Vianoce bez darčekov
som nezamestnana a na darceky nemam peniaze tak tieto vianoce budeme bez darcekov moj priatel zaraba ale kedze on platgi podnajom a vsetky vseky tak na darceky niesu peniaze
@mandragora22 presen tak,nechcem tu rozpisovat moju situaciu (nikoho do toho nic) tiez to teraz nemame lahke,no dufam,ze o par mesiacov uz bude dobre... ale mal bude mat pod Vianocnym stromcekom darceky aj keby som musela krv potit !!! uz vidim jej ocka aka bude vytesena ked budevidiet stromcek, trhat papier a rozbalovat. aj ked teraz ked sa jej spytam,ze co dostane od Jeziska tak sa skeri a povie,ze NIC 😀 😀 😀 😀
ja som to tento rok s darcekmi pre malu asi prehnala... ale ked ja ju taaaaaaaaaaaaaaaaaaak strasne lubim a dala by som jej aj modre z neba 😕 ja som povedala manzovi, ze nechcem nic k vianociam, nech kupi radsej malej zamna... moj darcek pride o 9 mesiacov ale najprv ho musime urobit 😀 😀 😀
@mandragora22 Tak to maš potom pravdu, zle som ta pochopila. Poznam takych zopar. Pan podnikatel kupi 4 ročnemu synovi štvorkolku za 300 eur, aby vynahradil že je s dieťaťom raz do tyždna 🙄 to len jeden priklad. Take deti si fakt nevažia a su zle, lebo nepoznaju lasku rodiča.
A ja vam poviem ako to robim ja...Uz od leta postupne v akciach nakupujem darceky na Vianoce..vacsinou do konca novembra mam vybavenych vsetkych pribuznych..po financnej stranke ma nic neboli, lebo to robim postupne, nenapadne...Takze aj toto je cesta ako par dni pred Vianocami neplakat nad zvysenymi vydavkami 😉
Myslím,že pre dieťa nebudú tie pravé vianoce bez darčekov. potrebuješ pomoc? aké máš velké detičky ? napíš IP, možno niečo pomôžem
neexistuje aby som taketo nieco detom urobila ze nenajdu darcek pod stromcekom ..darceky k Vianociam jednoducho patria . ..a uplne staci jeden pre kazdeho..treba mysliet na taketo veci skor a par eur sa da nasetrit
Ja tiez rada darujem,to co uz nepotrebujem,ale nie takto !!! ak vidim,ze niekto to fakt potrebuje tak darujem,cez vselijake fora bohuzial neverim, a tiez neverim ani ludom,ktori do pokladnic zbieraju peniaze,lebo vacsinou su to podvodnici !!!
@kburgerin a co tak im nieco vlastnorucne vyrobit ked si doma a nepracujes.... mozno ustrikovat a pod.
osobne si myslim podla inych tvojich prispevkov kde si pisala o tom ze tvoj priatel pracuje stale jazdi s kamionom a chystate sa do grecka a pod... ze tych par Eur by sa malo dat najst... na darceky... mozno usetrit na strave a za 20 EUR by si uz co to mohla detom pokupit napr. v tescu vo vypredaji... isto sa tam nieco najde...
@maznacik007 nedari sa mi nic usetrit lebo priatel si berie kartu zo sebou a to grecko tam mam sestru ...................................a neboli sme tasm 7 rokou tak ona nas chovala my smer si len cestu zaplatili

@lubina tak asi tolko penazi zas ma..a mozno dufa, ci niekto aj nepodaruje..