icon

Výber snubného prsteňa

18. nov 2020

Ahojte muz mi v decembri kupi snubny prsten po dohode. Moja otazka je aky kupili Vam partnery a kolko Vas stal? Ja by som chcela asi z chirurgickej ocele pretoze ozaj mi pride prehnane davat za prsten 500 euro ked obrucky budu najdrahsie. Ideme spolu obaja do zlatnictva

Strana
z3
thoughtfulweirdo
26. nov 2020

@beatinka Mne sa pacia presne taketo, malicke, jemne, elegantne. Velmi krasny 😊

balkica
26. nov 2020

V princípe je to úplne jedno aký bude 🙂 Ja ani neviem kde je môj. Stál okolo 25€ chirurgická oceľ, z internetu 🙂

zuzanale
26. nov 2020

moja rada nepozeraj na to čo kto hovorí ale zariaď sa hlavne podla toho či a čo to pre teba znamená či už prsteň alebo obrúčky a potom praktický aspekt či máš v pláne ho nosiť ak bude prsteň len na príležitostné nosenie kľudne kúp aj striebro ale s rhodidovaným povrchom tam sa vmestíš do nízkej sumy a laik to nerozozná od bieleho zlata, pri nonstop nosení už to striebro vydrží menej ....
my s manželom vyberáme spolu prstene sám vybral len jeden predzásnubný nasporil naň zo žoldu keď bol na vojne o to je pre mňa cennejší a aj keď už drží pokope len silou vôle znosený, zodratý už bol aj nápad že zlato sa dá roztaviť a dá sa urobiť iný ale ja ani počuť k tomuto mám väčší citový vzťah ako k zásnubnému či obrúčkam tak tam pekne leží v škatulke, okrem toho za tie roky ktoré prešli od svadby a zásnub som čo to pribrala takže už na prsty nedám nič z toho čo vtedy ostali tak 2 prstene ale tie sú s briliantom tie fakt nosím len výnimočne, tým že som zvyknutá prstene nosiť stále obrúčku nahradila iná z chirurgickej ocele a prstienky striedam strieborné, boli dôležitejšie veci ako kupovať nové obrúčky a prstene a neznamenali by o nič viac ako tie predošlé....

ivky
27. nov 2020

dostala som snubny prsten z bieleho zlata s diamantom a bojim sa ho nosit aby som ho nestratila (je mi aj vacsi). ale ma pre mna velku citovu hodnotu ako dokaz velkeho kroku v zivote a planujem ho posunut mojej dcere a ona by zas mohla tej svojej atd...pre mna znamena viac ako obrucka a dufam ze sa bude v rodine posuvat z generacie na generaciu

hindakus
20. máj 2021

Len jej ho daj. Teraz si na ňu naštvaný, ale ona a tvoje deti teraz tie peniaze (za prsten) potrebujú viac. A ty potrebujes s nou do budúcna dobré vztahy.

gertrudaosem
9. jún 2022

@amelie2017 no ak je maličký tak ho stal mužmi 100-200

gertrudaosem
9. jún 2022

@hailey1 aj ja by som bola

gertrudaosem
9. jún 2022

@amelie2017 lepšie keď kúpi sebe auto 👍 tiež mám taký názor

lylyjana
9. jún 2022

@hailey1 toto je inak vymysel asi z 1940, kedy firma z ISA, ktora tazila diamanty urobila sikovne reklamu s hollywoodskymi hviezdami a tvrdili, aku musi mat prsten hodnotu a sa to uchytilo (zial).
A pre zenu moze mat prsten za 20€ vyssiu hodnotu, ako za 2000€.
Nechapem na co by muz mal minat 3 alebo 6mesacny plat na jeden prsten, to mi pride uplne prehnane. Ale zas chapem, ze ak kupi nejaky "lepsi" drahsi prsten, je to znak, ze v manzelstve je predpoklad, ze nebude drzgros 😆

lelet1609
9. jún 2022

Ja mam snubny a je tam briliant, manžel ho kupoval sám a obrúčky keď sme riešili som si dala obyčajne kamienky, no manžel má prekvapil a ešte v ten deň my tam bol vymeniť kamienky tiež za brilianty 😊 nosím snubny aj s obrúčkou 😊

amelie2017
9. jún 2022

@gertrudaosem taky malicky zas nie je. A uz viem cenu. Sekla som sa o 50€.

Strana
z3