icon

Čo očakávate od kamarátok počas víkendových návštev?

3. júl 2026

Čo čakáte od kamarátok keď sú u vás na víkend alebo vy u nich? Pomoc s upratovaním, varením, postrážiť dieťa … či vám stačí že sa socializujete?

anonym_69f249
3. júl 2026

Nic necakam, teda len ze si dobre pokecame a budeme mat fajn cas. V zivote by mi nenapadlo pri beznej navsteve nieco ocakavat ako pomoc v domacnosti alebo s dietatom.

anonym_068340
3. júl 2026

pridu na navstevu nie? preco by mali pomahat .. ako samozrejme-ze po sebe si upracu a mozu pomoct s varenim ak chcu -ale nevyzadujem to ... kamaratky su u mna ako doma ...

anonym_25204f
3. júl 2026

Ty keď prídeš k niekomu na návštevu tak u nich upratujes?

anonym_66c2de
3. júl 2026

Prosím? Ak mi ide návšteva, mám navarené, upratané, dieťa je moje, takže max ho popestujú a koniec. Snáď nebudem návštevu zamestnávať 🙈

anonym_9a2e3f
3. júl 2026

Dobra kamaratka ponukne pomoc s varenim, s prestieranim stola, s upratanim stola po jedle, ale ak sa neponukne tiez sa nic nedeje, je na navsteve tak nech sa citi ako host.

motylik2559
3. júl 2026

@anonym_autor Pokial sa ponuknu same s niecim pomoct, tak sa mozete dohodnut, ale urcite by som im prva nehovorila,ze sprav to alebo tamto. Idealne keby nerobili celkom nic. Ved pridu hlavne pokecat predpokladam.

anonym_0a6351
3. júl 2026

Necakam od nich nic, len ze si dobre pokecame, zasmejeme sa.. ja pocas navstev nevarim a neupratujem a neviem si predstavit, ze by to robila navsteva

euka210
3. júl 2026

@anonym_autor nikdy by som nieco take necakala od kamaratky. Ani od svagriny necakam, co mi je ako sestra... pridu, pokecame, deti sa pohraju

oceanahory
3. júl 2026

Ty si asi pleties pojem navsteva s vypomocou v domacnosti 😅.

anonym_0d613d
3. júl 2026
@oceanahory

Ty si asi pleties pojem navsteva s vypomocou v domacnosti 😅.

@oceanahory Mam dieta, pomahajte mi🤪

anonym_5de2a5
3. júl 2026

Ty im chodíš tiež upratovať?

danielahamar
3. júl 2026

Nikdy od nikoho nič necakaj, nebudes sklamana

biba_18
3. júl 2026
@motylik2559

@anonym_autor Pokial sa ponuknu same s niecim pomoct, tak sa mozete dohodnut, ale urcite by som im prva nehovorila,ze sprav to alebo tamto. Idealne keby nerobili celkom nic. Ved pridu hlavne pokecat predpokladam.

@motylik2559 vieš čo, najlepšej kamoške som veru povedala že toto urob, toto odnes, boli sme ako sestry, kým som nemala dieťa chodila som k nim každý deň po práci cestou domov, mala som to cestou. keď sa presťahovali a mne sa narodilo dieťa, tak samozrejme sme neboli spolu často - ale ten vzťah nam ostal. dodnes…

motylik2559
3. júl 2026
@biba_18

@motylik2559 vieš čo, najlepšej kamoške som veru povedala že toto urob, toto odnes, boli sme ako sestry, kým som nemala dieťa chodila som k nim každý deň po práci cestou domov, mala som to cestou. keď sa presťahovali a mne sa narodilo dieťa, tak samozrejme sme neboli spolu často - ale ten vzťah nam ostal. dodnes…

@biba_18 Tak v tvojom pripade je to ine, ked ste sa vidali kazdy den a boli ste si ako sestry. Ale u autorky je zrejme,ze nie su denne spolu a ze pridu kamosky skor na navstevu, aj ked vikendovu. Neodmietla by som pomoc, kebyze sa mi same ponuknu, ale inak by som nepovedala, ze tamto-hento sprav. Kebyze je to ako u teba, tam by som sa nestitila ani ja, ale toto mi pride insie🙂

anonym_8c34df
3. júl 2026

nic necakam. ze sa dobre ozereme a zabavime..

