icon

Vianoce alebo Veľká noc. Ktorý sviatok je váš obľúbenejší?

21. apr 2025

Ahojte😆, len mi tak z nudy napadlo, ktory z tychto dvoch sviatkov mate radsej a preco?

Strana
z2
bloger
21. apr 2025

Vianoce majú svoje čaro. Veľká noc je ale podľa mňa najväčší sviatok.

janai1
21. apr 2025

Vianoce kvôli rozprávkam a atmosfére. Keby ešte boli také vianoce, že je aj sneh tak koniec 🥰
Na veľkej noci nevidím nič.

dennkka
21. apr 2025

vianoce, pre ich čaro a 2 týždne voľno

kwakina
21. apr 2025

Milujem Vianoce 🥰 a Velku Noc vobec neoslavujem.

hortenziaj
21. apr 2025

Veľkú noc už máme svoju tradíciu, ze zdrhneme niekde na pobyt s deťmi a prdime na čele tradície a návštevy a chystačky. Takze má pre mňa väčšie čaro,sú to dni plné rodiny,prírody,výletov a hier. Vianoce nechystám nič extra,ale dva týždne v takom počasí mi príde celkom dosť,a navyše každý očakáva že ich prídeme pozrieť a keď oni prídu,že bude vsetko prichystane ako má,ma celkom vyčerpáva. Ale snažím sa ich urobiť také znesiteľnejšie pre mňa no,aj tam si zaraďujeme aktivity ako rodina,kino,prechody,výstupy a výlety po múzeách,vianočných trhoch

balerina2025
21. apr 2025

casom su vsetky tieto sviatky, teda sviatky rodiny, zial len smutnou spomienkou 😢

mili2016
21. apr 2025

Určite Vianoce, Vianoce proste milujem ( neviem čím to je keďže ako dospelá a mama dvoch detí sa riadne na sviatky obraciam 🤣 , asi skôr spomienkami z detstva ❤️) veľkú noc u nás vôbec neoslavujeme.

ankare
21. apr 2025

Vianoce. Má to väčšiu atmosféru.

zic
21. apr 2025

Kazde volno sa rata, ale Vianoce vychadzaju dlhsie aj s dovolenkami... Idealne, keby boli v lete, nech je teplo...

vilma7
21. apr 2025

Vianocne, svetielka ;)

radula17
22. apr 2025

Vianoce mám omnoho radšej, veľkú noc nemusím

cukroska
22. apr 2025

Vianoce. Veľkú noc nemám rada.

alica110
22. apr 2025

Vianoce, milujem ich, je to nádherné obdobie 🎄 Človek na chvíľu spomalí, ľudia sú aspoň chvíľu k sebe milší, má to nádherné čaro 🎄🎄

lanstouran
22. apr 2025

Vianoce si nenechám újsť su premna take krajšie než ta Veľká noc lebo aj to som mala rada ako sviatok ale uz 14 tokov nemozem pomisliet ani nato ked viem že prave na prvý deň vam odijde blízky človek

lenka.25
24. apr 2025

Na Veľkú noc ,ideme vždy na dovolenku , keďže je tam voľno. Jedine vďaka tomu voľnu, tento sviatok registrujem .
Takze určite Vianoce mám radšej

vroni
2. máj 2025

Vianoce. Na veľkú noc kašlem. Nie som veriaca a tradícia sibania a obliehania mi pripadá uchylna.

timea301196
2. máj 2025

Vianoce 🙂

Strana
z2