Vydali by ste sa za muža,z ktorého rodinou sa z duše nenávidíte?
Máme spolu dieťa. Dá sa tak vôbec fungovať do budúcna? Že mi bude každy týždeň brať dieťa k luďom ktorí mi nevedia ani na meno prísť? A čo také vianoce? Keď bude chciet byť na vianoce s rodičmi,zoberie dieťa a ja ostanem sama doma? Neviem si to predstaviť,nikdy som nič také vo vzťahoch neriešila. Že by ma niekto NENÁVIDEL. Mám sa vydať a za rok sa rozvádzať pretože budu robiť všetko preto aby nás rozdelili?
najprv dieta a potom spoznavanie samotneho muza, jeho zivota, rodiny a potom mozno svadba? kde jen udelali soudruzi z NDR chybu?
@eliska13 moze byt vo vynimocnych pripadoch ale inak ked sa s potencialnymi svokrovcami stretavas 2-3 roky aspon na vsetkych moznych oslavach a partner ti povedal ako to tam funguje tak je to skor rarita....aj keby tak by uz zena mala muza dostatocne poznat aby vedela, ze si v takomto pripadnom konflikte vyberie ju ako manzelku, resp. uprednostni svoju vlastnu domacnost
@siberio pozri, u nás to bolo opačne. prvé 2-3 roky "svokra" neskutočne doňho rýpala, nevedela sa zmieriť s tým, že "jej kradnú syna". no a on reagoval tak, že si ma chránil takmer zubami-nechtami. všetko bolo OK. keď som bola tesne pred pôrodom, ona výrazne zmenila taktiku. o 180 stupňov. úplne otočila, začala byť doslova nasilu milá a neviem čo a manipulovala ho tým neskutočne. on si myslel, že sa zmenila. iste... bola to taktika, lebo videla, že oňho už takmer prišla a že môže prísť ešte aj o vnúča. no a on jej na to naletel. a potom začal príbeh zvaný: môj partner a jeho porady s matkou..... denné telefonáty, tajné maily, všetko mne poza chrbát, lebo mňa ohovárala, ale absolútne manipulatívnym spôsobom, proste tak šikovne, že to ohováranie zakomponovala akoby do snahy o pomoc. no proste - nezažiješ, neuveríš 😀 Ale už som jej ho prenechala. jej synčeka. už takmer 4 roky ho má iba a iba pre seba. lebo žiadna iná sa doteraz nenašla, čo by ho chcela.
Tak ja neviem... moje dieta bezo mna dlho a dlho nikam nechodilo... a bez mojho suhlasu viac menej ani teraz nechodi. Neviem preco, ak by svokra robila taketo prieky, som tam pustala svoje dieta s nim. On nech si ide. A je mi fuk ci bezny den alebo vianoce. Bud sa budu normlane spravat alebo uvidia akurat tak fotky. Co by vtedy chlap urobil?
Ty si berieš predsa muža, nie jeho rodinu. Ale samozrejme si to treba vydiskutovať vopred. Ak máte byt rodina, tak ma tráviť Vianoce s tebou a s vašim dieťaťom atď. Za svojou rodinou nech si ide sám.. prípadne nech vezme vaše dieťa raz za čas , ak ho budú chcieť vidieť, ale nedovol, aby tvojmu dieťaťu trepali o tebe kaleráby do hlavy ...
Vždy sa dá nájsť nejaké riešenie, treba len chcieť. A ak toho muža miluješ, nie je čo riešiť.
Ti máš to isté, ako keď sa v dáš do novej rodiny a ta rodina po rokoch sa ukáže co je zač, takto aspoň vieš, do čoho ideš a co môžeš a nemôžeš cakat😁😉
@simca06022011 to je osemetne.Si predstav, že muž povie, že sú tam darčeky babka sa teší čo sa budeš sklbat za dieťaťom medzi dverami?sú chlapi, ktorí by dieťa zobrali treskli dverami a isli
@siberio no vieš partner povedal...aj mne hovoril muž ako jeho otec všade chodí s mamou, spolu na výlety, kávu, na kúpalisko zdalo sa mi to krásne super len nepovedal, že mama je manipulatorka a všetci musia robiť to, čo ona povie a oni na nebojujú, lebo by sa odula a 2 t s nikým neprehovorila.To su také rodinné pandorine skrinky o ktorých sa nehovorí😊alebo v tom žili a príde im to normálne.Muz uprednostnil našu domácnosť, ale nikdy aj napriek vyhrotenym situáciám sa mame nevzoprel.Moja svokra napríklad určila kto bude krstný nášmu synovi😜a kedy budeme chodiť k nim s vnucatom a to soboty muž robil do poobedia a mali sme prísť v nedeľu po obede nie na obed, aby sme sa náhodou nenajedli, ale až na kávu😀.A to som ju dovtedy poznala 4 r to by som knižku mohla napísať.Len jedno ma teší, že konflikty s ňou mal kazdy, lebo najprv som to brala osobne
@eliska13 nie, babka moze pristu ku nam.. a ked ma so mnou problem, moze si tie darceky strcit vies kam... AK je to take vazne, ze sa nenavidia a robia si zle, tak aj tie darceky ozeliem a manzel nech si najskor urobi poriadok s rodinou a potom moze riesit navstevy. Neviem, raz ked je s niekym problem, darceky su dovod na stretavanie?
Ako dlho ste sa poznali pred tym nez si otehotnela?
Nie su nasrani vseobecne na vas oboch, ze ste to vzali za zly koniec a rodicia si to vybijaju na vasom vztahu? On je jedinacik? Jeho rodicia su jedinacikovia? Kolko mate rokov, ze dovolite aby vam takto narusali vztah? Ocividne sa ani vy dvaja dobre nepoznate

Nerozumiem uplne otázke😀dieťa Ti k nim bude brať cez víkend a na Vianoce či sa vydas či nie.Ale aj tak nevydavala by som sa, lebo časom sa budete hádať čoraz viac kvôli jeho rodine a, keď sa Ťa nevie zastať a zaujať stanovisko či povedať je to mama môjho dieťaťa nehadajte sa neintrigujte tak to nemá vyznam.Ja som roky sklamaná, že môj muž sa nevedel postaviť mame a povedať, ale už stacilo😊Najlepsie je separovať sa odsťahovať či vôbec doma nespomínat kto ako prečo čo povedal, myslel....