icon

Ako vyzerá váš deň po príchode z práce?

25. feb 2026

Prosim iba maminy s detmi, pri plnom pracovnom uväzku.
Kto nema zaujem, nemusi pisat.

Ako si organizujete den? Po praci?
Ja mam pocit, ze to nejako nestiham.
Opisete mi prosim vas den po praci, hodinu po hodine, alebo ukon po ukone aj s casmi?
Pocas celeho tyzdna vratane vikendu?
Potrebujem zistit, co robim zle.
Vopred dakujem za prakticku pomoc.

Strana
z2
oceanahory
26. feb 2026
@hederamonstera

@oceanahory uplne suhlasim. Pred detmi som si neuvedomovala kolko volneho casu mam.😁 ale teda rada by som sa poucena vratila do zivota pred detmi a poriadne to vyuzivala😁

@hederamonstera S tym suhlasim 😉, ale teraz ked uz mam dieta, by som nemenila...sice miestami je to zahul a tiez si spomeniem na to, ked som prisla z prace a len tak rovno sadla do vecera pred TV 😅...ale potom si zase poviem, co mi to vlastne dalo? Teraz po praci ideme spolu na prechadzku, tesim sa, ze mu idem nieco navarit a on sa bude strasne tesit lebo je to super jedak, idem s nim na kruzky a ja sa na neho s hrdostou pozeram, aky je sikovny a vecere s manzelom su mi ovela vzacnejsie, ako kedykolvek ☺️. Ja som dost prokrastinovala pred dietatom, takze pre mna je tento stav pozitivna zmena, samozrejme toto je cisto moj pripad. Urcite su bezdetni ludia, ktori su uvedomelejsi, ako som bola ja 🫣.

hederamonstera
26. feb 2026
@oceanahory

@hederamonstera S tym suhlasim 😉, ale teraz ked uz mam dieta, by som nemenila...sice miestami je to zahul a tiez si spomeniem na to, ked som prisla z prace a len tak rovno sadla do vecera pred TV 😅...ale potom si zase poviem, co mi to vlastne dalo? Teraz po praci ideme spolu na prechadzku, tesim sa, ze mu idem nieco navarit a on sa bude strasne tesit lebo je to super jedak, idem s nim na kruzky a ja sa na neho s hrdostou pozeram, aky je sikovny a vecere s manzelom su mi ovela vzacnejsie, ako kedykolvek ☺️. Ja som dost prokrastinovala pred dietatom, takze pre mna je tento stav pozitivna zmena, samozrejme toto je cisto moj pripad. Urcite su bezdetni ludia, ktori su uvedomelejsi, ako som bola ja 🫣.

@oceanahory jemne zavidim, ze si to vies uzivat aj teraz❤️ ale ano, ked su prec, je tu divne prazdno ale ja zasa si uzivam aj to, uz sa tesim ked budu velki a bude to take vyvazene, mna to nenaplna byt neustale k niekomu dispozicii a nemat skoro ziadny pokoj. Za chvilu nastupujem do prace a teda mam strach, ze budem este viac vyhoreta ako som teraz tu doma.

oceanahory
26. feb 2026
@hederamonstera

@oceanahory jemne zavidim, ze si to vies uzivat aj teraz❤️ ale ano, ked su prec, je tu divne prazdno ale ja zasa si uzivam aj to, uz sa tesim ked budu velki a bude to take vyvazene, mna to nenaplna byt neustale k niekomu dispozicii a nemat skoro ziadny pokoj. Za chvilu nastupujem do prace a teda mam strach, ze budem este viac vyhoreta ako som teraz tu doma.

@hederamonstera Joj aj ja si velice uzivam, ked mam priestor byt sama...obcas radsej rychlo zdrham do prace, kedze praca je pre mna pri dietati oddych 😁! Sa casto smejem, ako vsetko to, co ma v robote pred dietatom vytacalo do pricetna je mi aktualne uz uplne lahostajne...no proste dieta cloveka nauci, co su to mat ozajstne nervy a stres 😅. Naozaj odvtedy vsetko ostatne beriem s ovela vacsim nadlhadom 👍. Ale inac ja vzdy vravim, ze ak by som nemala vsetko podelene s manzelom uplne rovnocenne, od domacnosti po staroslivost o dieta, tak by som to takto nedavala...ja potrebujem aj cas pre seba a ak by som ho nemala, tak by ma piclo a som strasne vdacna za muza, ze mi tento priestor dopraje. No a kazda zena, co ma dve a viacej deti ma moj obrovsky respekt lebo pre mna je jedno dieta uz vela 😁🫣.

