Ako odpovedať na otázku o víkendových plánoch?
Ahojte, obaja s manželom máme dosť náročné práce, a pracujeme cez týždeň veľa.... Nemáme deti, ale aj tak sme cez víkend radi, že si oddýchneme. Konečne nám nezvoní ráno budík o šiestej, čiže si pospíme a jednoducho cez víkend nerobíme nič. Ideme na veľký nákup, po ceste skočíme na kávu, doma upraceme, operiem, požehlím, navarím na viac dní, ideme do posilky, on si pozrie šport, ja seriál. Občas sa ideme niekde prejsť, alebo si sadnúť na kofolu, na koláč.
Naše víkendy sú všetky viac menej rovnaké, v zime je to občas kino.
Stále v práci, od kamarátov, od kamarátiek dostávam otázky - ako budete tráviť víkend? Ako ste trávili víkend? A ja naozaj neviem ako na to odpovedať. Máš nejaké plány na víkend? Okrem upratovania, prania, žehlenia, varenia, nakupovania, cvičenia? Nie nemám.
Áno, keď sme mali 20, tak sme cez víkend boli na chate, na žúrke, na oslavách, na festivaloch, stále niekde... ale už máme 45. Sme radi, že máme chill doma.
Ako na tieto otázky odpovedať?
Zeby pravdu? Nic neplanujeme, budeme odpocivat, sme po celom tyzdni unaveni
45 je vek kedy už konečne budeme mst odrastene decka a konečne budem mst čas chodiť na wellness a na poznavscky a koncerty a nie sedieť doms
Ale fobre, každý sme ini
Tak povedz pravdu, oddychovali sme a leňosili doma
45 je vek kedy už konečne budeme mst odrastene decka a konečne budem mst čas chodiť na wellness a na poznavscky a koncerty a nie sedieť doms
Ale fobre, každý sme ini
Tak povedz pravdu, oddychovali sme a leňosili doma
@anonym_9e8a73 my sme veľmi veľa žili zhruba do 38 rokov. Tým, že sm nemali deti, tak sme naozaj veľa cestovali, chodili po výletoch, na chaty s kamošmi, čo ešte nemali deti, na koncerty, večer na pivo, pravidelne diskotéky, karaoke apd. Ale naozaj toto už je za nami a dnes sme radi, že sme doma a netreba ísť nikde.
prečo máš problém povedať pravdu.
prečo máš problém povedať pravdu.
@anonym_37271f lebo vždy na mňa pozerajú, že vy nikam nejdete? Na žiadny výlet? Nikde na túru? Na bike? Na Pohodu? Nie dokelu, my sme tak radi doma konečne.
@anonym_9e8a73 my sme veľmi veľa žili zhruba do 38 rokov. Tým, že sm nemali deti, tak sme naozaj veľa cestovali, chodili po výletoch, na chaty s kamošmi, čo ešte nemali deti, na koncerty, večer na pivo, pravidelne diskotéky, karaoke apd. Ale naozaj toto už je za nami a dnes sme radi, že sme doma a netreba ísť nikde.
@anonym_autor veď povedz pravdu, chaty zurky výlety už mame za sebou, lenosime doma
Veď je to tvoja vec ako stravis svoj voľný čas 👍
@anonym_37271f lebo vždy na mňa pozerajú, že vy nikam nejdete? Na žiadny výlet? Nikde na túru? Na bike? Na Pohodu? Nie dokelu, my sme tak radi doma konečne.
@anonym_autor tak im povedz to co si napisala tu: "Nie dokelu, my sme tak radi doma konečne." Kto pochopi, ten pochopi, ti ostani by nepochopili ani keby si nakreslila.
A je vobec nutne aby kazdy chapal? Nestaci ak bude tak ako vyhovuje vam a ostatni aj s ich recami vam mozu byt ukradnuti
@anonym_autor tak im povedz to co si napisala tu: "Nie dokelu, my sme tak radi doma konečne." Kto pochopi, ten pochopi, ti ostani by nepochopili ani keby si nakreslila.
A je vobec nutne aby kazdy chapal? Nestaci ak bude tak ako vyhovuje vam a ostatni aj s ich recami vam mozu byt ukradnuti
@anonym_d0c30e ale za každým v pondelok toto absolvovať sa mi nechce... neznášam tieto otázky. Kde ste bolI? No boli sme na otočku v Chorvátsku, po ceste sme sa zastavili na Bibióne, muž bol zlaňovať, potom chytil žraloka a nakoniec sme končili na párty na Ibize. Neplánovane... s DJ Snakeom. As usual.
@anonym_autor no to sú teda problémy toto....
@anonym_db6038 problémy bezdetných.
@anonym_db6038 no veď toto, nechápem, čo furt ľudí zaujíma to, ako trávim víkend.
@anonym_autor odpovedala som, milujeme byt doma, ja si to tak uzivam po celom tyzdni. Tiez mam kamosky co chodia po vyletoch po navstevach. Mna by toto zabilo, to by som asi radsej isla do prace 😆
Tiez neznasam tieto otazky vecne od kolegov a to nie som domasedka, snazime sa s priatelom travit vikendy aktivne, ale tiez sme dost pracovne vytazeni a sme radi aj za take vikendy, ked ostameme doma lenosit a ideme len na prechadzku do okolia. Ale ano, su typy ludi, ktori stale nieco robia, stale niekde su a myslia si, ze to tak maju vsetci. Neries, zacni ich odbijat neurcitymi frazami „Este neviem/uvidim a ty?”…
Tiez neznasam tieto otazky vecne od kolegov a to nie som domasedka, snazime sa s priatelom travit vikendy aktivne, ale tiez sme dost pracovne vytazeni a sme radi aj za take vikendy, ked ostameme doma lenosit a ideme len na prechadzku do okolia. Ale ano, su typy ludi, ktori stale nieco robia, stale niekde su a myslia si, ze to tak maju vsetci. Neries, zacni ich odbijat neurcitymi frazami „Este neviem/uvidim a ty?”…
@anonym_3cb2d3 ked sa to pyta po? Lebo mam jednu kolegynu, co kazde rano v pondelok si ide svoje tanecky. Ako sa mas, co si robila cez vikend, co mas nove... dpc oholila som si nohy, to mam nove.
