icon

Čo 18 ročnej priateľke na Vianoce?

wolfsk46
26. nov 2020

Zdravím, odporučil by mi niekto nejaký darček priateľke(frajerke)na vianoce a zároveň má aj v decembri narodeniny.(bude mať 18)
Za všetky nápady predom veľmi pekne ďakujem.

wolfsk46
autor
26. nov 2020

@jumama to je celkom kreatívne 👍

wolfsk46
autor
26. nov 2020

@jovana9 aj nad nejakým setom šperkov som rozmýšľal a asi do toho aj pôjdem ďakujem za radu

wolfsk46
autor
26. nov 2020

@martul s týmto názorom aj súhlasím ale zároveň aj nie ale chápem vás

wolfsk46
autor
26. nov 2020

@viikkki to by bolo lepšie než 200

wolfsk46
autor
26. nov 2020

@katpox notebook by bol aj celkom dobrý keďže sa sťažuje na ten jej čo má teraz

wolfsk46
autor
26. nov 2020

Ďakujem všetkým za rady k tejto diskusii, moc ste mi pomohli, nečakal som taký ohlas aký som dostal.
Keď príde ten osudný deň napíšem ako som sa rozhodol do tej doby môžete ešte pridávať svoje návrhy. Ďakujem
krásne všetkým ešte raz.

0silvia0
26. nov 2020

@wolfsk46 ak ti to pomoze, moj syn na Vianoce kupuje striebornu retiazku s priveskom pre frajeku, maju obaja 19 rokov z aboutyou.

lilianka28
26. nov 2020

Ak vieš, že by ju potešili kvety, tak skús popozerať tzv. flower boxy s preparovanými ružami. Robia rôzne veľkosti, farby, tvary a vydržia neskutočne dlho.

wolfsk46
autor
26. nov 2020

@0silvia0 pomôže ďakujem

wolfsk46
autor
26. nov 2020

@lilianka28 A toto som pozeral a veľmi sa mi to páči ďakujem

ninusa221
26. nov 2020

Mam 20 takže na 18 cku som dostala hodinky a kyticu a kabelku a isli sme na večeru😂 kukni rozne stránky maju zlavy ak chceš napiš vobec jej nemusiš kupovat sexi toto a tamto aj take čo využije 🤞🏼

wolfsk46
autor
26. nov 2020

@ninusa221 ďakujem krásne

ninusa221
26. nov 2020

@wolfsk46 ono je tažko aj vraviet čo kupit keď ju nepoznáme ale kukni stranku na insta : dnesmilujem sa to vola tam maju rozne puzzle s fotiek foto knihy a tak baby maju radi take hovadiny😂 tie boxy s kvetmi su drahe ale tak na 18 cku by si mohol aj pandoru potom maš vyriešenich vela sviatkov lebo by si jej mohol na nu kupovat prívesky tu som dostala od rodičov

wolfsk46
autor
26. nov 2020

@ninusa221 ďakujem za dobrú stránku, určite pozriem a tie kvety mi zatiaľ prišli také naj.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
wolfsk46
autor
26. nov 2020

@miriam11 chápem ďakujem.

simca06022011
26. nov 2020

Ruze/kvety na Vianoce? :D asi som divna, ale to sa mne vobec nehodi... na narodeniny ok... Predpokladam, ze naraz sa to niest nebude... cize narodky ruze a cokoladu :D vianoce parfum/nejaku retiazku/pripadne nejaky spomienkovy prdmet s vasou fotkou k tomu nech je to romanticke :D ... ziadnych 200ruzi, sety sperkov.. omg.. o 3 roky jej co budes ferari kupovat? 🙂)) trosku skormnosti nezaskodi

simca06022011
26. nov 2020

@miriam11 no presne..

evaachesa
26. nov 2020

@wolfsk46 strieborná retiazka s príveskom bude úplne super..je to pekná pamiatka a v tom veku od prvého frajera veľká cennosť 🙂 ak nemá rada striebro/biele zlato, tak v rozumnej cene vieš kúpiť chirurgickú oceľ v zlatej farbe napríklad 🙂

ibrunova
26. nov 2020

nejakú striebornú drobnosť, to nie je až také drahé.

alberto1
26. nov 2020

Škoda, že nepíšeš, v akej cene....ale napr. parfém alebo náramok Pandora určite poteší

ibrunova
26. nov 2020

@alberto1 18 ročný Pandoru? predpokladám, že chodí na strednú.

