icon

Ako pomôcť mužovi prekonať problémy vo firme?

8. sep 2026

Ahojte, bola tu téma o zoznámení s mužom co zarába 900eur, ja mam podobný problém s mojim mužom. Je podnikateľ, skôr živnostník, vždy si vedel zarobiť pekne peniaze a pekne aj ušetriť. Tento rok sa mu moc nedarí a nedávno prišiel aj o jednu zákazku, aj keď z toho neboli veľké peniaze, ale aspoň niečo. Ja zarábam slušne cez 2tis, nemáme hypo, lebo muž byt zdedil, peniaze co sam nasetril ma toľko, že 10 rokov nemusí pohnúť prstom, ja nás bezproblémov užívim, muž sa dosť stara o dcérku, nakoľko byva často chora a on stále len o peniazoch, firme, aký on je neschopný. Nič ho nebaví, hovorí ze sa zle cíti, nechce ani nikam chodiť, vidím ako je utrapeny, už hovoril ze ide robiť taxikára zatiaľ čo preklenie toto obdobie,čo som teda úplne proti. Poraďte čo s ním mam robiť? Boli ma ako sa trápi, veľmi mu chcem pomôcť. Jedine co ho baví je sex. Za 15 rokov čo podniká mal 2 takéto roky, ostatne roky plusové a každý rok vedel odložiť niekoľko tisíc eur. Prosím rozumne názory a nie tie co tu máte super podnikateľov, právnikov čo zarábajú 10tis mesačne. Ďakujem

Strana
z2
anonym_e89d04
Včera o 07:44

@anonym_autor ako podnikateľ musí rátať s tým, že nie vždy ide podnikanie dobre.Co by robil, keby ste mali hypo a nemali našetrené to by už visel?Práca nie je všetko.Ja by som mu nebránila nech ide jazdiť zabije čas nebude mať čas myslieť na hlúposti, jazdy si naplánujr a bude sa cítiť potrebný.A nie je to o takých nízkych sumách ako píšeš.Nezijete asi v hladovej doline má veľa možností.Ale nie je dobré mať také sebadestrukcne myslenie.Vela podnikateľm sa nedarí ani ľuďom na TPP znižujú sa stavy, ľudia sa vracajú späť do kancelárií je zlá doba a bude ešte horsia

danica2711
Včera o 09:26

@anonym_autor čo ti máme poradiť, keď netušíme, v akej oblasti podniká a prečo sa mu prestalo dariť?

aurora33
Včera o 14:09
@anonym_autor

@anonym_c9862c keď niekto od školy iba podnikal, ťažko ho naučíš na tpp a hlavne je veľa s dcerou

@anonym_autor nuž, tak potom nech je doma smutný, keď nechce ísť na TPP.

Strana
z2