icon

Chodíte do práce upravené aj počas choroby?

20. sep 2026

Najskor sa chcem podakovat vsetkym zenam, ktore odpovedali na moju predchadzajucu diskusiu o tom, ci chodite do prace upravene. Vsetky odpovede som si precitala, ale bolo ich naozaj vela a vsetkym by som nestihla odpisat. Z odpovedi mi vyslo, ze takmer vsetky az na par vynimiek chodite vzdy upravene a do konca, co ma prekvapilo, ze nikdy nemate ani mastne vlasy a preto sa chcem opytat ako to riesite v pripade, choroby, menstruacie, ked Vam je zle, ste unavene a podobne. Kazda z Vas ma urcite niekedy den kedy to nejde a preto sa pytam na Vase riesenia? Dakujem.

Strana
z2
anonym_be8b8e
20. sep 2026

To co sledujes tymi hlupymi temami? Pises clanok do Slovenky, ale robis statistiku do bakalarky na VS sv.Alzbety v Ciernej nad Tisou? Aby niekoho zaujimala tema, ci sa zeny upravuju do prace? Ved sa pozri na pracujuce v obchodoch, v uradoch, na obede, ci u lekarov a mas odpoved.

anonym_9b7bdb
20. sep 2026

Chorá do práce nechodím (môžem byť na HO) a vlasy si (pre teba asi prekvapivo) umývam aj počas choroby a menštruácie. Veď sprcha je ako znovuzrodenie. Účes mám taký, aby mi jeho úprava netrvala hodiny (a to mám vlasy dlhé). Keď vyzerám unavene, o to viac si dám záležať, aby som aspoň korektorom zakryla kruhy pod očami a pridala farbu do líc (+ riasenka a obočie = max 5 min). Proste idem medzi ľudí, tak sa upravím 🤷‍♀️

anonym_929b67
21. sep 2026
@anonym_3a5ca3

@anonym_929b67
Vyhrávas cenu za najproduktívnejší komentár roka.
A máš aj zoznam, že v ktorých povolaniach môže žena vyzerať dobre, a v ktorých má vyzerať ako posledná chudera?
To, že ty si vyzerala hrozne a neupravene je tvoja vizitka, nikoho iného

@anonym_3a5ca3 ty o čom točíš prosím ťa? 😂 Kde som písala o tom, že do akej práce sa má žena malovať a do akej nie? 😂 Pre mňa za mňa sa ty namaluj a daj si róbu na seba aj keď pôjdeš do maštale medzi kravy a nezabudni sa popri tom, jak budeš kydať hnoj prepudrovať, ty vizitka 😂

anonym_3542fc
21. sep 2026

Nie je choriba ako choroba. Ak vladzem a som schopná ísť do práce, tak sa aj upravím..keď som mala covid a tento rok chrípku (horúčky a ani k lekárke som sa nedokázala dostaviť, až na tretí deň), tak som do práce nešla, doma sa neupravika. Bola som rada, že žijem, že vládzem prejsť do kuchyne či na wc. A bolo mi vtedy úplne jedno, ako vyzerám.

anonym_ff085d
21. sep 2026

Rannú rutinu pred prácou mám stále rovnakú

anonym_6cbdfa
21. sep 2026

Neznašám ak kolegovia chodia chorí do práce. Upratovačka usopelná, nonstop kaslala a neostala doma ani jeden den. Minule prišla kolegyna cena červena do kanclu, že asi mam teplotu.. Myslím, že za 1-2 dni čo si doma poleží človek budova bez nich nespadne..

rencicimoncici
21. sep 2026

Momentálne mám možnosť aj HO takže keď som chorá zostávam doma. No predtým som chodila do práce stále, nikdy som nezostávala doma s chorobou☹

katarinaba
21. sep 2026

Ja som vo vlastnej kancelarii, tak ak nemam vyslovene horucku, zajdem do prace aj nachladnuta. No je to vynimocne, nastastie som chora raz za uhrosky cas, ako sa hovori. Len sadnem do auta, vbehnem do kanclu, s nikym nedochadzam do kontaktu. A navyse decka musim zaviest do skoly, tak ci chcem, ci nechcem, musim z postele. Ale upravena som vzdy. Vlasy si umyvam 3x do tyzdna. Nemam kilo makeupu, ale cc krem, puder, linka a spirala, mierne tonovanie a licenka. Pre mna rutina, navyse vyzera prirodzene. Niekedy idem bez makeup upravy, ale stale musim vyzerat zdravo a sviezo, upravene. Ja sa upravim aj ked idem na kone. Aj oblecenie na kone mam pekne, ako na zavody. Moja starostlivost o zovnajsok kopiruje moju starostlivost o vnutro. Citim sa spokojna, stastna a preto mi robi radost sa upravit, pekne sa obliect. Ano, aj ked sa mi nechce, prekonam sa. O tom to je, prekonavat svoje limity. Potom je clovek silnejsi, vytalnejsi, spokojnejsi.

1sally12
21. sep 2026
@anonym_929b67

Sa čudujem niektorým ženám, že sa im chce si robiť makeup a účes aj do takej obyčajnej prašivej roboty za pás niekde do velkej haly, ja keď som takto pracovala tak som bola rada, že som tam nezdochla z tej ťažkej roboty a nie ešte riešiť nejaké malovačky a kraviny, a po zmene som vyzerala jak keby ma krava požula 😂 do toho keby si predstavím, že mám ešte makeup roztečený po ksichte a prach na ňom nalepený, no fuj.........

@anonym_929b67 ja zas nechápem načo sa potrebuje niekto maľovať do obchodu🙄 akokeby ich tam išiel niekto obzerať a prikúkať sa či si dotyčná dala lesk na pery🙄

tilly
21. sep 2026

Keď som chorá, alebo je mi zle, do práce nejdem. Bolo by to pekne nefer voči kolegom, čo majú malé deti, aj voči klientom

danica2711
21. sep 2026

nikam nechodím neupravená. Takúto blbú tému môže založiť len žena, pre ktorú je upravenie sa ťažkou prácou, menštruácia strašnou prekážkou v čomkoľvek a hľadá len dôvody, prečo to nejde

anonym_e80f77
21. sep 2026

@anonym_autor deň kedy to nejde? Akože s mastnými vlasmi chodím len doma keď mám 40tky horúčky a nevládzem vstať z postele ale vtedy do práce nechodím. Pokiaľ vládzem umyjem si či vlasy tak aj seba, snáď nebudem taká spotená a mastná v posteli alebo nedajbože vonku. Čo je toto zasa za otázky? Sa spýtajte tam Fera z Giraltoviec či si umyje mastné vlasy keď ide na stavbu.

anonym_fc6fd1
21. sep 2026

Ja chodím do práce alebo aj von do obchodu, do školy pre dieťa vždy upravená. To znamená čisté umyté vlasy, čisté oblečenie, voňavka a ideš. Nemalujem sa už dlhé roky, tvár mám prirodzenú krásnu aj bez mejkapu. A áno chodím do práce aj chorá, keďže nie každá profesia môže mať HO

anonym_9dec18
Včera o 09:04

Áno, chodím do prace ak chorá ale upravená aspoň ako tak.Nie každý ma prácu kde kedykoľvek môže zostať doma. Aj mne by bolo lepšie doma ale bohužiaľ..

Strana
z2