Poraďte mi darček pre nábožensky založenú svokru

nevludna
29. nov 2019

Ahojte,

Viete mi poradit nejaky fajny darcek pre velmi nabozensky zalozenu svokru? Co by vas potesilo ako krestanov? Ja nie som veriaca a ani to nesledujem, tak neviem co take zaujimave v tomto svete fici🙂)
Chcem jej naozaj spravit radost (ziadne sosky ale)
Dakujem

oslo1
29. nov 2019

Zajazd na nejake putnicke miesto?

wena
29. nov 2019

Napadá mi predplatné nejakého krestanskeho časopisu, knihy, ak rada číta alebo DVD s nabozenskymi filmami. Skús ich do tých nabozenskych obchodov, tam ti určite ochotne a dobre poradia.

perdiem
29. nov 2019

@nevludna Tiež si myslím zájazd, Medžugorie mi napadá, cenovo dostupné.

nevludna
autor
29. nov 2019

@oslo1 no neviem ci sa bude citit na cestovanie, ale dobry napad, nieco pozriem. Dakujem🙂

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lenka2710
29. nov 2019

@nevludna Ja som tiez za nejaku Bibliu, ruzenec

ina009
29. nov 2019

Podľa mňa by som jej náboženskú vec nekupovala tam nemáš veľmi na výber jedine ten zájazd. Ale možno niečo také jemne ako aroma lampu, krásny čajník, sypané čaje v krásnom balení, fotorámik s anjelikom alebo nejakú krásnu sošku anjelika, sviečku alebo tak..

nevludna
autor
29. nov 2019

@lenka2710 aj ked uz urcite take veci ma?:/

zuzana76
29. nov 2019

knihu, ak rada cita, mna zaujala tato, mam ju uz pripravenu pod stromcek

https://www.martinus.sk/?uItem=225875

alebo kriz na stenu, ten zajazd je podla mna tiez fajn

lenka2710
29. nov 2019

@nevludna písala si,že zžiadne sošky, nemôžem vedieť čo ma a čo nie! Ja mám tiež svokru veriacu a veru neviem,ci ma Bibliu alebo nie
Sú všelijaké, aj v nejakých ozdobných vazbach by som možno hľadala, ale čo ešte, tak ten zájazd, alebo neviem

mareka49
29. nov 2019

Kalendar s malbami Zaborskeho

mareka49
29. nov 2019

Napriklad stranka zachej.sk poradi

777januska777
29. nov 2019

Odporúčam zájazd, nejaký obraz, knihu nejakú dobrú buď o svätom alebo o nejakom duchovnom raste a ešte nejaké dvd o svätom, kukni na: https://eobchod.ssv.sk/eshop.xhtml
A isto jej nekupuj Bibliu, ruzence a sošky, veriaci človek to na 100% má. A hlavne ak je človek aj veriaci nepotrebuje silou mocou niečo náboženské. A hlavne ak netušíš čo ju z náboženských kníh či filmov baví alebo ti nemá kto poradiť. Potom je lepšie radšej nekupovať náboženské veci. Lebo aj ja som veriaca a poviem ti, že veľa takýchto nevhodných darčekov mám doma, lebo niekto si myslí, že len nech to je náboženské a to úplne stačí. Fakt nestačí.

h2
29. nov 2019

@nevludna Ja by som kúpila úplne normálny darček, neorientovala by som sa na "náboženské" darčeky, hlavne, ak sa v tom nevyznáš. Určite sa dá o Tvojej svokre povedať viac, než že je veľmi nábožensky založená.

veronyp
29. nov 2019

@nevludna
ak rada precita knihu, tak odporucam od tejto autorky Tessa Afsharová
https://www.kumran.sk/autor/3974-tessa-afsharova
pekne pribehy s dejom/zapletkou

zuzuliatko18
29. nov 2019

Napr. Vychadza aj seria knih inspirujuci - su to rozhovory s roznymi knazmi, prip. Inymi duchovne zalozenymi osobami, vyslo ich viacero, maju ich na roznych knihkupectvach.