090255
26. nov 2020

Kúp náramok Pandora a máš vyriešené aj potom ďalšie sviatky môžeš vždy kúpiť niaky prívesok na náramok...

radkaradix
26. nov 2020

ja som tiez v tom veku dostavala taketo darceky, sperk/kvet, ale nepotesilo ma to moc :D sperky nenosim, max. jednoduche nausnice a kvety vyschli, chvilu lapali prach a potom leteli do kosa.. mna v tom case potesili zazitky.. vstupenky na koncert/wellness/aquapark.. listok do kina/divadla.. pozvanie na veceru/vylet (napr. ked som bola na erasme vo FR, vtedajsi frajer ma na narodky vzal na cely den do Pariza a ukazal mi vsetko zaujimave v meste, na to napr nikdy nezabudnem).. ak nemas peniazky na zvys, urcite by sa potesila, ak by si pre nu pripravil tajny vylet tu na SR, nejake specialne miesto, co mas rad a je tam krasne.. navyse budu sviatky, vsetko bude krasne vysvietene ;) v tom veku sme uz veru chodili s frajerom aj na pobyty, ako cerstvo 18-rocni.. ja som teda viac zazitkova ako materialna (ked tak nieco velmi prakticke)

alberto1
26. nov 2020

@ibrunova no a? A čo je na tom zle? Sex môže mať, Pandoru nie?🤣

ivca88
26. nov 2020

@wolfsk46 dnes bude o 15.00 na about you vypredaj. Majú tam spoločenské šaty za smiešne ceny - z 200 za 40 €
Popozeraj. Veľkosť snáď trafis.
Predpokladám že vás čakajú stužkové slávnosti a aj maturity.
Také šaty sa zijdu.
Alebo ak nie, tak aj lodičky, topánky.
Alebo aj kabelka. Značkové CK som tiež videla za 30€ ( také maličké ).

Fakt za dobré ceny to teraz je.
Ja som tak mužovi obleky teraz kúpila ( potrebuje do práce)..
Ak nesadne, tak do 3 mesiacov to vie vratit
Pre niekoho so študentským rozpočtom dobrá príležitosť kúpiť niečo drahé za menej peňazí..

Alebo este nejake fitness hodinky .. Alza bude mať tiež zľavy.
Ale tam to býva drahé, ak chces poriadne

ivca88
26. nov 2020

Osobne by som ťa za kvety na Vianoce zaskrtila.
Nič z toho nemáš.

K tým satam. Napríklad takéto pre mladu babu.
Určite nejaké vyberieš.
Ak by si nevedel, tak..
Veľkosť 36 = S
Veľkosť 38 = M
Velkost 40= L
Majú tam aj sprievodcu velkostiami. Ak vieš výšku a váhu, tak ti pomôže vybrať veľkosť.

ivca88
Autor odpoveď zmazal
janage
26. nov 2020

Daj jej napísať zoznam cca 10vecí, čo by ju najviac potešili a vyber 2,3. Určite sa netrafíš vedľa a trocha prekvapenia ostane lebo nebude vedieť presne čo si vybral, kým to nedostane.

kristina0909
26. nov 2020

Záleží halvne od typu priateľky, čo poteší nás nemusí potešiť ju . Napr. Mne osobne sa pandora vôbec nepáči , ruží stačí aj napr. 40 úplne (200 si neviem predstaviť) ... ale teda myslím že kabelkou prípadne parfémom nič nepokazíš , nemusíš sa báť že netrafíš veľkosť. Držím palce pri výbere verím tomu že nech kúpiš čokoľvek priateľka sa poteší 🙂