icon

Zásnuby - dostala som náušnice

13. feb 2023

Ahojte, nedávno som sa zasnúbila a namiesto klasiky ako je prsteň som dostala náušnice a chcem sa len opýtať ako by ste to brali?
(nejde mi o to, že mám s tým problém len ma zaujíma pohľad iných 😊)

slovakboy
13. feb 2023

Správne. Tak to ma byť. Načo sa držať štandardov. Poznal som starší manželský pár z Nemecka, ktorí sa zoznámili tak, že si sadli pri rieke na lavičku k sebe a dali sa do reči. Hovorili spolu a hovorili a keď sa lúčili dohodli sa, že v sobotu sa berú. Tak aj bolo, rodina šla z toho zošalieť. A vydržali spolu až do staroby.

flientica
13. feb 2023

v podstate si to tak chcela a preco by to musel byt len prsten. ako mne sa inakost paci hlavne ak to teda obom vyhovuje a to co hovoria ostatny, ti moze byt jedno. ved o prstenoch alebo teda nausniciach to aj tak nie je

miadi
13. feb 2023

Nemam vobec snubak hoci obrucku mam coskoro 10rokov a vobec ma nezaujima ako by sa na mojom mieste citili ine. Niekomu prstene vadia niekomu nie to je uz kazdeho vec. To by ani moju 7r netrapilo co povedia babky 😂 tvoj snubenec je super len ty sa Musis naucit ze zijes zivot pre seba a podla seba oslobodit sa od nazorou druhych. Nemusis mat klasicky snubak len obrucku budes potrebovat na svadbe

lilke
13. feb 2023

Ja nemám rada prstene, dostala som zásnubný prívesok. 🙂 Ten mám stále, ale veru aj s obrúčkou som mala problémy, je odložená.

autor
13. feb 2023

@lilke

andrea78
13. feb 2023

Videl/vedel, ze prstene nenosis, kupil nausnice. Ved super, ohladuplny, kreativny. Ak chces prsten, tak veticka ,,Zlatko, predsalen by som aj ten prstienok rada nosila, podme vybrat nejaky,, to cele vyriesi. Chlap chcel len dobre urobit ...

andreatytler
13. feb 2023

Baby, vsak citajte... hned v uvode vravi ze name problem s tym ze dostala nausnice. Ona sem neprisla riesit problem, len otvorila temu netradicneho zasnubneho daru.
Mne by nevadilo dostat nausnice aj keby som mala prstene rada. Mne pride cely zasnubny dar od muza trochu cudny... ze preco mi ma nieco davat a ja jemu nic. Teda mi je uplnejedno ci mi nieco da alebo nie. Hlavne ze ma poziada o ruku. Takze dar je bonus a teda by ma potesil kazdy dar.
Autorka blahozelam k zasnubam.

katarinka89
13. feb 2023

Akože prepáč, že takto sa hnusne spytam: čo vlastne riešiš keď si mu povedala, že prstene nemáš rada? Kúpil ti zlato a vybral nausnice ....a? Už fakt podaktorí ani vlasyna mater nerozumie. Prepáč.....

autor
13. feb 2023

@katarinka89 zaujímavý komentár :D

autor
13. feb 2023

@andreatytler Za mňa hlavne ide o tú...symboliku a áno ten dar mi príde ako taký bonus, ktorý by ani nemusel, byť zase keby príde s kyticou len a ,,požiadal o ruku" tiež si myslím, že v pohode, lebo zase zásnuby reálne nič nemusia znamenať, lebo sú aj taký čo urobia zásnuby a nič roky...hlavne ide o ten sobáš to je reálny krok 🙂

autor
13. feb 2023

@andreatytler a Ďakujeem ❤

ivangeline
13. feb 2023

Nevadilo. Stacilo by len slovne.. Obrucku si vies dat na retiazku.

lavinis
13. feb 2023

Tak keď nemáš rada prsteň, buď rada že ti dal náušnice, ja som môjmu povedala, nech mi prsteň nekupuje, ja to nosiť nebudem

banalu
13. feb 2023

Kamoska mala zasnubny piercing 🤷‍♀️ Kazdy ako uzna za vhodne? Ak si prsten nechcela a on sa vynasiel, treba ho pochvalit 👌👍

autor
13. feb 2023

@banalu tiež niečo netradičné ale ak sa páči a je spokojná prečo nie 🙂

gypsomilka
13. feb 2023

Tak prsten si nechcela. Kupil nausnice. Bud rada ze sa rozhodol a uvazoval ze ta poziada o ucho (ruku). Aj ked mozno symbolicky mohol kupit aspon strieborny prsten za 20€ akoze

oblecenie99
13. feb 2023

Počúva ťa a chcel ti k zasnubam darovať niečo, z čoho budeš mať skutočnú radosť. Dokonca sa ešte trafil aj do vkusu. Za mňa super 🙂

autor
13. feb 2023
katarinka89
13. feb 2023

Zaujímavá téma

marca12
13. feb 2023

Potesila by som sa,lebo prstene nenosim.

sandrasstini
13. feb 2023

To si mala napisat hned do otazky, ze priatel vie ze nemas rada prstene. V tom pripade mu tlieskam ze ho vobec napadlo vymysliet takuto nahradu a nekupil ti nieco co nemas rada a nenosis, keby ti da prsten skor by ma to nasralo. Takze za mna super! Tesila by som sa ze sme sa zasnubili a hotovo, ste originalni aspon! Prsten nepodmienuje svadbu ani stastie.

mell27
13. feb 2023

Moja kamoška dostala hodinky.🤦😃 Dlho jej trvalo, kým presvedčila manžela,že ich chce namiesto prsteňa. 😃 Myslím, že nikto to nejak neriešil.😃

nikasmile
13. feb 2023

A neukážeš nám ich? 🙂 ak to takto vycítil, tak nie nevadilo.

andreatytler
14. feb 2023

@gypsomilka Poziadal o ucho..😀

andreatytler
14. feb 2023

@nikasmile Aj ja by som chcela fotku.

andreatytler
14. feb 2023

A uz mate datum, ked hovoris o tom realnom kroku?

autor
14. feb 2023

@andreatytler dátum ešte nie ale určite tento rok, lebo ja by som chcela na jeseň 😁

miriam11
Odpoveď bola odstránená
siska53
14. feb 2023

Tak ak nemas rada prsten, tak podla mna zvolil dobre. A za mna je to uplne jedno. Niektori ani zasnuby nemaju.. tak co. Naco ti bude sperk, ktory bude aj tak odpocivat niekde v skatulke?

lvulik
14. feb 2023

Keďže nosím snubny prsteň odo dňa, kedy som ho dostala, tak ano, vadilo by mi to 😀 náušnice striedam, prstene nosím iba dva - obrúčku a zasnubny.