Odpoveď kolegyni: Počúvaj, víkendy sú u nás viac-menej rovnaké. Nákup, upratovanie, oddych , nejaká kávička, reštika, kino. Nemám potrebu lietať na otočku k moru, ani škrabať sa na skaly. Za starých čias som mala akčnejšie víkendy, no teraz potrebujem hlavne pokoj a oddych. Ak by som niečo výnimočné zažila, určite ti dám vedieť, spoľahni sa. Nemusíš sa stále pýtať.
@anonym_3cb2d3 ked sa to pyta po? Lebo mam jednu kolegynu, co kazde rano v pondelok si ide svoje tanecky. Ako sa mas, co si robila cez vikend, co mas nove... dpc oholila som si nohy, to mam nove.
@anonym_autor 😂😂😂
@anonym_autor vsak bud rovnako prijeBna ako ona a povedz je, ze si si tie nohy oholila. Ked to budes v podobnom duchu riesit zakazdym ked sa spyta, po case ju to prestane bavit. Ale v konecnom dosledku som si na 99% ista, ze to ako si ty travila vikend ju ani najmenej nezaujima, len ona sa potrebuje pochvalit. Tak ju "vypocuj" stylom jednym uchom dnu, druhym von a otoc debatu na inu temu. Alebo ukonci debatu s tym, ze mas robotu a vypni prijem.
@anonym_autor sexovat
@anonym_autor a čo mám povedať ja, mám už skoro 30, leto voľné, lebo pracujem ako učiteľka. Každý rok otázky, ako budem tráviť leto. Ale nikto sa nezamýšľa, že po celom náročnom roku plnom projektov, príprav, venovania sa deťom, každodennom ruchu som rada, že vyložím nohy a nič nerobím, pretože som psychicky prvé týždne vyčerpaná. Ja už pozerám len na seba. Keď potrebujem oddychovať, tak si oddýchnem a som doma aj celý deň. Kedysi som sa premáhala cez leto a bolo to na nič. Inak som aktívna, cvičenie, prechádzky, turistika, kadečo. Ale keď si človek naozaj chce vydýchnuť, ľudia sa čudujú, že prečo len trávi čas doma.
@anonym_autor odpovedz: bol grupak. Chces sa najbližšie pridať?
@anonym_autor No u nas je to take, ze aj pred a aj po vikende a dokonca jeden kolega sa to pyta kazdy den🥲😆😆, a proste tiez niekedy mam tazky den v praci, tak mam potom chut jedine prist domov, oddychnut, porobit nevyhnutne a ist sa lem vecer prejst… Ja uz normalne poviem, ze oddych/nic take a dovi. Ale tiez mam niekedy taky wtf pocit, ked po 3 tyzdnoch, kedy som vkuse niekde bola cez vikend, zrazu poviem, ze si chcem cez vikend pospat a oddychnut, ze je to pre nich cudne. A vies co? Nech je. Ja som rada, ze si viem urobit program aj sama doma - citat knihu, pozerat film, pocuvat podcast, cvicit jogu, modelovat alebo malovat… To, ze oni sa vedia zabavit len ked vkuse niekde cucia a nechapu, ze to tak nemaju vsetci, je ich problem. 🙄
Inak, trocha srandy, ale ak si bez zabran, skus mozno raz povedat nieco tak sokujuce, ako napr. ze oholila som si ehm po roku… a uz sa mozno nebudu pytat nikdy :DDDDDDD
@anonym_d0c30e ale za každým v pondelok toto absolvovať sa mi nechce... neznášam tieto otázky. Kde ste bolI? No boli sme na otočku v Chorvátsku, po ceste sme sa zastavili na Bibióne, muž bol zlaňovať, potom chytil žraloka a nakoniec sme končili na párty na Ibize. Neplánovane... s DJ Snakeom. As usual.
@anonym_autor 😁😁😁😁😁
Inak autorka, tieto otazky, to mas horsie ako spoved u fararka😅😂😂
ale veď to je len taká konverzačná otázka. Ten, kto sa ju pýta, sa chce hlavne pochváliť svojím plánom na víkend, čiže ho treba podporiť vo vykecávaní. Ja vždy odpovedám, že nič extra, bežný víkend. Mne je úplne jedno, kto si kam cestuje, mne je tiež najlepšie doma, preč chodíme len na jednu týždennú letnú dovolenku a v zime na 3-4 dni. Na viac nemáme chuť. Teraz sme sa po sto rokoch pobrali preč aj na Veľkú noc, aj to hlavne preto, že mi už šibači žerú nervy 😁
@anonym_autor to co si popisala je dost bohaty program, su ludia, co dakt nerobia nic
Jednoducho by som tej kolegyni povedala, že už mi lezie na nervy a nech sa ma nepýta sprostosti každý pondelok.
ja už roky rokúce odpovedám kam sa chystáte: nikam… čo si robila cez víkend: už ani neviem…
obidvoje odpovede sú PRAVDA
keď nemám počas víkendu vyložené nohy mám pocit že mi nejaký deň ukradli… 😏
Ked sa ma kolegyna pyta, co budes robit, poviem ze nic, nudit sa budem alebo valat si sunky 😁 Alebo zvyknem povedat, ze co sa mi bude chciet.

Normalne. Budem odpocivat a nic nerobit.