icon

Zásnuby - dostala som náušnice

13. feb 2023

Ahojte, nedávno som sa zasnúbila a namiesto klasiky ako je prsteň som dostala náušnice a chcem sa len opýtať ako by ste to brali?
(nejde mi o to, že mám s tým problém len ma zaujíma pohľad iných 😊)

katka700
13. feb 2023

Čítala som diskusiu, tak neviem chcela si sa pochváliť akého úžasného muža si našla? Tešíme sa s tebou nech je tak vnímavý a pozorný naďalej 😊🍀

sense
13. feb 2023

Brala by som to tak ze je vsimavy à ze vie ze náušnice vynosim viac ako prsteň.
A úprimne mne je jedno ci niekto dostane prsteň, náušnice alebo kľúčenku alebo aj vôbec nič. Kolke ženy majú prsteň "zavri hubu" a sú zasnúbene x rokov len chlapa nebavilo nonstop počúvať o svadbe

simsalabim
13. feb 2023

Ja zasnubny prsten ani nemam a som tu, vyse 20 rokov vydata. Ani obrucku nenosim.
V kazdom vztahu si par urci pravidla. Ak by si prsten nenosila, nausnice su 👍

dzejsik
13. feb 2023

tak ak si mu povedala, že nemáš rada prstene, tak by som to brala, že sa snažil ti dať niečo čo budeš s radosťou nosiť a nie mať odložené v skrini

777januska777
13. feb 2023

Keby sme ti autorka napísali, že je to blbosť, tak by si sa k tomu ako postavila? Popracuj na sebe, aby si nepotrebovala uistenia iných ludi s tým co by sa ti ma a nema páčiť. Lebo v živote vždy bude niekto, komu sa niečo na tvojom živote páčiť nebude a zbytočne ta to bude stresovať a budeš si sama vytvárať v hlave problémy.

jani727
13. feb 2023

no ak by som nemala rada prsten tak to že ti kupil naušnice by som brala určite pozitívne , v podste ti chcel vyhovieť načo to dalej riešiť.

lubina
13. feb 2023

no ak vedel, ze prstene nemas rada, tak ti kupil nausnice a dufal, ze tie nosit budes. Potom nemas co riesit, pozeral na to, ze prstene nemas rada, co je od neho pekne. Ale ja by som asi na zasnuby chcela prsten 🙂. Ten som aj dostala a nosim ho stale, popri obrucke 😉

mima1608
13. feb 2023

Ja by som to neriešila. Napríklad, aj môj otec má miesto svadobnej obrúčky svadobnú retiazku 😅 on ju tak volá. Jeho žena mu ustúpila, lebo vie, že nemá rád prstene a vadilo by mu to aj pri práci. Takže je to vždy len o tom, na čom sa dvaja dohodnú a ako to im vyhovuje.

maryetta
13. feb 2023

Nahodou je to krásne. Ze vie čo chceš. Resp nechceš. Ono ten snubak ma svoje čaro. Ale ak by mal byť doma v krabičke tak… aky by mal vyznam?
Ja som mojmu povedala že nechcem drahy prsten. Že by bol doma odloženy. Tak som si vybrala strieborny. Ten mi kupil 🙂 a prezili sme všetci.

opica_skorica
13. feb 2023

@mima1608 zaujimavy napad.

tykat
13. feb 2023

ved v pohode, kompromis... vzdy lepsie ako keby ti nedal nic lebo nechces prsten

babalenka
13. feb 2023

Keď si spokojná tak nerieš .Prstene nemáš rada tak načo by ti bol? Náušnice znosis ak ovšem máš rada náušnice a máš preoichnute uši.To by bol mega prúser kebyže nemáš ani dierky v ušiach a máš snubne náušnice 😁

tinka8512
13. feb 2023

ak vedel ze nie si na prstene, tak kupil nausnice, no co, chlap 😀

llucciaa
13. feb 2023

je to o tom, čo nosíš, čo ti viac vyhovuje, viem, že aj kamarátka takto dostala náušnice, lebo prstene nenosí, vadia jej a nič na tom nie je, každý to má inak a akokoľvek to je tak je to v poriadku si myslím 🙂

simca06022011
13. feb 2023

Tak ked prstene nemas rada, tak bud rada a neber to nijak. Bola by si rada keby ti kupil prsten aj ked ich nenosis? 🙂 koniec koncov obrucky mat budete pravdepodobne a teda takto mas aj nausnice :D

h2
13. feb 2023

Tak keď prstene nemáš rada, tak buď rada, že máš pozorného snúbenca, ktorý ťa pozná, počúva a berie do úvahy, čo máš rada a čo nie. Radšej náušnice, ktoré vynosíš, než prsteň, ktorý bude na večnú pamiatku vašich zásnub ležať v krabičke.

