icon

Zdravé snacky na deň detí: Čo zvoliť?

27. máj 2025

Robím balíčky na deň detí pre známe. Mňa osobne by veľmi potešilo,ak by niekto dal mojím deťom zdravé snacky. Bez cukru, lyofilizovane ovocie, nejaké ovocné kože, oriešky a pod. Mám v pláne robiť takéto balíčky aj ich deťom. Medzi mojimi známymi je však pár takých, ktorí neriešia zdravú stravu a neviem,či tie deti vôbec poteším. Aký je váš názor? Robiť zdravé balíčky, alebo sa na to vykašľať a kúpiť im klasické sladkosti?

Strana
z2
autor
1. jún 2025
@svetlonos

No ch email vidieť deti, ktoré si namiesto to klasického keksu/čokolády výberu radsej lokalizované ovocie...
Je deň deti, nie buoeko zdravej stravy. Tak nech deti dostanú to, čo jedia radi.
A teda aby sme sa rozumelu, nechám detim sladkosti na kila ani často. Je to skôr výnimka u nas. Zjedia kludne ovocnú tyčinku z DM ale radšej ti čokoládu 😉 A tu fakt len občas.

@svetlonos Raz je Veľká Noc, potom Vianoce, 20 detských osláv, 10 normálnych, 5 grilovačiek, narodeniny, Halloween, Deň detí, prázdniny, zmrzlina. Tých sladkostí majú viac než dosť, preto sa to snažíme aspoň občas zameniť za zdravšiu variantu

autor
1. jún 2025
@bielasovicka

Daj radšej tým chudencom normálne sladkosti, nech sa tešia.

@bielasovicka Dala som tým chúdencom cukor, neboj.

bielasovicka
1. jún 2025

👍😄

Strana
z2