Zážitkový poukaz - jazda na Tesle

fifina75
12. nov 2021

Ahojte,
chcem sa spýtať či niekto daroval zážitkový poukaz na jazdu v Tesle. Rozmýšľam či sa to oplatí a či je to vhodný darček pre manžela na Vianoce.
Prípadne z akej web stránky ste objednávali?
Dakujem

dzina007
12. nov 2021

ja som raz uvazovala nad jazdou v nejakom tom sportovom aute. ale ked som si precitala podmienky o spoluucasti ak by nahodou havaroval tak som si povedala ze to nejdeme riskovat.

Medzitym sef bol na skole smyku a to sa mu pacilo. Ale este sme to neskusili

jazula
12. nov 2021

Ja som to riešila ešte dávnejšie v práci ako vianočné prekvapko a odozva kolegov bola veľmi pozitívna. Brali sme poukážky od Jairoo Outdoor a aj ja ako vybavovač som bola spokojná, s majiteľom sa dalo na všetkom bez problémov dohodnúť. Myslím, že web majú drivetesla.sk.

rawmamka
12. nov 2021

@fifina75 Ja som kupovala pred pár (6) rokmi mužovi k narodeninám ako jedno zo zážitkových prekvapení. Bolo to super - od komunikácie s prenajímateľom https://natesle.sk/ až po samotnú jazdu, my sme mohli ísť ešte dvaja s mužom, takže voľba padla na mňa a na syna. Určite neváhaj, stojí to za to 🙂, najmä ak je muž maniak do áut ako ten môj 😍.

fifina75
autor
12. nov 2021

Dakujem vam veľmi pekne za tip 👍 Manžel nieje až taký maniak na autá ako na rýchlosť, po diaľnici ide niekedy ako odtrhnutý z reťaze (aj to sa ešte krotí keď idem snim, lebo vie že sa mi to nepáči 😀)

rawmamka
13. nov 2021

@fifina75 Tak to si potom Teslu užije, môj miluje aj autá a samozrejme aj rýchlosť, najmä akceleráciu a zrýchlenie z 0 na 100 je pri Tesle neskutočné a pritom tak jemné, že človek si ani neuvedomí ako letí 🙂. Ja som môjho musela doslova krotiť 😉.

kalen0
2. dec 2021

Ja som tento poukaz kupovala 3 roky dozadu ocinovi k narodeninám, je maniak do áut, takže darček mal úspech, páčil sa mu a odniesol si z neho skvelý zážitok🙂 mal super inštruktora - veľmi milý pán, všetko mu pred jazdou a počas nej vysvetľoval. Poukaz som kupovala cez stránku natesle.sk a veľká spokojnosť😊

lopka1313
2. dec 2021

Moj bratranec je/bol (jazdil len niekedy a neviem, ci este jazdi) obcasnym instruktorom na natesle.sk . Raz ma povozil a mozem povedat, ze je to super, aj ked si len spolujazdec :D hlavne pre toho, kto ma rad rychlost 🙂

zdenkaaaa
14. aug 2023

Baby a aku dlhu jazdu odporucate? Ta polhodinova mi pride o nicom.... Boli ste na dlhsej?

kaajuiaatko
14. aug 2023

@zdenkaaaa ja som manželovi darovala 2 hodinovú jazdu na Tesle S, na začiatku máš školenie cca 10-15 minút. Išli sme z Novej Dubnice cez hraničný priechod do Čiech cez Valaské Klobouky a naspäť cez Považskú Bystricu. Išli sme kúsok aj po diaľnici. 2 hodiny boli akurát, aj keď je to dosť drahé. Manžel bol nadmieru spokojný. Viete sa aj viacerí šoféri prestriedať. Ak ťa ešte niečo zaujíma, kľudne sa pýtaj.