icon

Vianoce bez darčekov

kburgerin
18. dec 2011

som nezamestnana a na darceky nemam peniaze tak tieto vianoce budeme bez darcekov moj priatel zaraba ale kedze on platgi podnajom a vsetky vseky tak na darceky niesu peniaze

Strana
z4
marry26
18. dec 2011

@kburgerin na drobnost hracku pre dieta nie su peniaze, a na internet peniazu su !!!!???

bambi2
18. dec 2011

@kburgerin vies ja mam uz od zaciatku pocit, ze problem je v tebe, nie v detoch... aj moja neposlucha a nedokazem ani pomyslet, ze by som jej nic zato nekupila.. ja ju proste milujem aj ked neposlucha, je to moja laska, moje dieta, moja krv aj ked mi ju niekedy pije... a je to este len dieta a deti treba chapat...

adri2211
18. dec 2011

@kburgerin ty si co za cloveka co za MATKU,prepac,ale ani jedno dieta neposlucha svojich rodicov na 100percent. NO A CO?????? je to dieta. ale toto co tu ty vypravas tak to je peken blbe 😠 😠 😠 😠 😠

lucinocka
18. dec 2011

prave vianocne prekvapenie:D dat malym detom prachy a poslat ich do obchodu 😀

traktor
18. dec 2011

@sisaha panvicu odloz na palacinky... 😉
@kburgerin a ty skus zavriet teraz tuto stranku a radsej sa chod prejst..

stardust
18. dec 2011

@kburgerin neberes ty nahodou nejake opojne latky? Na chvilu si precitla, spomenula si si na bliziace sa Vianoce, zeny ta tu sprdli a teraz pokracujes veselo dalej v uzivani??

latvia
18. dec 2011

@kburgerin a ty si zasluzis darcek? posluchala si ?
moj kebyze ma dostat darcek len ked poslucha, tak na 200 rokov dopredu nema ani jeden jediny 😝

akika722
18. dec 2011

😲 😲 😲 😲 😲 😲 mam dosť..a to mi stačilo prečitať par prispevkov 😲
@kburgerin z mojich dvoch som občas na prašky,ale nikdy by som nenapisala že si nezaslužia 😅 dala by som im aj modre z neba,keby sa dalo dycham za nich..a keby som nemala ani par centov navyše tak im tu hračku vyrobim a urobim doma peknu atmosferu-deti nepotrebuju hračky za tisice,potrebuju lasku šťastie pokoj 😔
mojho staršieho poteši aj lizatko za par centov 😀 /samozrejme nebude to dar na vianoce/ a je to detska PRAVA radosť...ale toto čo ty pišeš,no nechpem 😖

kburgerin
autor
18. dec 2011

@solinkarka moja zlatucka tehulienka neriesim tu nic ............ja len tak ci sa niekto najde ze nedavaju darceky

happy8051
18. dec 2011

@kburgerin moja ty si dbre vymleta 😀 😀 😀 akoze nic v zlom.....

adri2211
18. dec 2011

@lucinocka 😀 😀 😀

lucinocka
18. dec 2011

podla mna sa dotycna snazi Vas vsetke len vyprovokovat a smeje sa doma za netom ako jej to ide 😀 ved tie reakcie a styl pisania je uplne smiesny 😀

bobocka
18. dec 2011

@kburgerin ty co tu pises,ze neposluchaju.su to deti krucinal.jasne,ze deti aj neposluchaju.na to je to predsa rodic,aby ich vychovaval,nie? 😠 tak najprv mi ta prislo byt luto,ze nemas financie na to,aby si detom spravila pekne vianoce,no teraz mi je luto tvojich deti,ze maju takto rozmyslajuci matku!!! 😠 😠 😠

lucik85
18. dec 2011

@kburgerin jezisi tak to je uz co ze dostanu peniaze a mozu si kupit co chcu ..5 a 7 rocneee ..odpadnem

kburgerin
autor
18. dec 2011

ako to tu potom zmasem tuto tem u

akika722
18. dec 2011

@kburgerin tak ich daj ludom ktory ich budu MILOVAť 😠 a ty sa daj liečiť 😠

solinkarka
18. dec 2011

@kburgerin ze nedavaju darceky? 😀 no odpadnem 😀 napis jezsikovi mozno ti nejaky donesie 😀

martina2001
18. dec 2011

@kburgerin aj to je jedna z možností, ale ja zastávam názor že deti v takom veku majú z peňazí doslovne hovno, dieťa si neuvedomuje ich hodnotu, tu je práve ta chvíľa prekvapenia pre ne dôležitá. Ja viem že moje ani nie polročné dieťa si ešte vianoce neuvedomuje úplne, ale to druhé ktorí ma 10rokov si tie prekvapenia užije aj za neho. Darmo že má po celý rok čo potrebuje a vie že ježiško darčeky nenosí, hnevá nás, ale ľúbi nás a my jeho a preto mu tie prekvapenia stále dávame.

happy8051
18. dec 2011

@kburgerin netrap sa, admin ju zamkne..... a uz nezakladaj dalsie prosim ta.... to urobis najlepsie....

adri2211
18. dec 2011

@kburgerin NIE nenajde kazdy laskuplny rodic svoje dieta obdaruje aspon malickostou !!!! 😠

bambi2
18. dec 2011

@kburgerin napis adminom... zamknu ju... ale nabuduce si najprv dobre rozmysli ci temu zalozit alebo nie... 😉

akika722
18. dec 2011

@kburgerin no ty ju "nezmaSeš" 😀 len admin ju može stopnuť

sisaha
18. dec 2011

@kburgerin zmazat nezmazes...iba ju zamknu...tvoj nick tu vsak bude svietit niekolko rokov a kazdy si to precita.. 😀

kburgerin
autor
18. dec 2011

@bobocka preco by ti malo byt luto mojich deti vsetko po nich robim upratujem varim a vsetko dookola to iste aj tak stoho nemas nic oni len rozhadzuju a ja v tu lietam ako n ieaka striga na metle

molka
18. dec 2011

@kburgerin deti potrebujú v prvom rade milujúcu matku!!! S tým máš zrejme veľký problém. 😝

22mia
18. dec 2011

😀 niekto si tu robi z mamiciek asi prdel v nedelu vecer 😀 ani by som na nu nereagovala radsej... 😉

bambi2
18. dec 2011

@kburgerin to iste robim aj ja.... a kazdy den. izbu jej upratujem aj 3x denne... ale snazim sa robit nieco preto aby mi aspon pomohla... vies, ako si deti naucis, take su... a nenadavaj potom na ne!! na seba sa zlosti, ze si nevies rady s nimi a vychovu si zbabrala!!!

molka
18. dec 2011

neverím, že to myslí vážne. Ja naozaj nepoznám nikoho, kto by bol tak krutý a cynický voči vlastným deťom. Neverím!!! Alebo nechcem veriť.

kburgerin
autor
18. dec 2011

@akika722 ako to moze zmazat

reisi
18. dec 2011

@kburgerin ano robis to, lebo si mama! A robi to kazda mama! Prosim ta, nech im jezisko prinesie aspon drobnosti, ver ze nie su o nic horsie ako ine deti!!!!!!!!!!!!!

Strana
z4