icon

Vianočný darček: Je láska bez neho dosť?

22. dec 2023

Pride vam ok, ak muz tvrdi zene, ze ju velmi lubi, ale na Vianoce nedostane od neho ziaden darcek?

Strana
z4
macekovam
22. dec 2023

Co keby si si kúpila niečo aj celkom drahé... Urob si radosť sama... A jemu kúp len naozaj malú drobnosť. Alebo niečo co využijete obaja.. Aj mame kúp pekný darček...jemu ideálne ponožky..

mariaa79
22. dec 2023

Pýtala si sa ho?ty mu kupuješ?nemá problém si ho vziať?

zuzana76
23. dec 2023

tak toto je debil, je ine nedavat si darceky, ked sa clovek cely rok snazi a stara o partnera, kupia si spolocne co potrebuju a ine, chovat sa ako somar (sorry za urazku somarov)

maris5
23. dec 2023

Prestala by som mu tiez kupovat darceky, ani na Vianoce by som mu nic nedala, nech si to okusi. To su len vyhovorky, ako to vsetko zhodit na teba.
Jeho rodine by som prestala kupovat darceky, nemam cas a ani neviem co chcu.

konikmodry111
23. dec 2023

Je to debil. Povedala by som mu že Vianoce pokazil on tebe a nech sa páči môže sa vrátiť tam odkiaľ prišiel 🤦🏼‍♀️

miniatura14
23. dec 2023

Podľa jeho poslednej reakcie, je to manipulatívny egocentrik. Jeho chyby otočí proti tebe, ešte aby si ty mala výčitky svedomia, že si sa vôbec ozvala 🤦🏼‍♀️. Ťažký život je s takýmto chlapom...

lenka.25
23. dec 2023

A financie máte aspoň spoločné? Ja si tiež nepotrpim na darčekoch , som dospelá , zarábajúca osoba a čo potrebujem , alebo čo chcem si kúpim sama . Ale vôbec si neviem predstaviť nemať pod stromčekom aspoň jeden darček od muža . A Ako mi ho podá a povie , že ma miluje , je to najkrajšie na tom celom , aj po tých rokoch čo sme spolu .

nerko
23. dec 2023

Vianoce sú skúška nervov 🙈. Ja som mužovi povedala, nech mi nič nekupuje. Sama som si kúpila knihu a on mi ju zabalil, aby som teda niečo pod tým stromčekom mala, kvôli deťom. Priebežne si počas roka kúpime, čo komu treba. Ja to nejak neriešim. Teším sa z radosti detí, keď rozbaľujú. To je pre mňa najviac. Na narodeniny dostanem čokoládu, mužovi upečiem tortu a je vybavené.

lula313
23. dec 2023

Môj muž bol tiež taký, ale prerobila som ho, úspešne. Aj na Mikuláša sa nám všetky sladkosti ani na parapetné trojokno nezmestili. Mám takého kolegu, išiel nakupovat so mnou Mikuláša, keď má videl, ho to heclo frajerke nakupit viac, chcel jednu cokoladu 100g kúpiť 😀 frajerka bola v príjemnom soku. Aj na Vianoce som sa spýtala jeho frajerky, čo chce a včera sme to spolu boli kúpiť, inak by jej zajtra zháňal na poslednú chvíľu nejakú blbosť. Keď nemá v okoli niekoho, kto mu otvorí oci, tak to urob ty. Môj muž dostane za 800eur darčeky, vrátane silvestrovskej dovolenky na horách, asi by som nebola nadsena, keby nedostanem absolútne nič, ale ani si to nedovoli. A odporucam taktiku, poslať mu pred Vianocami, čo ti kupi, keď nemá čas, tak si vyber cez zľavový portál masaz alebo niečo ine

vroni
24. dec 2023

Keď sa dospelí dohodnú, ze si darčeky nekupuju, ok, je to ich dohoda. Keď sa jeden z nich na darčeky vykašle, je lakomy zmrd a nestal by mi ta vzťah.

juja78
25. dec 2023

Ako to dopadlo? Sedieť pri stromčeku, kde sú deti, rozbaluju darčeky a žena nedostane nič, to je trápny muž.

katkami123
25. dec 2023

Za mňa hanba, nekúpiť ani maličkosť. Sebec. Ja osobne by som mu tiež nič nekupovala na sviatky, čudujem sa, že až pri návšteve mamy ti dochadza a 7 rokov takéto chovanie trpíš. Zároveň si myslím, že z jeho sebeckej nevychovanej povahy bude u vás doma vychádzať ďaleko viac problémov ako iba darčeky na sviatky.

autor
25. dec 2023

@katkami123 to máš žiaľ úplnú pravdu

autor
25. dec 2023

@juja78 no cele sviatky sú na prd. S nim ani iné nebudú....

loliki
25. dec 2023

Kúp si knihu Obklopený idiotmi. 🙂

katkami123
25. dec 2023

To, že ti povie, že nemému ani vlastná mať nerozumie, on si asi nedokáže priznat chybu, však?
Po podľa neho si všade na svete ľudia hovoria - kúp mi darček? Tvojim blízkym, tebe, to tiež nehovoril a dostane od vás niečo, aj vase deti asi od nich tiež dostanú. To má IQ 60, ze mu treba takéto veci hovoriť?

katkami123
25. dec 2023

Inak týmto výrokom mi pripomenula môjho ex šéfa. On sa rád správal ako arogantný blbec, s každým bol v konflikte kvôli svojej povahe. Dokonca to zašlo tak ďaleko, že z 2-3 firemných večierkov vždy odchádzal s monoklom pod okom 😅 čo mu vždy nejaký frustrovaný (z neho) pripitý zamestnanec jednu natiahol. (Predtým vždy bola hádka) A myslíš, že si vstúpil do svedomia? Koľko krát už mal ten človek monokel, kvôli svojmu arogantnému chovaniu… ja som len Bohu ďakovala, že také čudo je len môj šéf a niečo také nemám doma. Na pracovisku pod ním ľudia vydržali max. 2 roky.

Strana
z4