Vianočný darček pre manžela, ktorý má všetko
Poraďte niečo prosím žienky, pre muža, ktorý všetko má 🙈 Zážitkové, výlety, dovolenky nemá veľmi v láske, takže to určite nie. Bežné darčeky ako oblečenie, parfémy zasa nechcem ja a hlavne má toho plné skrine. Poprosila som ho, že nemáme 5 rokov, nech si niečo vyberie ale úplne sa na to vykašľal, nechce sa mu vyberať nič😅 Čo zvyknete svojim mužičkom kupovať? Dajte tipy prosím 🙏😃
@minenkak úplne tomu rozumiem a chápem, keď si niekto nedáva ale tiež ma celkom zaskočila otázka prečo mu chcem dať darček..myslím, že je to bežnejšie, ako nedať 😅
Ponozky by som mu tam zabalila 😀 Akoze neviem, co cakas, ze ti tu zienky poradia, lebo s takymto chlapom by som pohnut nevedela ani ja 😀 A uz vobec nie darcek mu vyberat.
@jallka11 naahodou mi tu prišli 3 celkom slušné tipy, nad ktorými už zvažujem 👏🏻😊 ten spoločný kurz varenia, escape room, cluebox..na to už pozerám😊
Poslednu dobu si davame spolocne darceky, listky do divadla, koncert, nejaky kurz varenia a taketo zazitkove. Predsa len to su veci, ktore dvoch ludi spajaju a podla mna to potesi kazdeho 🙂
@guudy plne s tebou súhlasím, nie je to o darčekoch, to je samozrejme, ale každá maličkosť poteší a niekedy po toľkých rokoch spolužitia už človek fakt nevie a hľadá inšpirácie 🙏 za mňa to proste k tým vianociam patrí, sama sa vždy poteším, že si na mňa niekto spomenul a daroval mi niečo výnimočné, vybraté pre mňa…a aspoň ja osobne vždy radšej obdaruvávam a mám z toho obrovskú radosť, keď sa muž poteší nad akýmkoľvek darčekom🙂 Každý z nás má podľa mňa kúsok toho dieťaťa v sebe 🙏
@guudy no to by som mohla pozrieť tiež 👏🏻 super ste ženy, žee mi dávate nápady, lebo ja som už stratená 🙈 a to tedaa ešte nie sme spolu 25rokov, takže klobúk dolu😃🙏
https://sluchadla.heureka.sk/bowers-wilkins-px7...
Keďže sa som bola zdrbana za nepochopenie davania darčekov na Vianoce, pridávam nápad na darček, ktorý som ja dala posledný svojmu manželovi,len tak
Ak má tvoj muž rád hudbu bude spokojný
@minenkak ďakujeem pekne, no ja som inak rozmýšlala aj nad veľkom JBL boombox repráku 🙈😅 on by síce určite povedal, že drahá zbytočnosť ale určite by to využíval…
Skús pozrieť Marshall my máme woburn 2 neskutočný zvuk má
@minenkak fakt? Idem mrknúť, ďakujem 👏🏻
@minenkak vyzerá super, no musím si to pridať do zoznámu a zvážiť🙏
@guudy jeeeeej to je všetko tvoja tvorba? Odpadnem, mala by si to predávať. Minimálne ja by som si určite objednalaa 🙏🥰
@guudy 🤣🤣 jaaaa som sa zľakla už 🙏🤣 amazon je svet neobmedzených možností 🙏🤣
Ponozky, kozmetiku, a vzdy ideme na daky vylet
Kupovala som oblecko, nenosil to, kupila som zazitkovy, nesli sme 😀 tak som si povedala nebudem ja peniaze minat. Vzdy kupim daku malickost len a ideme niekam, plus spominany eroticky zazitok 😀 aj ked to ma tiez casto, ale na vianoce hovorim ue to je darcek 😅

@minenkak no jednoducho preto, že sa na Vianoce darčeky dávajú…máme to tak vo zvyku aj my, rovnako ako ďalšie milióny ľudí po svete😅 aj deti si vždy nájdu pod stromčekom darčeky a keďže “ježiško” mysli na každého, tak aj manžel si tam niečo nájde 🙈🤣