nevludna
autor
29. nov 2019

@h2 ani moc nie🙂) preto ma prve napadlo nabozenstvo. Rada pecie, ale kucharskych knih ma milion. A to je asi vsetko.
Este pracuje ale v januari ide na dochodok. Tak neviem no:/

nevludna
autor
29. nov 2019

@lenka2710 vsak ok, ja som sa to pytala v tom zmysle, ze ci je ok, ked dostane nejaky strieborny ruzenec aj ked uz rizenec ma. Ci je to ok

lenka2710
29. nov 2019

@nevludna no pre mňa by bolo podstatne,že si na mňa niekto spomenul a chcel mi urobiť radosť,aj keď niečím co uz mám!
Alebo niekto aj vyrezava obrazy priamo z dreva, vieš čo myslím?? A su naozaj krásne

h2
29. nov 2019

@nevludna No tak ak rada pečie, tak možno nejakú súpravu zástery, kuchynských rukavíc a utierok... Alebo nejakú štýlovú formu na pečenie, možno v retro štýle, na bábovku, veľkonočného barančeka, alebo tak podobne, bývajú krásne, uplatnia sa aj ako dekorácia do kuchyne.

bsp39
29. nov 2019

@nevludna nové rádio, aby mohla počúvať rádio Lumen

jumama
29. nov 2019

Nosi zlatu retiazku? Byvaju take privesky madonky - je na nich obrazok Jezisa alebo madona s dietatom. Zvykne sa to davat aj na prijimanie, birmovku... ale ja by som si tiez myslela, ze zajazd na nejake putnicke miesto, pripadne mozno pre dve osoby, ak by sla s kamoskou, mozno by salepsie citila...

alexandraalexandrova
29. nov 2019

@nevludna ak mate v meste taku krestansku predajnu, tak tam zbehni a popozeraj sa..babke sme kupovali kalendar nastenny napriklad. Alebo nejaku peknu knizku s nabozenskou tematikou...maju tam dost velky vyber...novy ruzenec mozno tiez potesi...v predajni ti asi budu vediet poradit 🙂

ivetz
29. nov 2019

Kupele Nimnica organizuju kupelny pobyt s duchovnym programom (v spolupraci s TV Lux). Mozno by radost urobil i zaplateny kurz vedeny Maxom Kasparu - "zatiahni na hlbinu", Nitra - Lukov Dvor.

evkamotka
29. nov 2019

@nevludna daj cenovu relaciu lahsie sa poradi. Z drahych darov je to napr originalna malovana ikona. Ikona nie je obraz, je to vlastne napísaná modlitba... Je to zlozite.... no original ma malokto a je to fakt parada. Su na sk dielne co sa tomu venuju. Potom uz len vybrat motiv - svatu rodinu, nejakeho svateho, jezisa, pannu mariu (ak tu tak ktoru), atd

evkamotka
29. nov 2019

@nevludna ruzenec je najprijemnejsi z dreva, v kovovom sa potia ruky ak ho teda ma clovek aktivne pouzivat

ukulela
29. nov 2019

@nevludna nájdi si na googli niečo ako požehnanie od pápeža alebo niečo podobné. to sa vybavuje v spolupráci s farárom. posiela sa nejaká žiadosť do Vatikánu, ktorú farár potvrdí a z Vatikánu spätne príde nejaký pekný maľovaný plagátik s podpisom pápeža a s nejakým požehnaním tomu človeku pre ktorého to žiadaš. (nie som praktizujúci katolík,vlastne ani katolík, takže prosím berte s rezervou to moje neodborné vyjadrovanie sa)

nevludna
autor
29. nov 2019

@ukulela to vazne?🙂 toto znie uplne uzasne. Myslis ze to stiham do vianoc?

0silvia0
29. nov 2019

@nevludna knihu "zivotopisy svatych" ak nema..

evkamotka
29. nov 2019

@nevludna ano je take, ludia si to potom zvyknu zaramovat.... Ci stihas sa popytaj u farara