Vianočný stromček pri ročnom dieťati
Ahojte viem ze je este skoro ale predsalen. Ako ste riesili vianocny stromcek pri ročnom dietati? Nebude ho tahat a teda neozvali sa alebo ste ho mali vyvýšený? Dakujem
Ja som dala na spodne vetvicky drevene ozdoby a vianocne ozdobky z kinder vajicka. Ani jeden nestiahol stromcek. A to mam sklenene gule.
@kilimi nijak, mali sme normálny stromcek... Aj pri 2, 3, 4... X rocnom
Mam dve deti a nikdy sme nemali problém so stromcekom. Asi preto, že som ho nikdy ani nejako neočakávala, nezakazovala som, nerobila okolo stromčeka nejake halo. Okrem nožov som pred nimi neschovavala nikdy nic, žiadne dekorácie, odjakziva sme mali nieco na stole atd. ku všetkému som im hovorila primerane veku, čo to je. Dociahli stromček raz, pichlo ich to na ručičku, povedali sme si, že to “urobí bo”, keď budú ťahať a bolo vybavené. Prvý syn absolútne nic, druhý v pohode, stromček zhodil až 6.1., keď som ho pred ním odzdobovala a on mi chcel “pomáhať” 😂
@kilimi Toto iste sme riesili pred rokom. Syn mal 13 mesiacov. Stromcek sme priviazali a ozdobili (pouzivame len nerozbitne ozdoby) 2 tyzdne v predstihu, ze nech sa s ozdobami pohra, stromcek ponatahuje a potom ked ho prestane bavit, tak doozdobime aby bol na vianoce krasny. No nikdy ho neprestal bavit. Po dvoch tyzdnoch sme rezignovali a presunuli vsetky ozdoby na hornu polovicu kam nedociahol. Nevadilo mi to... aj tak to boli super vianoce. Tento rok bude pravdepodobne to iste.
tak podla toho kolko chcete aby vam ostalo ozdob na dalsi rok 🙂 ved kludne mozete dat zopar aj na spodok stromceku len tak na kraj keby chcelo robit sarapatu 🙂

my sme mali klasicky velky s gulami a ozdobami a maly sa ho tak bal, ze chodil okolo neho na 3 metre a ked sme pustili svetielka, tak na 5 metrov :D keby som to riesila teraz, kupila by som v kvetinaci a potom ho vysadila, nie kvoli dietatu, ale preto, ze sa mi take velmi pacia 🙂