Vianoce bez darčekov
som nezamestnana a na darceky nemam peniaze tak tieto vianoce budeme bez darcekov moj priatel zaraba ale kedze on platgi podnajom a vsetky vseky tak na darceky niesu peniaze
@kburgerin vies ja mam uz od zaciatku pocit, ze problem je v tebe, nie v detoch... aj moja neposlucha a nedokazem ani pomyslet, ze by som jej nic zato nekupila.. ja ju proste milujem aj ked neposlucha, je to moja laska, moje dieta, moja krv aj ked mi ju niekedy pije... a je to este len dieta a deti treba chapat...
prave vianocne prekvapenie:D dat malym detom prachy a poslat ich do obchodu 😀
😲 😲 😲 😲 😲 😲 mam dosť..a to mi stačilo prečitať par prispevkov 😲
@kburgerin z mojich dvoch som občas na prašky,ale nikdy by som nenapisala že si nezaslužia 😅 dala by som im aj modre z neba,keby sa dalo dycham za nich..a keby som nemala ani par centov navyše tak im tu hračku vyrobim a urobim doma peknu atmosferu-deti nepotrebuju hračky za tisice,potrebuju lasku šťastie pokoj 😔
mojho staršieho poteši aj lizatko za par centov 😀 /samozrejme nebude to dar na vianoce/ a je to detska PRAVA radosť...ale toto čo ty pišeš,no nechpem 😖
@solinkarka moja zlatucka tehulienka neriesim tu nic ............ja len tak ci sa niekto najde ze nedavaju darceky
podla mna sa dotycna snazi Vas vsetke len vyprovokovat a smeje sa doma za netom ako jej to ide 😀 ved tie reakcie a styl pisania je uplne smiesny 😀
@kburgerin ty co tu pises,ze neposluchaju.su to deti krucinal.jasne,ze deti aj neposluchaju.na to je to predsa rodic,aby ich vychovaval,nie? 😠 tak najprv mi ta prislo byt luto,ze nemas financie na to,aby si detom spravila pekne vianoce,no teraz mi je luto tvojich deti,ze maju takto rozmyslajuci matku!!! 😠 😠 😠
ako to tu potom zmasem tuto tem u
@kburgerin ze nedavaju darceky? 😀 no odpadnem 😀 napis jezsikovi mozno ti nejaky donesie 😀
@kburgerin aj to je jedna z možností, ale ja zastávam názor že deti v takom veku majú z peňazí doslovne hovno, dieťa si neuvedomuje ich hodnotu, tu je práve ta chvíľa prekvapenia pre ne dôležitá. Ja viem že moje ani nie polročné dieťa si ešte vianoce neuvedomuje úplne, ale to druhé ktorí ma 10rokov si tie prekvapenia užije aj za neho. Darmo že má po celý rok čo potrebuje a vie že ježiško darčeky nenosí, hnevá nás, ale ľúbi nás a my jeho a preto mu tie prekvapenia stále dávame.
😀 niekto si tu robi z mamiciek asi prdel v nedelu vecer 😀 ani by som na nu nereagovala radsej... 😉
neverím, že to myslí vážne. Ja naozaj nepoznám nikoho, kto by bol tak krutý a cynický voči vlastným deťom. Neverím!!! Alebo nechcem veriť.

@kburgerin na drobnost hracku pre dieta nie su peniaze, a na internet peniazu su !!!!???