Zásnubný prsteň si kupuje nevesta
Asi ma za moju otazku ukamenujete mojho buduceho muza ale bol mi v zlatnitve vybrat prsten. Ani jeden sa mi nepacil tak mi dal peniaze ze nech si idem vybrat sama. Nebudu na mna v zlatnictve kukat divne,ze nevesta a kupujem si sama zasnubny prsten? On totiz nema cas behat po zlatnictvach.
My sme boli raz v piatok večer na nákup v kauflande..a ako tak vykladáme nákup z košíka do auta,zrazu sa môj rytier ku mne otočí a vraví..počuj kura(tak ma volá) a ty by si si ma nevzala?Hovorím mu jasné že vzala 🙂 a bolo..za mesiac sme sa vzali..bez snubáku..a tu sme a je to super..nosíme len obrúčky 🙂
Boze ved nech ti kupi aky sa jemu paci....neviem si predstavit po 20x ho otocit s tym zeje skaredy po 2x by som ta otocila a koplA Do prdele 🤦♀️🤣
V pohode, ja som dostala jeden od muža, ale mala som 18 a vtedy som mu povedala, že možno raz si ho zoberiem, ale určite nie teraz po 1,5 roku, čo sme spolu. Tak presli ďalšie 4 roky a keď už sme si povedali, že ok, chceme byť spolu, tak mi chcel kúpiť ďalší zasnubny prsteň. Ale ten prvý nebol úplne podľa môjho gusta, tak sme išli spolu a vybrala som si sama ☺️ peniaze by som si asi nezobrala, ale išla by som ešte s ním skúsiť alebo online objednajte ☺️
V pohode. Ja napr nenosím šperky, takže som rovno drahému povedala, že nič také nosiť nebudem a kúpila som si krásny jelenicovy "zásnubný" kabát. Mám ho do dnes. Rovnako nenosím obrúčku a on áno 😁
My sme boli kúpiť spolu
My sme to urobili tak, že som mu ukázala ake sa mi páčia a on potom vybral. Objednával z netu, kde si môžeš všetko nakombinovat. V bežnom zlatnictve by som si asi nevybrala.
@janarochester to je mile. ☺
trapi ta to?

No ako keď chceš taky akú si dala foto a zlatý tak do 100eur. Nekúpiš lebo len zirkón v zlate je drahý. A. To ako vymýšľas sa nevyjadrujem
Čože skôr pozeraj po striebre