Darček svokre na 50tku

19. mar 2023

Žienky, poraďte, čo svokre k 50tke? Rovno vravím, že pobyt nie, lebo ona nepôjde určite. Zlaté šperky dostala na Vianoce od švagra, takže ja som zúfalá (a manžel to, samozrejme, nechal na mňa - "však ty si žena, najlepšie vyberieš" 😐)

benit
19. mar 2023

Hodinky? Podla toho aky je typ. Bud nieco pekne elegantne alebo sportove.

autor
19. mar 2023

@benit hodinky nenosí 🫤 nosí retiazky, náramky, náušnice, ale to jej švagor dal na Vianoce taký set. Tak mne sa zdá hlúposť jej zasa kupovať niečo také cca po pol roku. Či?

benit
19. mar 2023

Ak ma pandoru, skus dokupit privesok.
Nejaku kabelku co by ju potesila, ak ma oblubenu znacku.

abbey1
19. mar 2023

Mna by potesili letenky, sperk, kabelka oblubenej znacky. Super darcek k 50 je I rodokmen v peknon vyhotoveni. Ten som sama sebe naplanovala k 50. ;)

belllinka
19. mar 2023

Kvety a poukazku do obchodu, kam chodi nakupovat

1ren
19. mar 2023

My sme svokrovi kupili tandemovy zoskok padakom a svokre prelet vrtulnikom ponad Tatry. Obaja boli spokojni.

matabb73
19. mar 2023

Nejakú kvalitnú kabelku. Kožené vyrobené na Slovensku sú dosť drahé. Ja by som si priala takýto darček. Tiež budem mať v lete 50.

h2
19. mar 2023

Čiže kupujete spoločný darček s mužom a on to hodil na teba?! Veď on je jej syn, čiže on by mal vedieť najlepšie a nie ty, len preto, že si žena. Keď bude treba kúpiť darček tvojmu otcovi, pôjde ho kúpiť on, lebo je muž? Asi nie, že? U nás dávame tiež spoločné darčeky. Členom mojej rodiny vyberám ja, členom mužovej rodiny on. Ten tvoj chlap sa z toho pekne vyvliekol a hodil to na teba. Keď kúpiš super darček, bude sa vyhrievať na výslní, že ako dobre "ste" kúpili. Keď sa netrafíš do svokrinho vkusu, bude to tvoja chyba.

mk1111111111
19. mar 2023

Urcite darcekovu poukazku, to potesi a aj si vyberie, co sa jej bude pacit

pinkgirl
19. mar 2023

Let balónom, noc na Lomnickom štíte, kurz varenia exotickej alebo inej zahraničnej kuchyne, kupóny do salónu krásy na ošetrenie pleti, alebo na masáže klasické či od aziatiek, drahý parfém, poukaz na nákup kníh,... ty ju poznáš, tak sa orientuj podľa jej záujmov. Kľudne ju zober so sebou do obchodaku a nech si aj sama vyberie čo ju poteší. Opýtala si sa čo by chcela ona?

autor
20. mar 2023

Ďakujem za rady ☺️ tá poukážka mi nejako nenapadla, takže to asi budeme riešiť tak.

So svokrou je to v tomto ťažké, lebo "ona nič nepotrebuje" a nejaké zážitkové darčeky - no neviem si ju na takom niečom ani predstaviť, keď ani na dovolenku nechodí (a nie preto, že by na to nemala).