Kupujete niečo deťom na deň deti?
ahojte, bude to prvy krat u nas co dcera ako tak rozumie darom a hrackam. A neviem ako sa k tomu postavit, kupujete nieco detom na MDD? my sme to vobec nezvykli oslavovat, ani sme nic nedostavali ako deti, ani teraz s manzelom ani valentin ani taketo sviatky...no mam nutkanie nieco dcere kupit :D :D
Buď kúpim nejakú maličkosť, snažím sa niečo originálnejsie bombonierka v tváre autíčok, jahody v čokoláde a urobiť z nich bombonierku, alebo niečo podobné čo bežne nemá, teda žiadna obyč cokolada alebo kinder vajco.. Deti vyrábajú darček na deň matiek, deň otcov a preto mi príde normálne dať aj deťom najavo že je deň detí
My si zvykneme urobit tortu (bud ja alebo spolu s detmi) a ideme spolu na vylet na miesto, ktore si vyberu deti (pripadne im navrhneme par alternativ), pripadne na zmrzlinu... ak sa neda, urobime si poobedie spolocenskych hier cela rodinka... tento rok dostanu i po cokoladke, kedze medzicasom su z nich cokomaniacky... hracky a pod. na MDD nekupujeme... podobne riesime i meniny... Hracky kupujeme iba na narodeniny a vianoce... resp. vynimocne aj len tak, ked sa najde dovod 😉 ...ale vtedy je to neocakavane prekvapenie, nie automaticke ocakavanie 😀
@hruska91 ja nie len dcérke (má 7 mesiacov) ale aj krstnatám a určite aj netrke a synovcovi niečo kúpim....je to deň detí..tak nech si ten deň užijú..je to ich deň a darček k tomu podľa mňa patrí 😇😇
Ja detom mimo sviatkov a veľkých výletov zväčša vôbec nič nekupujem, takže MDD považujem za príležitosť potešiť ich aj seba (mňa moc baví dávať im darceky, ale nechcem to prehnať tak to robím len keď je prilezitost).. výlety robíme každý vikend, takže na špeciálny deň dostanú vždy nejakú maličkosť.. tento rok som každému z nich kúpila niečo kreatívne - prvemu synovi stavbu z maličkých tehál, dcére výrobnu šperkov a najmladšiemu dinoplastelinu čo môžeme zapiecť a ostane mu to.. inak som zvykla kúpiť vždy niečo na šport na záhrade ako b.rakety, lopty, luky a tak..
@hruska91 nie, mozno daka malickost. zmrzka ci lizatko. ani my sme nedostavali neviem co. teraz sa vsetko hrozne riesi

Ďakujem za napady, my sladkosti nejeme ale nieco vymyslim. Napadlo mi napr vylet do ZOO, ale taka otazka. Ked povie ze chce pišať, môžme ju v zoo dat niekam do travy vycikat? Co myslite? Ma 2 roky, na wc mi nevydrzi, ale pyta sa aj chodi doma na wc+redukcia
U nás ma byt nejaké predstavenie pre deti tak vezmem tam dcérku a kúpime si zmrzku alebo vaflu uvidím čo si vyberie.
Áno. Vždy aspoň nejakú maličkosť. 🙂
Kupujem co si vyberu, samizrejme je tam cenovy limit. Ved aj mne a sestre nasi rodicia daju na den deti nejaku drobnost. Vacsinou cokoladu. Ja sa snazim udrzat vsetky sviatky.
Áno
Ako malá som dostávala aj ja menší darček a už mám kúpené puzzle a loptu drobcovi
Mužovym synom dokonca čo má s ex som kúpila oblečenie a autíčka chceli
V škôlke u nás budú mať vystúpenie a deň plný zábavy, užijeme si to 🤗
áno, drobnosť a výlet prípadne, určite to vnímame ako sviatočný deň detí
.kupim im Kinderko každému a džus staršiemu Colu lebo tieto veci bežne nemajú keďže nepiju sladké nápoje toto bude pre nich ako sviatok inak neriešim nič
Ja som synčekovi k MDD kúpila dve knihy a pôjdeme na malý výlet na salaš pozrieť zvieratká 🙂
My máme s mužom na MDD výročie svadby. U nás je to sviatok a určite nejaké prekvapko vymyslíme nielen pre deti 😉
@hruska91 no tak keď nemám blizko wc dám malého cikat niekam na bok do trávy má 2,5r tiež ešte dlho nezadrzi
Naše dostanú bud knižku alebo puzzle 🙂 a výlet
@ell_mala ja mam 46 rokov, brat 47 a mamka nam doteraz dava na mdd cokoladu, vraj sme stale jej deti 😊.
Samozrejme ani my na nu nezabudneme na mdz a den matiek, pestujeme tieto sviatky, aj nase deti, nejde o darceky, ale o to, ze si ludia spomenu jeden na druheho.
Ja som mojim detom kupila nanuky Spongebob, kedze tuto rozpravku maju velmi radi, kazdemu jednu najoblubenejsiu sladkost a isto by sme s nimi radi zasli aj niekam pozriet, ale viem, ze by ich potesil aj najznamejsi nemenovany fast food kedze to mavaju ozaj len vynimocne
Často som na MDD dala staršej iba dáku sladkosť lebo ma deň pred tým narodeniny ale keď už máme mladšiu kúpim už aj dáku maličkosť obom. Ale tento rok už svoje darčeky na MDD dostali lebo nemohli vydržať, ale určite pôjdeme do cukrárne na nejaký koláčik dobrý co urobí radosť aj mne. 😁 Podľa mňa je to pekný sviatok tak isto ako mamky poteší keď majú svoj dne na deň matiek tal o to viac to poteší aj detičky. A deti si to určite zaslúžia
Samozrejme, že áno. Nehovorím , že to budú dary za 100€, ale drobnosť, zmzrka, výlet alebo pizza bude určite. Tak ako si moje deti spomenú na mňa, keď je MDŽ, alebo deň matiek, tak si ja spomeniem na MDD.

@hruska91 nic hmotne, sladkost, zmrzka, vylet, spolocne straveny cas, ale to robim kedykolvek v priebehu roka