icon

Ako prekonať vyhorenie v marketingovej agentúre?

28. máj 2026

caute baby, robím v marketingovej agentúre v Bratislave už 6 rokov a posledný rok cítim úplné vyhorenie, ráno sa neviem prinútiť vstať a večer som bez energie, klienti tlačia na termíny a šéf stále pridáva úlohy, skúšala som dovolenku aj home office ale nepomohlo to dlhodobo, uvažujem nad zmenou ale bojím sa že to bude všade rovnaké, čo vám pomohlo keď ste boli v podobnej situácii, vďaka

patrike
28. máj 2026

Pomoze uplne zmenit typ prace. Co vies este robit ?

patrike
28. máj 2026

Alebo ist na matersku, ak mas chlapa a deti este nie alebo len jedno.

anonym_f821a2
28. máj 2026

V každej dobrej marketingovej agentúre je to dnes rovnako. Klienti, DDL, SLAs. Do toho tzv. demanding šéf. Všetko je o rýchlosti, o výkonnosti, o zásahu, o contente. Náš marketingový človek je doslova chobotnica s 8 rukami a nohami, čo naraz rieši 17 taskov. Rýchlo meniace sa prostredie. Čo bolo pred rokom in je dnes už out. Som rada, že to nerobím. Mám tam presah, ale v rozummej miere. Ja som ten interný klient, kde tlačím do DDL.

anonym_8647ea
28. máj 2026

Tak PN... a je uplne jedno aka praca, vyhoriet sa da vsade...

anonym_c1127f
28. máj 2026
@anonym_8647ea

Tak PN... a je uplne jedno aka praca, vyhoriet sa da vsade...

@anonym_8647ea ale no.. takto vyhoreny je snad kazdy druhy

plushika
28. máj 2026

@patrike no to je rada na nezaplatenie.

anonym_6a1ae7
28. máj 2026

Pn a potom možno nejaká menšia agentúra, kde nebude také rýchle tempo. Úplne chápem, tiež som bola na pokraji vyhorenia a toto mi pomohlo.

patrike
28. máj 2026
@plushika

@patrike no to je rada na nezaplatenie.

@plushika Logicky ked je vyhorena z prace XY a inde to lepsie nebude, tak musi zmenit uplne oblast posobenia. Nik ju nebude setrit a platit jej ako predtym, lebo ona je vyhorena.