michaela329
3. júl 2026

@anonym_autor očakávam prosecco a dobrý pokec, pomoc pri grilovaní - je to návšteva a nie výpomoc v domácnosti.

michaela329
3. júl 2026
@anonym_0d613d

@oceanahory Mam dieta, pomahajte mi🤪

@anonym_0d613d mne by ale mohli okná umyť 🤔😃

ria_sprout
3. júl 2026

V živote som nepozvala kamarátky na víkend ku mne, ani oni nepozvali mňa - bývame blízko seba takže chodíme tak maximálne na kávu. Lenže keď mám návštevu neočakávam od nej nič, je to návšteva - ja som tá čo hostí, tak nechápem čo by mali akoze robiť? Ja by som teda u kamarátky napríklad po sebe odpratala tanier, či hrnček, bavila sa aj s jej deťmi, ale nečakala by som to od každého automaticky.

anonym_0ed2af
3. júl 2026

@anonym_autor ako vážne? Nie neočakávam nič, kamoška prišla za mnou, aby sme my dve mohli isť trebars sami na kávu , alebo na pizzu .. nie na upratovanie a stráženie deti 🫣🫣🫣

marianarem
3. júl 2026

@anonym_autor Absolutne necakam, ze by kamoska mala u mna cokolvek robit. Ale raz som takto prisla na par dni ku kamoske a jej rodine, ktora ma nikdy nevidela, zlozila som si veci a prisiel jej otec, ze "No, pod kosit." Dal mi do ruky kosu a ukazal, co treba pokosit. Dalsi den prisiel jej brat, ze mam uvarit ryzu k obedu. Dalsi den som piekla kolac, proste zapajali ma, akoby som tam odjakziva byvala. Ale nevadilo mi to, len prekvapilo 🙂

anonym_037c71
3. júl 2026

@anonym_autor Nebudeš moja kamoška? Upratovačka a opatrovateľka detí by sa mi šikla 😂 No ale k otázke - ja od návštevy kamošky očakávam, že si spolu posedíme na terase, že si spolu vypijeme vínko a budeme kecať o všetkom možnom aj nemožnom.

lauriik
3. júl 2026

Ked som niekde na navsteve na vikend tak sa snazim zapojit sa do chodu domacnosti. Ja sa vzdy pytam, ci je treba pomoct napriklad pri priprave jedla. Upratovat som asi nikdy neupratovala u kamosky ked mas na mysli nejake vysavanie alebo utieranie prachu. Maximalne tak po sebe odnesem tanier. A s dietatom by som sa zahrala pokial by o to stalo. U nas vacsinov sa deti hraju s detmi a dospeli sedia spolu ☺️

ivik4
3. júl 2026

😀😀😀😀😀
My si spolu vzdy bud nieco dobre navarime a pritom kecame alebo objedname , pozrieme telku, ideme do mesta. V zadku by som sa videla keby mi ma upratovat

anonym_8a5e30
3. júl 2026

Ked nahlasi kamoska, ze pride na navstevu tak si bezne naplanujeme malovanie, umyvanie okien, okopavanie, alebo aspon urobim velke pranie den pred a ked dojde tak jej rozlozim zehlicu dosku a zapnem zehlicku. Nebude predsa vysedavat len tak. To co zje nech aspon odmaka

anonym_7bae71
3. júl 2026

Nič preboha .Som rada ak máme nejakú spoločnosť

marca12
3. júl 2026

@anonym_autor Zaklad slusnosti je pomoct aspon s riadom a bezne cinnosti. Nevytahujem na navsteve vysavac,ale nesedim ani ako kvargla a nenechavam sa obskakovat.

rozculena
Včera o 12:37
@danielahamar

Nikdy od nikoho nič necakaj, nebudes sklamana

@danielahamar moje životné heslo 😀

rozculena
Včera o 12:39

@anonym_autor nečakám nič,keď sa ponúkne,tak fajn.
A opačne tiež rovnako,bola som u kamošky na víkend,nič nechcela pomáhať,ale ponúkla som sa,lebo som nechcela byť za kráľovnú,ktorú treba obskakovať.Aspoň benzín som jej zaplatila,keďže sme dosť jazdili.