Neblbnite baby, ved to male babo to este nechape 😀 😀 😀 moj ma 14 mesiacov a za olievacku dostane tak akurat pusu 😀 a aj to oleje , skor ocvachta skor seba ako nas 😀 Neberte to v zlom ,tot moj nazor ... 😎
a treba mu nieco dat???? 😅
kup mu hracku pripadne ak ich dobre poznas a vies ake vyzivky papa mozes aj tie ... alebo ovocie ...
podla mna je to v pohode ... ono je ine ked ide k rodine to je skor ako navsteva...
pripadne ak vies ze nemaju peniazky tak mozes aj tie na plienky pripadne prispevok na stolicku na jedenie ... zavisi aj od vztahu a tak ...s rodicmi maleho
My sme davali Brumika take velke velkonocne balenie. 😒
@nyusika najhorsie je ze ti rodicia asi cakaju ze padne nejaky darcek 😅
za sibanie?.....7 mesacnemu?.....nic.
V obchode je kopec malickych kuriatok alebo zajacikov s velkonocnou tematikou, nieco take by som mu dala. Tiez sme to tak riesili.
podla mna nic, ved 7mesacne dieta ani nevie co sa bude diat okolo, ak nieco tak akurat hryzatko takem idu zuky, sladkosti a hracky nepotrebuje
No podobne aj ja riesim..mam susedku s tak malym syncekom kedze jej sestras malym. 2 rocnym pride tak rozmyslam ze asi aj oni dojdu..napadla ma presnedavocka kedze cokoladky nesmie 🙂
môj mal pred dvomi rokmi 4mes a ak by nebol došiel po švagrinách a babkách akože na "kupačku" tak by sa asi urazili a keďže muž s ním sam nechcel ísť tak sme šli všetci .Pokecali sme popali a šli ďalej bolo to super.
Nepamätám že či niečo dostal myslím že dákeho plyšáka či čo a od babkoch samozrejme peniažky vraj na pampersky 😀 . Myslím si však že je to všetko o vzťahoch aké vládnu v rodinách jasne že ak tam nejdem celý rok tak sa tam potom nedotrepem práve na kupačku
Aaa veď nalejte mu za jeden, ved uz je chlap 😀😉
moji 9 mesacni si minuly rok vysibali vyzivky detske a ovocie a to sme nechodili po sibacke len sme prisli k babke na obed a boli tam aj swagrine tak im dali

@galanthus Ahoj, ja by som dala hracku. Nasmu malemu, ked bolo Mikulasa a mal 9mesiacov, davali hracky a peniazky. Popripade ovocie 🙂