Vianočný darček pre manžela, ktorý má všetko
Poraďte niečo prosím žienky, pre muža, ktorý všetko má 🙈 Zážitkové, výlety, dovolenky nemá veľmi v láske, takže to určite nie. Bežné darčeky ako oblečenie, parfémy zasa nechcem ja a hlavne má toho plné skrine. Poprosila som ho, že nemáme 5 rokov, nech si niečo vyberie ale úplne sa na to vykašľal, nechce sa mu vyberať nič😅 Čo zvyknete svojim mužičkom kupovať? Dajte tipy prosím 🙏😃
@minenkak taak dron by bol fakt super, dokonca raz spomínal, že by drón chcel...super! ďakujem krásne 🙂
@guudy dron je veru dobrý tip, to by som mu mohla kúpiť..potešil by sa, veď chlapi milujú takéto :D a tiež si myslím, že už mám aj minimálne ďalšie meniny a narodeniny vyriešené :D :D :D super toto bolo cieľom :D
@minenkak na toto by on nesadol :D :D a ja by som na to nenaškrabala peniaze :D :D
Tak elektrickú kolobežku
@minenkak to už má pár rokov 😂 ale ten drón je super, to vidím najreálnejšie...
@guudy musíš si vybrať z nejakých tipov tu 😂😂😂
Krásne fotky sú z neho ,len pozor prestuduj si najprv kde môžeš lietať a treba aj poistku
Nenasla som tu nic, co by sa mojmu muzovi pacilo a este nemal :(
Drona dostal minule vianoce 🙂
Bicykluje, kolobezka by mu bola v Ba na dve veci (byvame na kopci), motorky sa nam nepacia z hladiska bezpecnosti. Na hudbu a varenie nie je vobec… takze ostali asi uz len tipy, ktore som dala ja😂😂😂😂😂😂😂😂
@guudy tak si si to sama ošéfovala 😂😂😂😂
Hahaa 😂 ja asi stavim na ten drón alebo čoo, ja už neviem :D :D teraz mám zasa problém opačný, že čím toho mám viac, tym horšie 😂
@guudy Ďakujeem za super tipy 🙂 som rada, že tu nájdem vždy čo hľadám :D
Ahoj, skus pozriet tieto drevene bednicky, chlap si ju musí páčidlom otvorit a ma tam mnohé prekvapenia, dobroty, oblecenie, naskladáš mu tam to,čo má rad. taky "darčekový kôš " pre chlapa 😀 prikladám link, pozri nižšie a poprezeraj si aj ine varianty
https://manboxeo.sk/eshop/debna-od-whiskey-excl...
ja som mojmu ex kupila aj mužský adventný kalendár už na obdobie pred vianocami, tam mal rozne prekvapenia ako mini parfem, nožničky na nechty, tangace 😀 dost sme sa pri tom nasmiali
- ak má rád kávu, možeš mu dat zážitkový poukaz na ochutnávku káv, poprípade mu kup kvalitny kávovar 🙂
možno mu skus aj napísať list a daj mu ho do už darčeku, ktorý vyberieš, ako vhodný. list o tom, čo k nemu cítiš, ako velmi siho važiš.. take to vyznaníčko 🙂 hlavne v dlhodobých vzťahoch tieto vyznania zvyknú stagnovať.
@banderaska29 Ďakujeem veľmi veľmi pekne 🙂
Manboxeo je supeer, už ho dostal na okruhliny pred rokom :D malo to veľký úspech...ten adventný určite kúpim, to už som dostala aj ako tip vyššie a páči sa mi to fakt 🙂
Ďakujem krásne.
Dakujem za tipy na darceky... vobec som nevedela o tych escape roomoch alebo clueboxoch... vyzera to fantasticky
@banderaska29 môžem poprosiť link na ten adventný kalendár?
Moj dostane poukazku na horskeho vodcu alebo lezecke topanky inak dostal
Cistenie klimatizacie
Cepiny
Termo pradlo
Vrtacku
Nič si nekupujeme nasilu. V posledných rokoch hlavne ponožky, alebo rukavice, ja občas nejakú tú panvicu/hrniec, on občas nejaký šrobovák alebo niečo na bicykel alebo čo. Už sa nehráme na nejakú romantiku dávno. Nechávam to plne na neho, čo si nájde pod stromčekom 😁. A on zas na mne. Tiež nemám rada zbytočné hlúposti a musím silno rozmýšľať, čo si dám pod stromček, aby som to naozaj aj využila. Ale štandardne platí, že od cca. septembra čokoľvek čo si chcem kúpiť si kúpim pod stromček a doma si to schovám, aby deti nevideli. a proste to budem používať až po vianociach (nejaké oblečko alebo nové boty a tak). Našťastie sa každý rok čosi nájde.
@guiseppinka co je ten cluebox presne?
moj sniva o elektrickom fondue a tiez chcel novu penazenku. Tak tento rok dostane pod stromcek. Mozno este nejake puzzle alebo lego pre dospelych. Rozmyslala som aj nad PS5.
@erickatt amazon mi vyhodil toto
@guiseppinka da sa priamoaj od vyrobcu kupit na jeho eshope - idventure.de
@bessie12 nooo inak peňaženka by mu bodla nová tiež :D

@autorka aj dron je dobry tip👍🏼