Vybaľujete darčeky za svojich manželov?
Ahojte baby
Pred týždňom som kúpila manželovi tenisky k narodeninám ktoré si sám vybral, ma ich stále v krabici na chodbe a nenosí ich, keď som sa spýtala prečo vraj mu ich mam vybalit a nachystať pred dvere 🫣prosím Vás aj vy toto robíte pre muža?
@sissy27 podľa mňa to zbytočne hrotíš . Neviem aký ma jej muž na to dôvod , ale evidentne keď založila status , mu slúžku doma nerobí , preto ju to zaskočilo
@lenka.25 ak nie kvadruplegik, tak neexistuje ziadny dovod, aby ziadal od manzelky, aby mu vybalila tenisky z krabice a nachystala k dveram. A to ani nespominam fakt, ze tie tenisky boli darcek, takze kua by mohol prejavit trochu slusnosti a darcek si rozbalit a aspon predstierat potesenie. Vybral si ich sam, takze si dovolim vylucit moznost, ze by sa mu nepacili.
Môj manžel si nevybalí snáď žiadny darček 😅 on by si ho niekedy ani len neotvoril. Ja ho častokrát otvorím, vybalím, nechystám aby to nosil/ používal.
A akože inak je normálne samostatný dospelý človek, doma navarí, uprace, vyperie, čokoľvek treba. Len v tomto je taký divný. Neriešim, zvykla som si 🤷🏻♀️
Môj manžel si nevybalí snáď žiadny darček 😅 on by si ho niekedy ani len neotvoril. Ja ho častokrát otvorím, vybalím, nechystám aby to nosil/ používal.
A akože inak je normálne samostatný dospelý človek, doma navarí, uprace, vyperie, čokoľvek treba. Len v tomto je taký divný. Neriešim, zvykla som si 🤷🏻♀️
@smajliica Presne ako píšeš - jednoducho sme ľudia a každý je iný. Niekto je vysoko emočný, niekto má tie emócie na nízkej úrovni. To ale nerobí nikoho zlým človekom. Neviem, prečo mnohé tak útočia na jej manžela. Je to jednoducho taká povaha. A verím, že aj ten tvoj by možno obrazne povedané, aj život dal pre vaše deti.
@anonym_autor moj si kupil botasky min.tyzden sam, zo zvedavosti som ich vybrala a tak tam stoja kde som ich polozila 🙂 Moji chlapi su aj na toto lenivi, tak ked ich nevyberie manzel, tak ja a krabicu odlozim aby nezavadzala.
Ale pri takej odpovedi aku Ti on dal, by som to nechala tak ako je cele na chodbe. Ked jemu nechybaju, tak mne uz vobec...
No to máš tak, ked si si vzala chlapa, co potrebuje služobníkov.
S tým jedením tu mane pravdu, ze si nie je schopný ani sam naložiť a očakáva to so samozrejmosťou od teba? By ma slak trafil! Poznam tak viacerých.
Nič proti nabrať muzovi na tanier ale ten tvoj by asi tadsej hladom umrel, urobit to sam, ci?
Nám maly od 1,5 roka vybavuje ci mu pod ruky príde ked ho necháme 😏 a disopely "chlap" to nevie?
No to máš tak, ked si si vzala chlapa, co potrebuje služobníkov.
S tým jedením tu mane pravdu, ze si nie je schopný ani sam naložiť a očakáva to so samozrejmosťou od teba? By ma slak trafil! Poznam tak viacerých.
Nič proti nabrať muzovi na tanier ale ten tvoj by asi tadsej hladom umrel, urobit to sam, ci?
Nám maly od 1,5 roka vybavuje ci mu pod ruky príde ked ho necháme 😏 a disopely "chlap" to nevie?
@svetlonos "a disopely "chlap" to nevie?" ... a ty vieš vymeniť olej na aute?
môj ex si vedel aj sám kúpiť aj sám vybaliť aj sám obuť.......
Ako darčeky dostával knihy a tie rozbaľoval okamžite
@anonym_autor vyberiem tenisky z krabice, pustim ich na zem, odlozim krabicu do skrine, zide sa.kolko to trva? Desat sekund? Kolko trvalo napisanie tohto prispevku?
Kolko veci sa mne nechce, kolkokrat sa mi uz vecer nechce ist ani pre pohar vody, poviem muzovi a donesie mi aj deku a prikryje ma.
@anonym_autor nie.
Nikdy som muzovi nekupovala topanky. Tie si kupi sam aj si ich sam vyberie z krabice a sam obuje. Darceky dostava pozvanie do restiky alebo drobnosti Lebo co chce si vie naj kupit sam, Raz dostal k narodkam babiku 😁Lebo dcera vtedy 4r tvrdila ze by mu Urobila radost .sme sa zasmiali a ziadny problem s krabicou 😃 By som kaslala na to na tvojom mieste nech si to vyberie sam a nech to tam je kludne aj mesiac .
Ak ich nenosí, asi ich nemá momentálne záujem nosiť. Hoď ich s krabicou medzi ostatné topánky. Keď bude potrebovať, snáď si ich vyberie. Či pán manžel potrebuje pomoc aj s inými vecami?
Nie 😳
@anonym_autor preboha, toto nemehlo si si vzala dobrovoľne? Dúfam, že s ním nemáš deti. On Ti ako dieťa bohate stačí.
To ako fakt táto téma? 🤦♀️

@anonym_autor Chlap robí vonku na dvore a z okna kričí na neho manželka:
"Jožkoooo, poď dnu!"
On: "Prečo? Som hladný?"
Ona:" Nie, lebo je ti zima!"
Každý chlap je iný. Niekto sa má viac k životu, niekto je pomalý ako korytnačka, niekto je pohodlný. Svojho manžela si poznáš ty. Možno je taký pohodlný, že keby si mu nepripravila desiatu do práce, tak ten deň bude hladný. Ak je naozaj takej flegmatickej povahy, je možné, že darčeky pre neho nie sú nič výnimočné, že to berie, ako keby si mu nabrala zmrzlinu. Jednoducho - možno naozaj má k darčeku laxný prístup - tak holt, budeš mu ho musieť rozbaliť a tie tenisky mu dať pod nos, aby ich nosil. Inak budú v krabici. Nie je to nič osobné, ani nič voči tebe.
Ale môže to byť nejaký manipulátor, ktorý to schválne nerozbalí, len aby ťa mohol vmanupulovať do toho, aby si ho obslúžila - darček zabalila, odovzdala aj mu ho rozbalila.
Takže ty musíš zhodnotiť, akej je povahy. Žiješ s ním niekoľko rokov, tak ho hádam poznáš. To, že si ten darček nerozbalil, nie je len nejaký nový jeho výstrelok. On sa tak musel správať aj doteraz.
Tak mu ho rozbaľ a tenisky ulož do skrine. A verím, že mu ich budeš musieť aj občas vyprať, lebo keby si ich zablatil, tak by v takých špinavých bol schopný ísť aj do práce.