Vianoce alebo Veľká noc. Ktorý sviatok je váš obľúbenejší?
Ahojte😆, len mi tak z nudy napadlo, ktory z tychto dvoch sviatkov mate radsej a preco?
Vianoce kvôli rozprávkam a atmosfére. Keby ešte boli také vianoce, že je aj sneh tak koniec 🥰
Na veľkej noci nevidím nič.
vianoce, pre ich čaro a 2 týždne voľno
Milujem Vianoce 🥰 a Velku Noc vobec neoslavujem.
Veľkú noc už máme svoju tradíciu, ze zdrhneme niekde na pobyt s deťmi a prdime na čele tradície a návštevy a chystačky. Takze má pre mňa väčšie čaro,sú to dni plné rodiny,prírody,výletov a hier. Vianoce nechystám nič extra,ale dva týždne v takom počasí mi príde celkom dosť,a navyše každý očakáva že ich prídeme pozrieť a keď oni prídu,že bude vsetko prichystane ako má,ma celkom vyčerpáva. Ale snažím sa ich urobiť také znesiteľnejšie pre mňa no,aj tam si zaraďujeme aktivity ako rodina,kino,prechody,výstupy a výlety po múzeách,vianočných trhoch
casom su vsetky tieto sviatky, teda sviatky rodiny, zial len smutnou spomienkou 😢
Určite Vianoce, Vianoce proste milujem ( neviem čím to je keďže ako dospelá a mama dvoch detí sa riadne na sviatky obraciam 🤣 , asi skôr spomienkami z detstva ❤️) veľkú noc u nás vôbec neoslavujeme.
Vianoce. Má to väčšiu atmosféru.
Kazde volno sa rata, ale Vianoce vychadzaju dlhsie aj s dovolenkami... Idealne, keby boli v lete, nech je teplo...
Vianocne, svetielka ;)
Vianoce mám omnoho radšej, veľkú noc nemusím
Vianoce. Veľkú noc nemám rada.
Vianoce, milujem ich, je to nádherné obdobie 🎄 Človek na chvíľu spomalí, ľudia sú aspoň chvíľu k sebe milší, má to nádherné čaro 🎄🎄
Vianoce si nenechám újsť su premna take krajšie než ta Veľká noc lebo aj to som mala rada ako sviatok ale uz 14 tokov nemozem pomisliet ani nato ked viem že prave na prvý deň vam odijde blízky človek
Na Veľkú noc ,ideme vždy na dovolenku , keďže je tam voľno. Jedine vďaka tomu voľnu, tento sviatok registrujem .
Takze určite Vianoce mám radšej
Vianoce. Na veľkú noc kašlem. Nie som veriaca a tradícia sibania a obliehania mi pripadá uchylna.
Vianoce 🙂

Vianoce majú svoje čaro. Veľká noc je ale podľa mňa najväčší sviatok.