kikushaa
13. feb 2023

Snad je jedno ako to beru ini, pozna ta, prstene nenosis, kupil ti krasne drahe nausnice, tu niet co riesit a polemizovat o tom

h2
13. feb 2023

@babalenka No tak by jej nechal prepichnúť uši. "Zásnubné dierky" majú tiež istú symboliku. 😂😂😂

melanta
13. feb 2023

Odpadnem. Povie chlapovi, že nemá rada prstene a potom sa čuduje, že jej kúpil náušnice. Ženy, kedy pochopíte, že vôbec nie je podstatné, či sa s vami zasnúbil, či kúpil prsteň na 20 alebo 2000 eur. Podstatné je, či si vás zoberie. Pretože sú také, ktoré majú prsteň za tých 2000 a potom ho ako snúbenice nosia roky a roky. Nikdy som nepochopila, prečo ženy tak lipnú na tom byť zasnúbené. Zasnúbenie je úplne nič. Sobáš, až to je skutočný krok ďalej.

banderaska29
13. feb 2023

@elanor 😀 presne 😀 bolo koze dobre tak išla na ľad 😀

slovakboy
13. feb 2023

Kašli na to čo ostatní. Bral ohľad na tvoje prianie to je veľmi dobrý znak do budúcna. Myslel na to že prstene nemáš rada. Mala si mu povedať že okrem zásnubného ale to by si sa ponúkala to by bolo komické. Je to originálne kľudne sa tým pochvál aj iným. Z dlhodobého hľadiska je to maličkosť. Ale aj tvoje vnúčatá budú spomínať na babku ktorá dostala náušnice lebo nemala rada prstene. Veď je to pekné. Dôležitý je vzťah a tieto formality a rituály ho spečaťujú treba ich. Ale netreba sa nimi nechať zväzovať.

ropucha6
13. feb 2023

Brala by som to, ze ma pocuva a chcel mi dat nieco, co sa mi paci. Ak sa aj trafil do vkusu, tak super.

autor
13. feb 2023

@slovakboy Lebo síce, som nespomenula ale moje babky mali reči 🙈

janetinka27
13. feb 2023

a teraz sa chvalis ci stazujes? :D

opica_skorica
13. feb 2023

Oni (babky) hadam dostali to, co oni (babky) chceli dostat. Mozno to bol prsten, lebo to tak chceli.
Keby boli chceli inšie, hadam by sa vtedy boli ozvali, ked sa oni (babky) zasnubovali.

autor
13. feb 2023

@janetinka27 je to v popise diskusie

moonlight1210
13. feb 2023

Znamej manzel mal prsten na sebe len v den svadby a nikdy viac. Neznasa ich. Tak ho dala pretavit na retiazku a nosi svoj prsten na nej (navleceny na takom privesku). Alebo niekedy len retiazku a prsten zvlast.
A vzdy si ho dobera, ze ho ma stale na krku. 🙂

autor
13. feb 2023
danulicek
13. feb 2023

no takto - ak by som dostala náušnice ja, asi by ma to aj nas*alo 😀 lebo ja som dlho snívala o prsteni, presne vedel, akom. ale ako čítam, ty prstene nenosíš. takže by som veľmi ocenila kreativitu tvojho partnera, ktorý "nešiel s davom" a nekúpil prsteň, lebo sa to musí, ale kúpil niečo iné, čo bude symbolické k vašim zásnubám a čo by si mohla vynosiť. ak má s tým problém okolie (lebo asi sa stretávaš s rôznymi reakciami, ja si pamätám veľa takých "blbiek": a ukáááž prsteň!! a prečo také očko? prečo nie žlté zlato, ale biele?), kašlala by som na to, je to vaša záležitosť 🙂

autor
13. feb 2023

@danulicek jajaj toto zažila kamoška 😂 ukaž hento tamto.... a všetko samá kritika ale aj ja som dostala kritiku