anonym_e03787
26. feb 2026

Kokos toto citat je hrozne, ja som doma na rodicovskej s mladsim, starsi je predskolak a uz teraz nestiham, ked sa vratim do prace, to co budem robit? 🤣

evinqua
26. feb 2026

5:30 budík, hygiena, chystanie desiaty a ranajok, 6:30odchod do prace,
7:00 - 13:30 praca(prichod moze byt aj neskor do 7,45 ale vyhovuje mi prist skor, syn vstava o 6,15 a do skoly ho berie muz)
14:00som doma - raz do tyzdna, vacsinou v stredu sa zastavim po ceste na 10minutovy rychly nakup, iba doplnenie, velky nakup robime v sobotu
14-15:00 - vyuzivam na vysavanie, zapnem pracku, umyvacku, ...pripravu na varenie - krajanie atd - varim cca kazdy druhy den,
15:00vyzdvihnem syna zo skoly, ideme 15min peso, doma si da olovrant, ja kavu
15,30- 18:00 - varim, venujem sa domacnosti, ak treba pomozem synovi s ulohami, ideme von, mame stretko s kamosmi,...rozne
18:00-18:30vecera, rychle upratanie kuchyne
Po 19tej ma kazdy z rodiny volny cas, niekto pozera tv, niekto cita, niekto ide cvicit,...
20:00syn hygiena a smer postel, 20:30-23:00 cas s muzom, okolo 23tej idem spat
Uz vecer si zvyknem nachystat oblecenie na rano ako aj synovi a rovnako si premyslim ranajky a desiatu
V case 15:30-18 obcas robim aj nieco do prace, vybavujem maily, idem ku kadernicke, odoslat/vyzdvihnit baliky a podobne, kazdy den je iny. Muz chodi do prace cca o 7,45 ked syna hodi do skoly a vracia sa najskor o 18,30, casto okolo 20tej takze ani s nami nezvykne vecerat
Vikendy sme casto mimo mesta u rodicov alebo niekam vyrazime na pobyt, velke upratovanie nezvyknem robit, snazim sa to robit priebezne. Nakupujeme v sobotu rano, ak nie sme doma tak v nedelu vecer. Syn ma kruzky v skole a vsetky skoncia do 15tej.

nikoletta1712
26. feb 2026
@anonym_10d044

@nikoletta1712 tebe to pekne hrabe.. a co je zle na "decko"? ti hormony na mozog udieraju?

@anonym_10d044 Chvalabohu, nie…Ty budeš asi z tých, ktoré náhodne otehotneli, však…

saska2208
27. feb 2026

U nas je to menlive. Kratky / dlhy tyzden, raz idem na 7 do prace, inokedy na 9. Ale do vecera 20-tej alebo 18-tej ale ked som doma tak budik kolo 6:00-6:30, deti ranajky, ja si zacvicim hodinku kym sa deti najedia, nasledne odidu do školy, ja navarim (ak nevaril manzel den pred tym) poperem, povesiam, idem na prechadzku, kolo 13-tej uz idu deti zo skoly do cca 15-tej sme doma, ucenie a ulohy, kolo 15-tej ked uz pride aj manzel ideme na prechádzku, dcera ide s nami alebo je na treningu, okolo 17:00-17:30 vecera, sprcha, o 18:30 uz sedime na gauci a oddychujeme, pomedzi to vylozim mycku, a spracem drobnosti…o 20:30 deti spať a o 21:30 spať ideme my. Na velky nakup chodime nedelu s tym ze mame naplanovane co budeme varit a co nam do domacnosti treba, to piseme hned do zoznamu ked uz treba nieco dokupit. Obchod nam trva do hodiny. Aj s detmi. Cez vikend ked nien som v praci chodime este nedelu plavat a sobotu vylet.
Pokial v praci som, manzel vari, pecie, perie, je s detmi… proste stara sa o domacnost ako keby som bola doma aj ja…

anonym_10d044
27. feb 2026
@nikoletta1712

@anonym_10d044 Chvalabohu, nie…Ty budeš asi z tých, ktoré náhodne otehotneli, však…

@nikoletta1712 nie, ale nebudem ani jedna z tych blbych ktore ked vidia vyraz decko hned maju potrebu zbytocne hodnotit nieco o com prd vedia...

Strana
z2