icon

Veľká noc a odmena za šibanie pre 7 mesačného synovca

galanthus
14. apr 2014

Mam 7-mesacneho synovca. Blizi sa Velka noc a ja neviem co mu dat za sibanie a polievanie. Na cokoladky je malicky. Kupit mu skor nejaku hracku alebo dat peniaze? Co davate alebo davali ste baby? Dakujem za rady.

marylis
14. apr 2014

@galanthus Ahoj, ja by som dala hracku. Nasmu malemu, ked bolo Mikulasa a mal 9mesiacov, davali hracky a peniazky. Popripade ovocie 🙂

galanthus
autor
14. apr 2014

@marylis dakujem za tip.

doty1
14. apr 2014

Ja som dávala ovocie a malú hračku, peniaze nie.

sednaja
14. apr 2014

Mne príde priskoro dávať peniaze aj pre 8-ročného chlapca. Ale proti gustu žiadny dišputát. My sme v obchodnom reťazci kúpili pohybujúceho sa veľkonočného zajačika, síce drží v rukách balíček sladkostí, ale to zjedia asi rodičia 😀 (ja som tiež proti sladkostiam pre prckov).

alsi
14. apr 2014

ja mám 10 mesačného syna, ale nemala som v pláne niečo mu kupovať, ak ale áno, tak by som možno urobila nejaký balíček z hračky, detskej výživy alebo niečo podobné

janinah
14. apr 2014

no neviem,mne ako rodičovi by prišlo trápne ísť so 7mes. chlapčekom akože polievať,ešte netuší o čo ide,treba rok počkať,nič neutečie...normálne prísť na návštevu a symbolicky ak chceš mu daj keksík macko Brumík alebo niečo také malé,určite nie peniaze,načo?

lauricka
14. apr 2014

bude mu to šum a fuk :D . Kup mu nejaku malicku hracku, pokial to vo Vasej rodine niekto ocakava....ja som toto teda v takom veku vobec neriesila.

horana
14. apr 2014

Aj mne vzdy prislo max. trapne ked prislo sibat chlapatko co nestoji na valstnych nohach ockovi v naruci.
Ale tak dostal by stuzku na sibak. 😉

effkaa
14. apr 2014

pozrite, aj keby to bola len navsteva, bude mu to sum a fuk. Ja ak by som vedela, ze pride, prichystam nejaku drobnost - hrkalku alebo hryzatko. Cokoladu nie, Brumika niektore deti vobec nechcu jest - napriklad aj moj maly. Alebo aj nic a dobre pohostit tatina. Tak to bolo casto aj u nas a boli sme vsetci spokojni. Neslo o to, ze maly bol polievat, slo o to, ze konecne stretol celu rodinu a ked siel tatino, tak vzal aj maleho. Neviem, co je na tom trapne. Vsetci boli radi, ze ho konecne videli. Mal vtedy len 4 mesiace.

taniellita
14. apr 2014

😀 😀 😀 Neblbnite baby, ved to male babo to este nechape 😀 😀 😀 moj ma 14 mesiacov a za olievacku dostane tak akurat pusu 😀 a aj to oleje , skor ocvachta skor seba ako nas 😀 Neberte to v zlom ,tot moj nazor ... 😎

prasiatko30
14. apr 2014

a treba mu nieco dat???? 😅

maznacik007
14. apr 2014

kup mu hracku pripadne ak ich dobre poznas a vies ake vyzivky papa mozes aj tie ... alebo ovocie ...
podla mna je to v pohode ... ono je ine ked ide k rodine to je skor ako navsteva...

pripadne ak vies ze nemaju peniazky tak mozes aj tie na plienky pripadne prispevok na stolicku na jedenie ... zavisi aj od vztahu a tak ...s rodicmi maleho

svetluska82
15. apr 2014

My sme davali Brumika take velke velkonocne balenie. 😒

nyusika
Autor odpoveď zmazal
prasiatko30
15. apr 2014

@nyusika najhorsie je ze ti rodicia asi cakaju ze padne nejaky darcek 😅

lyzzy
15. apr 2014

za sibanie?.....7 mesacnemu?.....nic.

pitik
15. apr 2014

V obchode je kopec malickych kuriatok alebo zajacikov s velkonocnou tematikou, nieco take by som mu dala. Tiez sme to tak riesili.

janinah
15. apr 2014

@effkaa trápne je,že 7mes. ide "polievať"a čaká sa za to odmena,,teda mne by to bolo trápne,niekomu asi nie...normálna návšteva cez veľkonočné sviatky trápna nie je,ak to tak niekto pochopil...

effkaa
15. apr 2014

@janinah 😀 😀 😀 tak sa prideme navstivit den po dni, aby to v pondelok nebolo trapne? Ja chodievam domov raz za dva-tri mesiace na par dni. Sorry, nebudem travit cely cas navstevovanim, aby to nebolo trapne. Ja odmenu neocakavam. Ako hovorim, pohostit tatina, malemu pusu a hotovo.

brumka
15. apr 2014

podla mna nic, ved 7mesacne dieta ani nevie co sa bude diat okolo, ak nieco tak akurat hryzatko takem idu zuky, sladkosti a hracky nepotrebuje

janinah
15. apr 2014

@effkaa ja o koze,ty o voze ,nevadí....

zuzi0911
15. apr 2014

No podobne aj ja riesim..mam susedku s tak malym syncekom kedze jej sestras malym. 2 rocnym pride tak rozmyslam ze asi aj oni dojdu..napadla ma presnedavocka kedze cokoladky nesmie 🙂

daol
15. apr 2014

môj mal pred dvomi rokmi 4mes a ak by nebol došiel po švagrinách a babkách akože na "kupačku" tak by sa asi urazili a keďže muž s ním sam nechcel ísť tak sme šli všetci .Pokecali sme popali a šli ďalej bolo to super.
Nepamätám že či niečo dostal myslím že dákeho plyšáka či čo a od babkoch samozrejme peniažky vraj na pampersky 😀 . Myslím si však že je to všetko o vzťahoch aké vládnu v rodinách jasne že ak tam nejdem celý rok tak sa tam potom nedotrepem práve na kupačku

sakura77
15. apr 2014

Aaa veď nalejte mu za jeden, ved uz je chlap 😀😉

jeemima
16. apr 2014

moji 9 mesacni si minuly rok vysibali vyzivky detske a ovocie a to sme nechodili po sibacke len sme prisli k babke na obed a boli tam aj swagrine tak im dali