icon

Žiadosť o ruku na narodeniny: Je to dobrý nápad?

8. nov 2024

Je to v pohode, keď muž požiada ženu o ruku v deň keď ma narodeniny dotyčná? 😁 len ma to zaujíma

pininka1
8. nov 2024

Ja mam v januári narodky a vo februári mame výročie, čakala som úplne že ma poziada vtedy. A on to zrobil na moje narodky, navyše som ho chudáka znosila, že načo mi zrobil čaj, keď ten ja pijem len keď som chorá, no a v cukornicke bol prsteň. Aj my to potom bolo ľúto, ale sme manželia už 18 rokov.

autor
Autor odpoveď zmazal
btus
8. nov 2024

je to ok. Mňa požiadal, keď sme si boli vybrať obrúčky a svadobné oznámenia boli už vytlačené. 🙂 Lebo povedal, že mal by ma teda aj oficiálne požiadať. Takže, je to jedno kedy.

nevenka
8. nov 2024

@pseudomonas87 ze korytnacka 🤭

janulka1802
8. nov 2024

Je to úplne jedno kedy. Hm... ja si dátum požiadania o ruku nepamätám. Všetko okolo toho áno... krásny romantický pobyt v historickom kaštieli v Maďarsku, manžel na kolenách, ale dátum netuším absolútne.

3princezne
8. nov 2024

Aby si nebola sklamana. Ja som si tak myslela, ze ma muz poziada a nepoziadal. Spatne ked sme sa o tom neskor rozpravali, ked uz som bola poziadana, tak, ze to mu prislo take prvoplanove, preto to tak nechcel :D

earlgrey
8. nov 2024

Výročie čoho? lebo nechápem...možno som divná...ale výročie prvého stretnutia? prvého sexu? či...to vy ženy si toto pamätáte?

raszuz
8. nov 2024

Ja som mala na svoje narodeniny svadbu a necelé tri týždne pred na mužove som bola "požiadaná" o ruku 🙂. Vedeli sme od septembra, že sa budeme brať.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
8. nov 2024

@autor
Aha...no OK 😀 za mňa divné...ale tak každý to má inak ..nehejtujem, len kebyže výročie manželstva tak pochopím...Ja si nepamätám ani kedy má dcéra meniny a nie to takéto veci 🫣

h2
8. nov 2024

Prosím ťa, hlavne sa na to neupínaj, aby si nebola sklamaná, keby ťa náhodou nepožiadal.

lenkakravcova
8. nov 2024

Mne by to bolo jedno, aj mi to bolo jedno. Nepamätám si už ani ten deň (neoslavujeme výročia, ešte aj na svadobné väčšinou obaja zabudneme) 😀
Časom budeš riešiť dôležitejšie veci než dátumy kadejakých výročí.

autor
Autor odpoveď zmazal
gladys_07
8. nov 2024

Mna muz poziadal pod vianocnym stromcekom. Mne to prislo romanticke. Teraz som sa dozvedela ze je to klise a dlhuje mi jeden darcek 😂😂

ivik4
8. nov 2024

Vela krat tu nejde o to ze si niekto vyrocie pamäta cieleno, no pamäta si to automaticky. Ja mam napriklad vynikajucu pamät na telefonne cisla,od zakladnej si mnoho cisel pamätam na starych znamych, rovnako aj datumy narodenin, menin a moje dieta tiez. Hoc akych ludi ktorych pozname aj velmi kratko.
To nemusi byt hned divne ani cielene 😄

doriiis
8. nov 2024

Áno,ja som bola požiadaná na narodeniny o ruku.Je to milé a romantické tak či tak.

kikushaa
8. nov 2024

Ziadost o ruku na narodeniny, na vianoce, na valentina je za mna neoriginalna. Este na vyrocie, ok. Ale inak ta mna nie.

januska12323
8. nov 2024

Ja som ešte požiadaná nebola ale páčilo by sa mi to v úplne obyčajný deň, v pyžame alebo pri varení večere, žiadne veľké ovácie a úplne najviac by ma naštval keby to spravil pred publikom 😁

vkatush
8. nov 2024

Ja som čakala, že môj ma požiada na narodeniny alebo Vianoce (mám to blízko). Vedela som, že sa chystá, všetci to očakávali.
Čo som nečakala, že to urobí o deň skôr, aby to nebolo na narodeniny, aby sme mali "vlastný" dátum a aby to bolo naše číslo (všetko máme 14teho, kedy sme sa dali dokopy, zasnúbili, svadba, len malý sa omeškal 😂).

No a teda fakt som to nečakala, takže veľká romantika so sviečkami, ružami, pod hviezdami a ja s mastnými vlasmi, že by si mohla na nich rezne vypekať, neoholené nohy, staré rozťahané legíny a o tvári ani nehovorím 😂 fakt som to presne vtedy nečakala 😁

autor
8. nov 2024

@vkatush hahaha pobavilo… 😁🤣😁😁 možno aj môj bude taký vynaliezavý. Mužom to moc nemysli, čo sa týka dátumov 🤣 im je to jedno…

autor
8. nov 2024

Česť výnimkám.

stanulienkat
8. nov 2024

Možno išiel s tými prsteňmi do záložne.😁 Ale nie prajem ti pekné zásnuby.

autor
Autor odpoveď zmazal
rebi789
8. nov 2024

Nie

vkatush
8. nov 2024

No u nás je skôr ten môj romantik a ja som ten chrapúň neokrôchaný 😂 furt sa dušuje, že si nepamätám poriadne naše začiatky, rande, že mi musí pripomínať a on si to všetko pamätá, akoby to bolo včera 😂
Takže ja mám doma tú výnimku.

zuzkaemmka17
8. nov 2024

Mna tak poziadal 😁

zuzkaemmka17
8. nov 2024

@vkatush krasne ,uprimne zavidim ❤️

susitko
8. nov 2024

v pohode.mna muz tak poziadal.zobral ma na narodeniny na vylet a tam ma poziadal.velmi ma to prekvapilo ,kedze som to necakala.a cistou nahodou o dalsi rok na moje narodky bola svadba.

opica_skorica
9. nov 2024

Autorka: povedz mu to.

Ja som tiez tusila, ze ma poziada, ze to uz pride, boli sme na wellness vikende a tiez mam radsej urcite cisla a kombinacie datumov viac nez ine.
Narovinu:
Povedala som mu, ze v pondelok bude 30-teho a ked ma pozna, vie, ze je to pre mna lepsie nez 29. Mam rada parne cisla😁👍

Povedala som to takto, porozumel, čím ma velmi potesil a 30-teho sa ma klaciac so slzou v oku spytal dolezitu otazku. Obaja sme ten okamih intenzivne prezivali.
A teraz mesiac a kusok po tom, som rada, ze som povedala o datumoch❤️❤️❤️❤️❤️