icon

Zrušenie pozvania na svadbu

4. sep 2021

Ahojte baby. Budúcu sobotu (11.9.) sme mali ísť na svadbu mm kolegyne, ktorá mu dala pozvánku ešte v júni v práci, ale boli na obálke obe naše mená a sama sa vyjadrila že sa teší ako obaja prídeme. My sme si obaja vybavili v práci voľno a ja som si kupovala nové šaty, pripravili sme obálku s darom a vybavili odvoz a dnes mu kolegyňa zavolala, že bohužiaľ im to finančne nevychádza a musí moje pozvanie zrušiť lebo vlastne nie sme kamarátky a nepotrebuje ma tam mať, muž nech príde normálne na celú svadbu aj s hostinou a ja ak chcem tak nech prídem po 22. Neprišlo by vám to čudné keďže počet menu museli mať nahlásený už dopredu a taktiež miesta pri stole, menovky atd? Muž sa vyjadril že ak ma to urazilo tak on nepôjde a len zagratuluje pred kostolom a podá obálku, ale ja som možno ješitná, ale nahnevalo ma to lebo my sme s tým už mali výdavky a vybavovačky a myslím si že s takýmto prístupom k hosťom si tie peniaze ani nezaslúžia, ale samozrejme zakazovať mu to nebudem.

Strana
z10
eludka
20. sep 2021

@deti95060810 si netykame..., jeeemine , snad to prezijete...

nafka0483
20. sep 2021

@eludka kazdy si tu tyka - je to v podmienkach pouzivania tohto portalu, s ktorymi kazdy pri registracii suhlasi ;)

eludka
23. sep 2021

@nafka0483 kazdemu to nemusi vyhovovat

nafka0483
23. sep 2021

@eludka Ved nech ti to nevyhovuje, ale tu su take pravidla a ty si s nimi suhlasila. Ak ti to nevyhovovalo, nemala si pokracovat v registracii, pretoze s pravidlami si takto vyjadrila suhlas. Nemas sa teraz voci comu ohradzovat.

beronsche
23. sep 2021

@eludka prave, ze si tu vsetci tykame..
si na fore, kde je toto medzi pravidlami... 🙂 plus to trvanie na vykani vyznieva na anonymnom fore priam zabavne..
Neviem, co by si robila, keby pracujes na mieste, kde si vsetci tykaju.. A to ide o stovky ludi.. 😉

valentina12345
29. júl 2022

ako nevesta s odstupom casu? predlzil jej manzel pracovnu zmluvu?

cacianka
21. aug 2022

@valentina12345 ktovie ?

kamatopo
22. aug 2022

No to zaujíma aj mňa😂. Je vôbec ešte vydatá??? Autorka napíš ,sme zvedavé😉

klip0
26. aug 2024

@kamatopo aj ja som zvedavá 😂

Strana
z10