icon

Chodíte do práce upravené aj počas choroby?

Dnes o 18:49

Najskor sa chcem podakovat vsetkym zenam, ktore odpovedali na moju predchadzajucu diskusiu o tom, ci chodite do prace upravene. Vsetky odpovede som si precitala, ale bolo ich naozaj vela a vsetkym by som nestihla odpisat. Z odpovedi mi vyslo, ze takmer vsetky az na par vynimiek chodite vzdy upravene a do konca, co ma prekvapilo, ze nikdy nemate ani mastne vlasy a preto sa chcem opytat ako to riesite v pripade, choroby, menstruacie, ked Vam je zle, ste unavene a podobne. Kazda z Vas ma urcite niekedy den kedy to nejde a preto sa pytam na Vase riesenia? Dakujem.

Strana
z2
anonym_be8b8e
Dnes o 21:11

To co sledujes tymi hlupymi temami? Pises clanok do Slovenky, ale robis statistiku do bakalarky na VS sv.Alzbety v Ciernej nad Tisou? Aby niekoho zaujimala tema, ci sa zeny upravuju do prace? Ved sa pozri na pracujuce v obchodoch, v uradoch, na obede, ci u lekarov a mas odpoved.

anonym_9b7bdb
Dnes o 21:23

Chorá do práce nechodím (môžem byť na HO) a vlasy si (pre teba asi prekvapivo) umývam aj počas choroby a menštruácie. Veď sprcha je ako znovuzrodenie. Účes mám taký, aby mi jeho úprava netrvala hodiny (a to mám vlasy dlhé). Keď vyzerám unavene, o to viac si dám záležať, aby som aspoň korektorom zakryla kruhy pod očami a pridala farbu do líc (+ riasenka a obočie = max 5 min). Proste idem medzi ľudí, tak sa upravím 🤷‍♀️

Strana
z2